Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γιώργος χάνει το ΠΑΣΟΚ;

Αυτή τη στιγμή είναι σε εξέλιξη Κυβερνητική επιχείρηση “ανακατάληψης” των Βουλευτών του ΠΑΣΟΚ! Προσπαθούν να μεταθέσουν σε αυτούς το δίλλημα και την ευθύνη, προκειμένου να καταπατήσουν για άλλη μια φορά τη συνείδησή τους και να αποδεχτούν να γίνουν πιόνια στα χέρια της Τρόικας και των αποτυχημένων Γιωργάκηδων…

Όμως έτσι και οι Βουλευτές θα αηδιάσουν το λαό και τους ψηφοφόρους τους και θα χαθούν για πάντα από το πολιτικό προσκήνιο και η χώρα θα φορέσει βαρύτερες αλυσίδες, αφού όποια μέτρα και να παρθούν οδηγούν σε περαιτέρω ύφεση και ελλείμματα, που θα πρέπει να καλυφθούν με ολοένα νέα μέτρα, χωρίς τελειωμό. Σε μια δίνη που μας καταπίνει αχόρταγα!

ΟΙ ΔΥΟ ΓΙΩΡΓΑΚΗΔΕΣ ΣΑΝ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ

Ξέρετε πολύ καλά τα νούμερα. Την αποτυχία της συνταγής. Το τέλος του δρόμου… Μη συμμαχήσετε! Μη δώσετε γη και ύδωρ! Μην πειστείτε από ψεύτικες υποσχέσεις και δήθεν “εξασφαλισμένα βήματα” και “ξένες εγγυήσεις” και μυστκοπαθή “σχέδια ήπιας αναδιάρθρωσης”… Η θεραπεία-δυστυχία που φέρνουν στο λαό, είναι χειρότερη και από την ίδια την αρρώστια!

Η Μέρκελ μας πηγαίνει σε αναγκαστική και ελεγχόμενη αναδιάρθωση (κατάρρευση) από το 2013 όπως προβλέπει το Σϋμφωνο του Ευρώ! Μας σέρνουν ως εκεί μονάχα για σφάξιμο, όπως το θέλουν εκείνοι.

Με συγκεκριμένα πρόσωπα, σε συγκεκριμένους ρόλους! Έτσι θα διασωθεί η χώρα! Όχι με τους απίστευτους ερασιτεχνισμούς των Γιωργάκηδων. Οι Βουλευτές του ΠΑΣΟΚ μπορούν να στηρίξουν το σχήμα και να συμβάλουν στη διάσωση, διασώζοντας και τη χώρα και τον εαυτό τους.

Το ΟΧΙ ή το ΠΑΡΟΝ σας, είναι το μελλοντικό πολιτικό σας διαβατήριο!

Ελάτε με το λαό μας, με την Ελλάδα και τους Έλληνες και όχι με τους δοσίλογους και τους δημίους!

ΠΕΙΤΕ ΟΧΙ!

Πείτε όχι στα νέα, άθλια και επώδυνα μέτρα και ιδιώς στην εφιαλτική και αδιέξοδη μέθοδο “θεραπείας“! Κάντε την Ελλάδα περήφανη! Καταθέστε τώρα, πρόωρα, την Ανεξαρτητοποίησή σας! Γίνετε ελεύθεροι!

Και ελευθερώστε τη χώρα!

Τις εξελίξεις δεν τις χρεώνεστε εσείς, αλλά εκείνοι που υπέγραψαν και εφάρμοσαν τη συνταγή παράλυσης και διάλυσης της Ελλάδας! Αυτοί είναι οι υπεύθυνοι! Μη σας φορτώσουν τα κρίματά τους!

Ακούστε τη συνείδησή σας! Δεν τους χρωστάτε! Σας χρειάζονται μόνο για να πατούν στους ώμους σας!

Αποτινάξτε τους!

Η φωτοσύνθεση είναι από το "Γρέκι"



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Μην λέτε χαζά τώρα. Το ΠΑΣΟΚ δεν πέφτει άπο μέσα και ας το καταλάβουν όλοι. Κάνεις βουλευτής δεν θα χρεωθεί την πτώση της κυβέρνησης και την χρεοκοπία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μάλλον το ΠΑΣΟΚ έχει χάσει τ' αυγά και τα καλάθια... ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑ ΠΟΥ ΟΝΟΜΑΖΟΤΑΝ ΠΑΣΟΚ! ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]