Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τι θα κάνει η κυβέρνηση όταν θα εισβάλλουν χιλιάδες λαθρομετανάστες;

Άμεση ήταν η αντίδραση της ιταλικής κυβέρνησης, αμέσως μετά την εισροή 5.000 Τυνήσιων στο νησί Λαμπεντούζα, με την επίσκεψη του υπουργού των Εξωτερικών Φρατίνι στην Τύνιδα, ζητώντας τη συνδρομή της Ευρωπαϊκής Ένωσης σε χρηματοδότηση και ενίσχυση των δυνάμεως της FRONTEX, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Γραμματεία Μεταναστευτικής Πολιτικής της Νέας Δημοκρατίας

Οι λαϊκές εξεγέρσεις στη γειτονιά μας Β. Αφρική και Μέση Ανατολή, σύμφωνα με την Γραμματεία της ΝΔ είναι αυτονόητο ότι θα δημιουργήσουν πολύ μεγάλα προβλήματα εισροής δεκάδων χιλιάδων «κυνηγημένων».

Πρέπει αμέσως οι αρμόδιοι Υπουργοί (οι οποίοι επί 20ημέρου, δεν έχουν λύσει ακόμα το θέμα του Μεγάρου Υπατία και των απεργών της) να εγείρουν αξιώσεις με συγκεκριμένες προτάσεις.

Επιτέλους! Ας πράξει αμέσως και η ελληνική κυβέρνηση –πλην των πολύωρων και συνέχων συσκέψεων υπό τον Πρωθυπουργό- απαιτώντας τα αυτονόητα!

Την υποχρέωση της Ε.Ε να διαφυλάξει τα σύνορα της που είναι η Ελλάδα

Να αλλάξει την κλειστή πολιτική των κεντρικών και βόρειων χωρών στο θέμα της υποδοχής προσφύγων και λαθρομεταναστών.

Να ζητήσει άμεσα από την Ευρωπαϊκή Ένωση οικονομική και τεχνοκρατική βοήθεια και

Να διαπραγματευτεί με τις ηγεσίες των χωρών προέλευσης των μεταναστών -κυρίως της Τουρκίας αλλά και Τυνησίας, Αιγύπτου κ.α. ώστε να υπάρξουν συμφωνίες επαναπροώθησης προτού η κατάσταση καταστεί ανεξέλεγκτη.

Είκοσι και πλέον ημέρες η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ αδυνατεί να επιλύσει με νόμιμο τρόπο το πρόβλημα των απεργών της βίλλας Υπατίας, αδύναμη και φοβισμένη από λίγους αιτούντες! Τί θα πράξει όταν θα εισβάλλουν οι χιλιάδες; Θα κάνει εκ νέου πολύωρες συσκέψεις; Χαθήκαμε.

Δεν αρκούν οι συσκέψεις κύριε Πρωθυπουργέ!

Διεκδικείστε από την Ευρωπαϊκή Ένωση τα αυτονόητα.

Πηγή




Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]