Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ετοιμάζονται για έρευνες στο Αιγαίο οι Τούρκοι


Βρήκαν πετρέλαιο στη Μαύρη Θάλασσα

Η τουρκική εταιρεία ερευνών πετρελαίου TPAO ανακοίνωσε οτι στις έρευνες που πραγματοποιήθηκαν στη Μαύρη Θάλασσα βρέθηκε πετρέλαιο υψηλής ποιότητας.

Ο πρόεδρος της ΤPAO Mεχμέτ Ουϊσάλ δήλωσε " στην πηγή Σουρμενά-1 κατεβήκαμε μέχρι τα 4800 μέτρα και στα δείγματα που έχουμε βρέθηκε πετρέλαιο υψηλής ποιότητας".

Ο Ουϊσάλ δήλωσε πως σε περίπτωση που και τα επόμενα δείγματα βγουν θετικά θα έρθει πλοίο της Εxxοn Mobil για να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Οι γείτονές μας ελπίζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή που βρίσκεται βόρεια της Σινώπης θα βρεθεί μεγάλη ποσότητα πετρελαίου.

Η ΤPAO ανακοίνωσε επίσης ότι πραγματοποιεί έρευνες για πηγές φυσικού αερίου στην Ανατολική Θράκη αλλά μέχρι στιγμής δεν βρέθηκε μεγάλη ποσότητα αερίου.

Ο Ουϊσάλ τόνισε οτι η ΤPAO προσπαθεί να κερδίσει διαγωνισμούς ερευνών πετρελαίου στο Βόρειο Iράκ.

ΕΡΕΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΤPAO

O πρόεδρος της ΤPAO δήλωσε ότι η εταιρεία του ετοιμάζει έρευνες σε 3 διαφορετικές περιοχές της Μεσογείου. Σύμφωνα με τον Ουϊσάλ οι σεισμικές έρευνες θα πραγματοποιηθούν σε περιοχή έκτασης 1000 τετραγωνικών χιλιομέτρων, χωρίς να δηλώσει για ποιες περιοχές αναφέρεται.

Η ΤPAO θα παράγει φέτος 13 εκατομμύρια βαρέλια πετρελαίου.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]