Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η λύση στο πρόβλημα είναι μία: Να φύγει αμέσως ο Παπανδρέου


Κάθε φορά που ο πρωθυπουργός του μνημονίου ανοίγει το στόμα του για να επιβάλλει νέα μέτρα, η οικουμένη καγχάζει. Σήμερα το σπρεντ ξεπέρασε τις 1500 μονάδες.

Οι δανειστές μας, γνωρίζοντας με ποιόν έχουν να κάνουν, απαιτούν «γῆν καί ὕδωρ».

Όπως ο Δαρείος έστειλε αγγελιοφόρους να ζητήσουν «γῆν καί ὕδωρ» από τον Βασιλιά Αμύντα των Μακεδόνων, οι σύγχρονοι κατακτητές ζητούν όλα όσα περικλείονται εντός των συνόρων της Ελλάδος.

Οι έλληνες ;;; μισθοφόροι και τα γιουσουφάκια του ΔΝΤ, έχοντας κάνει διατριβή στο Τσοβόλα δώστα όλα, καταβάλλουν φιλότιμες προσπάθειες για να τα δώσουν όλα…

Πάνω και κάτω από το έδαφος, πάνω και κάτω από την θάλασσα. Το θλιβερό είναι και να με θυμηθείτε, πως στην ελληνική βουλή θα βρεθούν «πρόθυμοι», γιουσουφάκια, και οι λοιπές κουβελομπακογιανικές δυνάμεις, που αντί εδράνου βουλής θα υποκλιθούν μέχρι το πάτωμα, και θα ασπασθούν τον παμμέγιστο στοχαστή, προσφέροντάς του συνείδησιν και ψήφον.

Και από πάνω τολμάει το Γιωργάκι να λέει ότι έχουμε λεφτά μέχρι τον Ιούλιο.

Βρε άντε χάσου γιουσουφάκι…

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]