Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κύριε Σαμαρά αλήθεια ποιός είστε...;

Η αξιωματική αντιπολίτευση…
Αν η κυβέρνηση είναι θέατρο σκιών η αντιπολίτευση είναι μαύρο θέατρο…
Ο κ.Σαμαράς δε μπορεί ακόμη να... ταχθεί υπέρ ή κατά του Μνημονίου…
Είναι «αντι-μνημονιακός» αλλά θα σεβαστεί τις υπογραφές της Ελλάδας για τις οποίες κατηγορεί τη Κυβέρνηση…
Τηρεί μια στάση αναμονής πολύ περίεργη και η εμμονή του με την «αόρατη» πρόταση για Ανάπτυξη διευκολύνει τη «συναίνεση» για να εισβάλλουν τα ξένα κεφάλαια και να αγοράσουν τα πάντα εκμεταλλευόμενα τις επιχειρησιακές συμβάσεις που θα αρχίσουν να ισχύουν στο όνομα της «ανταγωνιστικότητας»…
Αλλάζει το σήμα αλλά όχι ότι πλήγωσε το λαό…
Νομίζει ότι αν αλλάξει προσωπείο αλλάζει και την άποψη του κόσμου…
Είναι σε τέλμα και η «γκρίζα» συναίνεση που δίνει στο Μνημόνιο με το κενό αντιπολιτευτικό λόγο και το σύνθετο στρουθοκαμηλισμό που τον διέπει είναι η καλύτερη συμμαχία που θα μπορούσε να δώσει όπως προφανώς υποσχέθηκε κι εκείνος στους μεγαλοτραπεζίτες…
Κυνηγάει να μειώσει δημοσκοπικά τη διαφορά με το ΠΑΣΟΚ μετά την οδυνηρή ήττα για να θεωρεί ότι έχει λόγο ύπαρξης…
Αυτές οι κοκορομαχίες που έχουν γίνει καθημερινό φαινόμενο και έχουν σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης αποτελούν το καλύτερο ενέχυρο για το διεθνές κεφάλαιο ότι μπορεί να ασελγεί ανάλογα με τις ορέξεις του στη χώρα μας…
Κύριε Σαμαρά αλήθεια ποιος είστε…;
Ποιος είναι ο ρόλος που παίζετε…;
Aν σκοπός σας είναι η πολιτική επιβίωση αυτή έχει ήδη χαθεί…
Αν σκοπός σας είναι η σωτηρία της χώρας το πιο τίμιο που έχετε να κάνετε για να είστε συνεπής με τα λόγια σας είναι να πείτε: «Αν εκλεγώ τη βγάζω τη Χώρα από το Μνημόνιο»…
Αλλιώς, όλα τα άλλα, είναι παιχνιδάκια που παίζετε με το παλαιό συμφοιτητή σας…
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. ΣΑΝ ΗΛΙΘΙΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΦΕΛΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ,ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΩΡΕΣ ΝΑ ΒΟΗΘΑ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΣΤΗΝ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΩΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΠΑΙΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΝΑ ΒΓΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΑΝ ΙΣΧΥΕΙ Η ΦΡΑΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΙΝΑΙ ..."ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ" ΕΝΝΟΩΝΤΑΣ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΕΕΙ ΦΙΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΣΥΓΚΑΤΟΙΚΟΥΣΑΝ! ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ. Ο Λ Α!!!! - ΠΙΠΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ψηφίστε Geoffrey, γιά έναν γρήγορο, άρα και ίσως λιγότερο οδυνηρό, θάνατο της Ελλάδος. Αντιδιαμετρικά, με τον Σαμαρά, ο θάνατος του έθνους μας θα είναι λιγάκι πιό αργός και άρα επίσης λιγάκι πιό οδυνηρός από ότι με τον Geoffrey.

    Υπάρχει δηλαδή μία αντιστάθμιση συντελεστών στην επιλογή μεταξύ Geoffrey (ΠΑΣΟΚ) και Σαμαρά (ΝΔ). Ο θάνατος του ελληνικού έθνους με τον Geoffrey είναι γρήγορος και συνεπώς ίσως όχι τόσο οδυνηρός. Ενώ ο θάνατος του ελληνικού έθνους με τον Σαμαρά είναι λιγάκι πιό αργός και συνεπώς λιγάκι πιό οδυνηρός από ότι θα είναι με τον Geoffrey.

    Γιατί; Διότι ο Σαμαράς δεν έχει την πείρα ολκής του ‘πρωθυπουργού εξωτερικών’ που έχει ο Geoffrey.

    Βέβαια υπάρχει και μία άλλη, τρίτη λύση, πέρα από την αντιστάθμιση συντελεστών στην επιλογή μεταξύ Geoffrey (ΠΑΣΟΚ) και Σαμαρά (ΝΔ). Είναι εκείνη της αυθεντικής δημοκρατίας.

    Το μόνο πρόβλημα είναι πως η αυθεντική δημοκρατία δεν είναι γιά τα γαλάζια και πρασινο-πορτοκαλί κορόϊδα που ζούμε στην Ελλάδα. Ο Δρ. Thorkild Jacobsen δείχνει πως η αυθεντική δημοκρατία προέρχεται όχι από την Ελλάδα, αλλά από την Mesopotamia και την India (http://en.wikipedia.org/wiki/History_of_democracy).

    Ας ξεχάσουμε λοιπόν την αυθεντική δημοκρατία ως τρίτη λύση. Τι δουλειά έχουμε εμείς τα γαλάζια και πρασινο-πορτοκαλί κορόϊδα στην Ελλάδα με την Mesopotamia και την India; Η μόνη ορθή επιλογή είναι μεταξύ Geoffrey (ΠΑΣΟΚ) και Σαμαρά (ΝΔ).

    Σου αρέσει ένας γρήγορος θάνατος; Ψήφισε Geoffrey (ΠΑΣΟΚ). Θέλεις έναν λίγο πιό αργό θάνατο γιά μία απόλαυση περισσότερης διάρκειας πόνου; Τότε ψήφισε Σαμαρά (ΝΔ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ε`! ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΩ ΑΝΤΙ ΝΑ ...ΤΡΕΧΩ ΣΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ? -ΠΙΠΙΝΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥς. ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΑ ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝΤΕΣ ΦΕΛΛΟΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΘΕΙ.
    ΑΝ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΙΧΝΑΜΕ ΣΤΑ 2-3 ΑΞΙΟΠΙΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ΝΔ να ζητά τις εκλογές καθε μέρα. Εκτος αν δεν τις θέλει.
    -------Προεκλογικά να πεί τι σταση θα κρατήσει με το μνημόνιο και για την αντιμετώπιση των θεμάτων Ελλιμα, Εξωτερικο Χρέοσ, Ανάπτυξη.
    -------Προεκλογικά να δεσμευτέι για την ανκήρυξη της Ελληνικής Αποκλειστικης Οικονομικής Ζώνης(ΑΟΖ)σε Αιγάιο και Ιόνιο.

    Αντωνη Ακούς!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σχετικά με το "δίλλημα" τι θα κάνει ο Σαμαράς για το μνημόνιο, η απάντηση είναι οτι θα το ακολουθήσει μέχρι κεραίας. Ακόμα και η Παπαρήγα να έρθει το ίδιο θα κάνει. Ο λόγος είναι απλός κ λέγεται συνέχεια του ελληνικού κράτους.Εξου και τα "θα σεβαστούμε την υπαγραφή μας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]