Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παραιτείται η κυβέρνηση της Συρίας


Εντός της ημέρας αναμένεται η παραίτηση

Ανώτερος αξιωματούχος από τη Δαμασκό δήλωσε σήμερα ότι εντός της ημέρα αναμένεται να παραιτηθεί η κυβέρνηση του πρωθυπουργού Νάτζι Ότρι στη Συρία και μια νέα θα σχηματιστεί εντός 24 ωρών.

Η εξέλιξη αυτή σημειώνεται καθώς εντείνεται η αμφισβήτηση προς το καθεστώς και ενώ ο πρόεδρος Μπασάρ αλ-Άσαντ ετοιμάζεται να ανακοινώσει μέτρα φιλελευθεροποίησης του καθεστώτος, κυρίως την κατάργηση του νόμου για την κατάσταση έκτακτης ανάγκης που στερεί από τους πολίτες πολλές ελευθερίες.

Ήδη χιλιάδες άνθρωποι έχουν αρχίσει να συγκεντρώνονται σε μια μεγάλη πλατεία της Δαμασκού για να συμμετάσχουν σε διαδήλωση υποστήριξης προς τον πρόεδρο Μπασάρ αλ-Άσαντ, ο οποίος βρίσκεται στην εξουσία από το 2000.

«Με το αίμα μας, με την ψυχή μας, θα θυσιαστούμε για σένα Μπασάρ», «Ο Θεός, η Συρία και ο Μπασάρ» και «Ο λαός της Συρίας είναι ένας», είναι ορισμένα από τα συνθήματα που φωνάζουν οι οπαδοί του σύρου προέδρου στην πλατεία Σαμπάα Μπεχράτ.

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]