Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Παράξενα φυλλάδια στους δρόμους των Εξαρχείων, καλούν σε έφοδο...

  • Το Indymedia έπιασε ήδη δουλειά…
Στην πλατεία Εξαρχείων και στις γύρω οδούς, σήμερα (Τρίτη) από αργά το μεσημέρι έως το βράδυ είχαν πεταχτεί εκατοντάδες μονοσέλιδα διαφημιστικά ασπρόμαυρα φυλλάδια.
Στο κείμενο των φυλλαδίων γίνεται έκκληση για «προλεταριακή έφοδο στον ουρανό», σε ένα προφανές κάλεσμα για την αυριανή ημέρα.
Το φυλλάδιο δείχνει κάποια φιγούρα με προτεταμένο το χέρι και να κρατά κάτι (που δεν μοιάζει με ανθοδέσμη), με σαφή επιθετική στάση του σώματος…, ενώ στο κάτω δεξί μέρος εμφανίζεται ένα κεφαλαίο άλφα (Α)…
Το συγκεκριμένο φυλλάδιο έχει αναρτηθεί και στον γνωστό διαδικτυακό τόπο του Indymedia.
Δεν γνωρίζουμε τι μπορεί να σημαίνει κάτι τέτοιο, αλλά είναι απολύτως σαφές πως κάποιοι δραστηριοποιήθηκαν νύχτα για ένα κάλεσμα που θα μπορούσε να γίνει και κατά τη διάρκεια της ημέρας.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

7 σχόλια :

  1. Το ότι αναρτήθηκε στο Indymedia μου φαίνεται πολύ ύποπτο ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπαλα κραταει και προσπαθει να "καρφωσει"!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. apo oti katalava einai enas pou kanei karfoma san ton michael jordan!!alla mporei na kano kai lathos!!!tora pou kollaei auto den xero eilikrina!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μηπως σας θυμηζει η φιγουρα εναν αθλητη μπασκετ που καρφωνει την μπαλα απο παλια διαφημηση γνωστης εταιριας αθλητικων ειδων?

    ενα απο τα κλασικα, κλασικοτατα αναρχικα τρικακια ειναι που κανουν χρηση του γνωστου συνθηματος των μπολσεβικων "εφοδος στον ουρανο" οταν πραγματοποιουσαν εξεγερση και επιθεση στα χειμερινα ανακτορα του τσαρου.

    και φυσικα ειναι αναρτημενο οπως δεκαδες ακομα, στο indymedia. Που να ανεβαινε δηλαδη? Στην ιερα αρχιπισκοπη? Και φυσικα οπως παντα, εγινε ρηψη τους στα ασφαλη εξαθλια κατα την διαρκεια της νυχτας.

    ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΣΧΗΜΗΣ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΣΙΜΠΑΝΕ (??) ΔΗΘΕΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Air Jordan Logo
    http://www.decalglobal.com/images/air-jordan-logo.jpg

    Έχουν χορηγό την ΝΙΚΕ?

    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κανένας Τζόρνταν δεν είναι. Είναι σκίτσο από κλασική φωτογραφία από μπάχαλα με τη μολότοφ ψηλά στο χέρι.
    Απλώς,αύριο "μεθοδευμένα" θα χαλάσουν τη συγκέντρωση για να τρομάξουν τον διαμαρτυρόμενο πολίτη.
    Το γνωστό στήσιμο των "αναρχικών"..Μην τσιμπάτε πια,μια ζωή στη "δουλειά" είναι οι άνθρωποι. Οι αληθινοί αναρχικοί είναι πραγματικά παλληκάρια και δεν δρουν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όπως ακριβώς το προβλέψαμε στο προηγούμενο κείμενο. Οργανωμένοι μπαχαλάκηδες για να τρομάξει ο κόσμος. Αυτό δεν έγινε σήμερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]