Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Συνεχίζονται τα κυβερνητικά παραμύθια...

  • Πήγε εμπορικό πλοίο για τους Έλληνες στη Λιβύη!
  • Γελάνε στο ΓΕΑ με τα περί "ειδικής επιχείρησης"
Με μία προσέγγιση εμπορικού σκάφους (ΜΙΝΕRVA-ANTONIA) σε λιβυκό λιμάνι στο κόλπο της Σύρτης η ελληνική κυβέρνηση προσπαθεί να λύσει το πρόβλημα των περίπου 200 εγκλωβισμένων Ελλήνων, αφού για αποστολή μεταγωγικού αεροσκάφους, ούτε λόγος.
Οι σφαίρες πέφτουν σαν το χαλάζι, η Λιβύη δεν επιτρέπει ξένα αεροσκάφη να προσεγγίζουν και το αεροδρόμιο της Βεγγάζης θυμίζει Στάλινγκραντ μετά την πολιορκία: Όλη τη νύχτα μαίνονταν οι μάχες και το μόνο που απέμεινε είναι ένα καπνισμένο κτίριο, η παλιά αίθουσα αφίξεων-αναχωρήσεων...
Φυσικά διαψεύσθηκε και η φημολογία για αποστολή ένοπλου τμήματος: "Πολλές ταινίες βλέπουν κάποιοι" ειπώθηκε χαρακτηριστικά από ανώτατο αξιωματικό της Π.Α.
Με αυτόν τον τροπο το μόνο που καταφέρνουν οι κυβερνώντες, είναι να εξευτελίζονται διεθνώς, αφού προσπαθούν να πείσουν ότι στέλνουν ομάδα διάσωσης σε μία περιοχή που βομβαρδίζεται αδιακρίτως. Προφανώς δεν έχουν κατανοήσει πως η δική τους εικονική πραγματικότητα απέχει παρασάγγας από την σκληρή πραγματικότητα εντός και εκτός της Ελλάδας...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]