Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Άντε και του χρόνου με... "Ζάππειο 3"!


Το άρθρο αυτό, ειλικρινά δεν έχει σκωπτική διάθεση, αλλά έχει στόχο να διαπιστώσει μια πραγματικότητα η οποία όμως, αν δεν προσεχθεί ιδιαίτερα μπορεί και να γίνει ανέκδοτο.

Ήδη από σήμερα το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας που παρουσίασε πρόσφατα στο Ζάππειο, το επονομαζόμενο «Ζάππειο 2» καθίσταται ανεπίκαιρο, καθόσον η εφαρμογή των μέτρων που εξήγγειλε το ΠΑΣΟΚ, θα οδηγήσουν του χρόνου κιόλας την Ελλάδα και τον ελληνικό λαό σε πολύ χειρότερη κατάσταση και θα είναι πλέον επιτακτική ανάγκη για την Νέα Δημοκρατία να επικαιροποιήσει και πάλι το πρόγραμμά της.

Το πόσο όμως θα ανέχεται ο λαός αυτή την ιστορία, είναι μια άλλη υπόθεση.

Σήμερα λοιπόν, ο Αντώνης Σαμαράς δήλωσε ότι δεν συναινεί με τα φορομπηχτικά μέτρα του ΠΑΣΟΚ κ.λ.π., ενώ αντέτεινε ότι η Νέα Δημοκρατία έχει αξιόπιστο πρόγραμμα που μπορεί να βγάλει τη χώρα από την κρίση.

Όμως, για μια ακόμα φορά δεν ζήτησε εκλογές προκειμένου να του αναθέσει ο λαός να εφαρμόσει το σωστό του πρόγραμμα. Αυτό όντως αποτελεί μια παγκόσμια πρωτοτυπία.

Διαβάζουμε μέσα στο διαδίκτυο διάφορα σχόλια από φανατισμένους Νεοδημοκράτες που λένε ότι… καλά κάνει και δεν ζητάει εκλογές, γιατί πρέπει να αφήσει το ΠΑΣΟΚ να το σιχαθεί ο λαός για πάντα και να σπάσουν οι βαθιές κοινωνικές του ρίζες.

Όμως αυτή αιτιολογία δεν συμπεριλαμβάνει και την ταυτόχρονη καταστροφή της χώρας, εκτός και εάν δεν τους νοιάζει.

Πάντως αν κάνει κάποιος Νεοδημοκράτης ή Πασόκος τον κόπο να ρίξει μια ματιά στην χθεσινή μας ανάρτηση με τον τίτλο Θα υπάρξει ή όχι συναίνεση; Μια απίστευτη κοροϊδία. σας υποσχόμαστε ότι θα γίνει σοφότερος.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]