Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πρόκληση Νταβούτογλου: "Το Καστελόριζο ανήκει... στην Μεσόγειο"!


Βόμβα Νταβούτογλου για το Καστελόριζο το οποίο, σύμφωνα με τον Τούρκο ΥΠΕΞ, δεν είναι "μέρος του Αιγαίου, αλλά της Μεσογείου".

Ο Αχμέτ Νταβούτογλου, λίγα 24ωρα πριν αρχίσει την επίσκεψη-πρόκληση στην Ελλάδα, που περιλαμβάνει περιοδεία στη Θράκη, έδωσε συνέντευξη στη ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ και τον Α.Παπαχελά.

«Το Καστελόριζο βρίσκεται στη Μεσόγειο. Σ΄ ότι αφορά το νησί του Καστελόριζου,η Τουρκία έχει βάσιμες νομικές και πολιτικές θέσεις,σε συμφωνία με το Διεθνές Δίκαιο και τη νομολογία των διεθνών δικαστηρίων,συμπεριλαμβανομένης και της Χάγης. Και γνωρίζουμε ότι η Ελλάδα και η Τουρκία διαφωνούν σχετικά με τις θαλάσσιες ζώνες στην Ανατολική Μεσόγειο», είπε ο Νταβούτογλου.

Είναι άγνωστες, μέχρι στιγμής πιθανές δηλώσεις του κυρίου Δρούτσα ή του ίδιου του "πατριώτη" πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου. Χωρίς να θέλουμε να προδικάσουμε την εξέλιξη στην συγκεκριμένη προκλητικότητα του γνωστού κυρίου Νταβούτογλου, εικάζουμε πως η απάντηση θα δοθεί στους γνωστούς χαμηλούς τόνους, για να μην δημιουργηθούν προβλήματα στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το θρασος τους δεν εχει οριο..φοβαμαι οι εξελιξεις με τους πολιτικους που διαθετουμε δεν θα ειναι καλες...εφτασε ο κομπος στο χτενι δε παει αλλο ρε παιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ως πότε θα τους αφήνουμε να αλωνίζουνε...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]