Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Υπατία: Το Κοινό συμφέρον Ελλάδας και απεργών πείνας


Ούτε η Ελλάδα πρέπει να υποχωρήσει στον εκβιασμό των μεταναστών, αλλά και ούτε οι μετανάστες θα πρέπει να υποχωρήσουν.
Υπάρχει κοινό συμφέρον να οδηγηθούν τα πράγματα ακόμη και στα άκρα και δεν θα πρέπει να τρομάζει την κοινωνία, αλλά και ούτε τους μετανάστες το ενδεχόμενο να υπάρξουν και θύματα, νεκροί, από την απεργία πείνας.
Είκοσι χιλιάδες (20.000) τον χρόνο είναι οι νεκροί από κάπνισμα στην Ελλάδα, δεν ενοχλείτε όμως κανένας γιατί είναι επιλογή αυτών που καπνίζουν… Όπως συμβαίνει και τώρα, αφού είναι επιλογή των μεταναστών η απεργία πείνας. Εκτός και αν δεν είναι και κάποιοι τους πιέζουν για να συνεχίσουν…
Το ζήτημα της μετανάστευσης αργά η γρήγορα θα φέρει την κοινωνική σύγκρουση. Ας είμαστε ρεαλιστές… Καμιά Ευρώπη, καμιά Ελλάδα, όσο πλούτος και αν υπάρχει δεν μπορεί να αντέξει την συνεχώς αυξανόμενη ροή μεταναστών.
Αυτό λοιπόν που τώρα γίνεται στο κτίριο της Υπατίας, θα πρέπει να διεθνοποιηθεί. Είναι η μεγάλη ευκαιρία για την Ελλάδα να μπει το θέμα της μετανάστευσης στην συνείδηση του συνόλου των Ευρωπαίων ηγετών. Να τεθεί, επιτέλους, με τον πλέον ωμό τρόπο, η αναγκαιότητα αντιμετώπισης και όχι εθελοτυφλίας του συγκεκριμένου προβλήματος. Δεν μπορούν πλέον οι ευρωπαίοι ηγέτες να «νίπτουν τας χείρας τους» και να μην αναλαμβάνουν τις τεράστιες ευθύνες τους…
Η Ελλάδα μόνο κέρδος θα έχει, αφού θα αυξηθούν οι πιέσεις στην Τουρκία, θα έχουμε περισσότερη βοήθεια στην φύλαξη των συνόρων, θα πιεστούν οι χώρες αποστολής να δεχτούν πίσω τους πολίτες τους, κτλ κτλ.
Από την άλλη, συμφέρει και το σύνολο των παράνομων μεταναστών, αφού οι πέντε, δέκα, νεκροί, θα αναγκάσουν την Ευρώπη να ξεκαθαρίσει την στάση της μια και καλή απέναντι τους.
Σε όλες τις μάχες υπάρχουν νεκροί, είτε ως μαχητές, είτε ως παράπλευρες απώλειες.
Βέβαια οι συγκεκριμένοι απεργοί πείνας δεν θα πρέπει να θεωρούνται ήρωες, ούτε μαχητές.
Είναι απλώς υποκινούμενοι εκβιαστές του Ελληνικού φιλότιμου.
Σε κανένα άλλο Κράτος του κόσμου δεν θα τους επέτρεπαν να εκβιάζουν, απαιτώντας να γίνει νόμος μόνο για την πάρτη τους, γιατί περί αυτού πρόκειται.
Θέλουν μόνο αυτοί να νομιμοποιηθούν, ούτε καν ζητούν την νομιμοποίηση και των υπολοίπων συμπατριωτών τους που είναι στην ίδια ακριβώς κατάσταση.
Είναι απλοί κοινοί υποκινούμενοι ξεδιάντροποι εκβιαστές.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]