Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μέγαρο Μαξίμου: Διορία μέχρι την Τετάρτη σε όλους τους υπουργούς

Οι "ήπιες παρεμβάσεις" τελείωσαν...

Τώρα θα αρχίσουν τα σκληρά μέτρα!!!


“Μέχρι την Τετάρτη να έχετε ολοκληρώσει όλες τις δράσεις σας.”

Είναι το μήνυμα που στέλνει το Μέγαρο Μαξίμου σε όλα τα Υπουργεία.

Ο λόγος;

Από εκεί και πέρα αρχίζει η συζήτηση για το Μεσοπρόθεσμο Σχέδιο Δημοσιονομικής Σταθερότητας, δηλαδή για το σκληρό πακέτο που μας περιμένει για την περίοδο 2012-2015.

Η συζήτηση για αυτό το πακέτο θα αφορά όλα τα Υπουργεία και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γιώργος Παπανδρέου θα προσπαθήσει να βάλει όσο περισσότερο μπορεί στο παιχνίδι και τους βουλευτές του κόμματος προκειμένου να μη βρεθεί προ δυσάρεστων εκπλήξεων το Μάιο, που το νομοσχέδιο θα πρέπει να περάσει από τη Βουλή με πλειοψηφία 151 βουλευτών.

Όλα για την παραμονή στην εξουσία. Τίποτε προς το συμφέρον των πολιτών. Προγραμματισμός χειραγώγησης των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και ταυτόχρονα προγραμματισμός αφαίμαξης των πολιτών.

Μήπως, τελικά, αυτή η κυβέρνηση πρέπει να φύγει με παραδειγματικό τρόπο, για να μάθουν (γενικά) οι πολιτικοί πως η χώρα δεν τους ανήκει και πως δεν έχουν ΚΑΝΕΝΑ δικαίωμα παρέμβασης και υποθήκευσης του μέλλοντος των παρόντων πολιτών και των μελλοντικών γενιών;

Κωνσταντίνος

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Κωνσταντίνε, όποιος νομίζει ότι ο μανιακός θα παραδώσει πλανάται πλάνη οικτρή.
    Έχει ένα πολύ ενδιαφέρον βίντεο ο Frapezitis το ΕndGame για τους control freaks της παγκόσμιας αλητ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρέου πιέζεται ασφυκτικά από τους τροικανους να προχωρήσει πιο γρήγορα. Θέλουν πριν φύγει να έχει περάσει τα περισσότερα "μέτρα" ώστε να μη τα χρεωθεί ο επόμενος. Έτσι κι' αλλιώς στην Ελλάδα είναι καμένος και για να συνεχίσει στο εξωτερικό πρέπει να κάνει ότι του λένε. Είναι το ίδιο δίλημμα που είχαν οι συνεργάτες των Γερμανών στη κατοχή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μακάρι ο Θεός να βάλει το χέρι του, μόνο Αυτός μπορεί τώρα και να μην προλάβει να περάσει τίποτα ή να μην προλάβει να εφαρμοστεί τίποτα, μετά ας πάει όπου θέλει να κάνει καριέρα όπως όλοι τους, κάτι κάτι κάτι Θεέ μου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συλάβετε τους.
    Μην τους αφήσετε να το σκασουν.
    Στηστε λαικά δικαστήρια και χωστε τους μεσα μια για παντα.
    Μας πούλησαν, μας παραδώσανε στους αιμοσταγείς δολοφόνους της παγκόσμιας ελιτ οχι μονο χωρις να αντισταθούν αλλα με δόλο, τα έκαναν ολα συνειδητά και ηθελημένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]