Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μειώνουν τις εφορίες και κυνηγάνε την φοροδιαφυγή!!!

  • Θα μπορούσε να είναι και πετυχημένο ανέκδοτο, αλλά η κυβέρνηση Παπανδρέου το έχει αποφασίσει και προχωρά στην υλοποίησή του!!!
  • Με λιγότερο προσωπικό το υπουργείο Οικονομικών προσδοκά να φέρει μεγαλύτερα αποτελέσματα!!!
Αλλάζει ριζικά η αναδιάρθρωση των εφοριών σε όλη τη χώρα.

Έτσι, πλέον κάθε νομός θα έχει μόνο μια εφορία. Στόχος λέει το Υπουργείο Οικονομικών, είναι να εξοικονομηθούν 2.500 εφοριακοί και 500 διοικητικοί υπάλληλοι.

Δεν μπορούμε να φανταστούμε όμως, ηλικιωμένους από απομακρυσμένες περιοχές της χώρας ή από χωριά που έχουν εγκαταλειφθεί από την παρακράτος του ΠΑΣΟΚ να τρέχουν στην πρωτεύουσα ενός νομού ή όπου θα υπάρχει πλέον ΔΟΥ για μια απλή δουλειά.

Οι 100 μικρές ΔΟΥ που θα μείνουν θα πρέπει να καλύψουν όλες τις ανάγκες και αυτό γίνεται σε μια περίοδο που θα πρέπει να παταχθεί η φοροδιαφυγή.

Είστε σίγουροι εκεί στο Υπουργείο ότι με μειωμένο προσωπικό στις λιγότερες πλέον εφορίες θα μπορούν να ανταπεξέλθουν στις μεγάλες ανάγκες για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής;

Εδώ δεν έγινε τόσα χρόνια με πλεονάζον προσωπικό και ΔΟΥ σε κάθε περιοχή της χώρας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τα πάντα μειώνονται, συγχωνεύονται κτλ. Οι Καλλικράτηδες καλά κρατούν... μέχρι να σου έρθουν με την κάρτα του πολίτη ως λύση για όλα τα προβλήματα.

    Η κάρτα του πολίτη θα μπορεί να σε εξυπηρετεί χωρίς τη φυσική σου παρουσία. Επίσης θα μαγειρεύει, θα πλένει, θα κάνει τοστ, θα ράβει πουκάμισα και θα φέρνει τα «ψώνια» στο σπίτι (αυτό είναι σίγουρο).

    Φήμες θέλουν την ΚτΠ να νικάει ακόμη και τον τσακ νόρις. Ποια εφορία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για να μειωθούν οι ΔΥ πρέπει να μειωθεί η γραφειοκρατία για τους πολίτες.

    Με μείωση της γραφειοκρατίας, το κράτος θα εξοικονομήσει τεράστια έξοδα, και θα αυξηθεί η παραγωγή και η ανάπτυξη.

    Αν δεν μειωθεί η γραφειοκρατία, ο μόνος τρόπος για να μειωθούν τα έξοδα του κράτους είναι να απολύουν υπαλλήλους και να βάζουν τους υπόλοιπους ΔΥ να δουλεύουν πολλαπλάσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]