Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καθέτως και καθέτως

Τα μυστήρια του κόσμου ωχρειούν, ο Εριχ φον Ντένικεν έκοψε τις φλέβες του, οι δημιουργοί του x files μπήκαν σε φρενοκομείο, ο Λιακόπουλος πετάχτηκε στα αζήτητα, ομάδες επιστημόνων ψάχνουν εκστασιασμένες το νέο φαινόμενο που ενέσκηψε μετά την συνταρακτική δήλωση του res Petaloti:
«Δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις που θα
πλήξουν το εισόδημα των πολιτών, αντίθετα κάνουμε αυτά που έπρεπε να γίνουν εδώ και δεκαετίες και είναι πράγματα που είναι και στους προγραμματικούς μας στόχους».

Τι είναι οι οριζόντιες περικοπές μισθών;

Τι είναι οι οριζόντιες αποφάσεις;

Αναπάντητα ερωτήματα βασανίζουν από χτες τον πληθυσμό του πλανήτη Γη. Ο πρόεδρος ο Mπάμια εκστασιασμένος ζήτησε την συμβολή της NASA, ο Πούτιν φώναξε την πρώην KGB, ο πρόεδρος της σοσιαληστικής διεθνούς και part time πρωθυουργεύων σε μια χώρα ονόματι Ελλάδα ζήτησε να ενεργοποιηθεί η μεγάλη επιστημονική ομάδα MASA. Όλοι ψάχνουν με μανία να ερμηνεύσουν τα νέα μυστήρια. Κάποιοι είπαν ας αρχίσουμε από το τέλος ρε παιδιά, ας κατανοήσουμε πρώτα τι είναι οι προγραμματικοί στόχοι και μετά πάμε στα δύσκολα. Στο άκουσμα «προγραμματικοί στόχοι» που δεν έγιναν εδώ και δεκαετίες όπως είπε το Res Petaloti άρχισαν να ξετυλίγουν το κουβάρι πηγαίνοντας πίσω.

  • Υπήρχε παραγωγή (αγροτική, βιομηχανική, βιοτεχνική κλπ) και ποιος την διέλυσε;
  • Υπήρχε παιδεία με Ελληνική γλώσσα (τόνους και πνεύματα) και ποιος την διέλυσε;
  • Υπήρχε πολιτιστική ταυτότητα και ποιος την έδωσε αντιπαροχή;
  • Υπήρχε εθνική ασφάλεια από την γραμμή των συνόρων και μέσα, και ποιος την αποσάθρωσε;
  • Υπήρχε διάθεση των νέων να δημιουργήσουν δουλεύοντας και ποιος την εγκλώβισε ρουσφετολογικά στη δημοσιοϋπαλληλία;
  • Υπήρχε Ελλάδα σε κάμπους, βουνά και νησιά και ποιος την έκαψε γεμίζοντας μπετόν το σύμπαν;
Άραγε αυτά υπήρξαν ποτέ «προγραμματικοί στόχοι»;
Αν δεν λύσουμε αυτά τα μυστήρια δεν μπορούμε να προχωρήσουμε στις άλλες λύσεις, είπαν οι επιστήμονες και την έπεσαν σε κάτι μπύρες με μεζέ
που είχε 23% ΦΠΑ.

Στην εικοστή μπύρα πετάχτηκε ένας από τους επιστήμονες και είπε: «Μάγκες μου τα πράγματα είναι απλά. Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο, το κόλπο είναι επικοινωνιακό. Μέσα σε τρεις αράδες το res Petaloti χρησιμοποίησε δύο φορές το εξής:
"Δεν μιλάμε για οριζόντιες περικοπές μισθών, δεν μιλάμε για οριζόντιες αποφάσεις». Άρα οι προγραμματικοί τους στόχοι θα υλοποιηθούν ΚΑΘΕΤΩΣ".
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. εξαιρετική ανάρτηση αλλά μόνο όσοι είναι πάνω από 60 με σώας τα φρένας μπορούν να την απαντήσουν. Εγώ που είμαι "αρχαίος" θα προσπαθήσω.

    1) το res petaloti δεν κάνει ούτε για βοηθός σουβλατζή, αλλά η έκφρασή του ουριζουντίους και καθέτους νουμίζω λύνει πολλά μυστήρια.

    2) Υπήρχαν οι τρεις παραγωγές που λες. Από την αγροτική τρώγαμε και ζούσαμε, λίγο πιο εξεζητημένα, αλλά τα βερύκοκα μύριζαν βερύκοκα, τα βοδενών ήταν για πλούσιοι, κρέας στις γιορτές, κοτόπουλο μια φορά τον μήνα, φασολάκια το καλοκαίρι, λάχανα τον χειμώνα, κανταϊφι στις γιορτές, και φακές με σκόρδο, εισαγόμενο μπακαλιάρο παστό και κονσέρβες σκουμπρί που τις πουλόυσαν γαι σωλομό. Η βιομηχανία ήταν υποτυπώδης αλλά κάτι έκανε. Είχαμε χαρτί τσιμέντα Ιζόλα, και τέτοια. Βασικά πολλή από την βιομηχανία ήταν βιοτεχνία. Όλα αυτά πέθανα από τα εξής (και βάλε τα στο οριζοντίως και καθέτως). Τα ψυχροπολεμικά αριστερά αιτήματα. Την αδυναμία των δεξιών να τα διαχειριστεί. Την φορολογία, την ανασφάλεια και τις υποτιμήσεις που συνοδεύουν παροχές χωρίς αντάλλαγμα. Την συνεπαγόμενη λαθραία εξαγωγή συναλλάγματος. Την κακή μας μοίρα στα ψυχροπολεμικά. Την καλλιέργεια κλίματος αντιαμερικανισμού και αντιπλούτου από Ρώσους, την Αραπιά και από το 81 και μετά όλα αυτά έγιναν "Γερμανικά". Αρχικά Ανατολικογερμανικά και μετά Γερμανικά. ΟΛΑ πέθαναν από τα πακέτα Ντελόρ και τις επιδοτήσεις. ΑΥΤΑ σκότωσαν την Ελλάδα που αναφέρεσαι.

    3) τους τόνους και τα πνεύματα νομίζω τους σκότωσαν οι εκδότες που βγήκαν σε μικρό φορμάτ με καινούργιες πρέσσες που δεν σήκωναν τόνους και πνεύματα. Νομίζω Μπόμπολας, αλλά δεν ορκίζομαι, βρες καμια παλιά δημοσιογραφική καραβάνα.

    4) την πολτισμική ταυτότητα οι επιδοτήσεις και η ελεύθερη τηλεόραση. Λεφτά για να σπάμε καΊκια και το ντεκολτέ και τα μπούτια της Ρούλας Κορομηλά γικα φαντασίωση και ονειρώξεις

    5) Πασόκ ΑΕ

    6) ΄Μπόμπολας, ΓΕΚ, ΟΤΑ και φτηνά Γερμανικά μεταχειρισμένα χωματουργικά

    Δεν ρώτησες για τους Ολυμπιακούς και την Γεφυρα. Η Ισπανική και η Γαλλική Μαφία...Να φάνε και αυτοί κάτι... Μόνο οι Γερμανοί θα τρώνε

    Δεν ρώτησες ποιος μα πεθαίνει τωρα. Η ΠΡΑΣΙΝΗ Υποβάθμιση. Θα σκάψουμε τα βουνά για να μην έχουμε δάση, να μην σηκώνει άλλο αντάρτικο και να ΜΗΝ έχουμε ρεύμα. Η Πράσινη Απάτη είναι η συνέχεια πασοκικής ύπαρξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]