Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κάτι σοβαρό τρέχει στα παρασκήνια και δεν μας το λένε

Εδώ είμαστε και να μας το θυμηθείτε. Κάτι τρέχει με την Ελλάδα, το σχέδιο σωτηρίας, την επιμήκυνση και την επερχόμενη χρεοκοπία. Στην κυβέρνηση είναι ιδιαίτερα ανήσυχοι, όχι για τις κοινωνικές αντιδράσεις αλλά γιατί τα μαντάτα από Βρυξέλλες δεν είναι πολύ καλά.

Τα εμπόδια για μια συνολική λύση που θα ενέτασσε την Ελλάδα στο κάδρο της σωτηρίας είναι πάρα πολλά και ίσως ανυπέρβλητα. Δεν αποκλείεται λοιπόν να πάει η χώρα για αρκετούς ακόμη μήνες χωρίς να έχει καμιά λύση στα χέρια της, με τα χρέη να καλπάζουν, το έλλειμμα να μην πέφτει σύμφωνα με τους στόχους, την ανάπτυξη να μην έρχεται και τους πολίτες να βρίσκονται στα όριά τους ενώ περιμένουν κι άλλα μέτρα.

Γι’ αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες, κυβερνητικοί παράγοντες σπεύδουν να βρουν συμμάχους και να προετοιμάσουν το έδαφος για κάτι πολύ επώδυνο.

Δεν είναι τυχαίο ότι το απόγευμα της Δευτέρας εθεάθη στο κτίριο του Εθνους στη Μεταμόρφωση ο υπουργός Οικονομικών, Γιώργος Παπακωνσταντίνου ο οποίος προφανώς συνομίλησε με τον Γ. Μπόμπολα. Τα μέτωπα στην οικονομία ανοικτά, όπως και αυτά με τα διόδια, το κίνημα που δεν πληρώνει και προκαλεί ζημιές, τα έργα που ποτέ δεν ανακοινώνονται. Δεν ξέρουμε τι είχε το μενού αλλά σίγουρα είχε πολύ ανησυχία για τα μελλούμενα.

Πηγή




Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Κάθε φορά πριν κάτι σημαντικό φιλάνε το δαχτυλίδι του Παντρόνε, δίκιο έχεις κάτι ψήνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος είπε...

    ΘΕΛΩ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΗΝ ΑΠΟΡΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΒΙΔΩΘΗΚΕ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΟΝ ΓΑΠ. ΕΙΠΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ,ΑΠΑΝΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΘΙΓΕΙ Η ...ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ!!!!!!ΘΕΕ ΜΟΥ!!! ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΥΠΑΙΝΙΣΣΕΤΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΤΥΠΟΣ? ΠΌΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ? ΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ...ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΑΘΗΝΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....... -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-
    11 Φεβρουαρίου 2011 2:45 π.μ.

    Δημοσίευση σχολίου

    Παλαιότερη Ανάρτηση Αρχική σελίδα
    Εγγραφή σε: Σχόλια ανάρτησης (Atom)
    167723

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ""ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ...ΒΑΣΙΚΗ ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ Η ΑΘΗΝΑ? ΠΕΡΙΜΕΝΩ ....... -ΕΛΛΗΝΙΔΑ-""

    Foveros o provlhmatismos soy "ellhnida" ..anatrixiasa!!!
    An mono h A8hna htan sta basika kyriarxika mas dikaiomata, prepei na arxiseis ksana apo thn proth dhmotikoy...

    chris

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝΩΝΥΜΕ 11.20 ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ....ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ, ΚΑΤΙ - ΛΕΩ,ΚΑΤΙ- ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ......ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΕΙ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΕΞΥΠΝΕ.....-ΕΛΛΗΝΙΔΑ-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eno an exoyn ksepoylisei olh thn ypoloiph ELLADA? ola entaksei e? oraios tropos skepshs gia mia ellhnida!
    Tampoyro8eitai sthn a8hna... na doyme meta pianoy kratoys proteyoysa 8a eiste!!
    Emeis sthn eparxia an xreiastei 8a xysoyme to aima mas gia olh thn Ellada, Arkei kapoios me "oympala" apo thn proteyoysa na to zhthsei. Ellhnida kat' onoma!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η ηγεσια αυτων που εχουν ορκιστει και ΧΡΥΣΟΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ για την ασφαλεια του εθνους ΤΙ κανει???
    σκυλοχουντικοι του κερατα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]