Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μπους δεν μπορεί να πάει στην Ελβετία επειδή θα δικασθεί

  • Υπάρχει Θεία Δίκη; Επαληθεύεται τελικά το ότι "σ' αυτόν τον κόσμο όλα πληρώνονται; Ή μήπως η Ελβετία αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για κράτη που θέλουν δικαίως να χαρακτηρίζονται ως κράτη δικαίου.
Απίστευτο κι όμως αληθινό... Όπως θα θυμάστε ο πρώην πρόεδρος τον ΗΠΑ George Bush είχε διαπράξει εγκλήματα πολέμου, βασανιστήρια και άλλες παράνομες σύμφωνα με τον διεθνές δίκαιο τακτικές στον πόλεμο του Αφγανιστάν και Ιράκ όπως ο ίδιος είχε ομολογήσει (για λόγους εθνικής ασφαλείας).
O Geprge Bush Junior, λοιπόν, είχε προγραμματίσει ταξίδι στην Γενεύη στις 12 του μήνα, όμως όπως αποκάλυψε ο πρώην αναλυτής της CIA rey mcgovern το ακύρωσε εσπευσμένα. Αιτία; Εισαγγελείς της Ελβετίας είχαν 25σέλιδη αναφορά για εγκλήματα πολέμου εις βάρος του πρώην προέδρου των ΉΠΑ, καθώς είχε δώσει το πράσινο φως για βασανιστήρια σε φυλακισμένους. Την αναφορά συνέταξε το Κέντρο συνταγματικών δικαιωμάτων της Ελβετίας (πολλά κότσια) με αποτέλεσμα ο bush να κινδυνεύει να παραπεμφθεί σε δίκη, εάν πατήσει το πόδι του στην Ελβετία. Φυσικά ο λευκός οίκος διαψεύδει λέγοντας ότι αποφάσισε να μην ταξιδέψει ο πρώην πρόεδρος τον ΗΠΑ διοτι είχαμε πληροφορίες για επεισόδια!
Σας φαίνεται παρατραβηγμένο; Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει κάτι τέτοιο..Το 2007 Το Κέντρο Συνταγματικών Δικαιωμάτων απέστειλε στο Παρίσι έγγραφη αναφορά για έκδοση εγκληματίες.. Ποιος ήταν ο εγκληματίας; Ο Πρώην υπουργός Αμύνης Ντόναλντ Ράμσφελντ όπου είχε ταξιδέψει στο Παρίσι για την παρουσίαση βιβλίου του. Ο Ράμσφλεντ αμέσως ακύρωσε όλες του τις εμφανίσεις έφυγε απο το πίσω μέρος της αμερικάνικης πρεσβείας, πήγε στο Ντε γκολ και την κοπάνισε!!
Λέτε να συμβεί το ίδιο και με τους δικούς μας εδώ στο Ellada; Λέτε κάποια στιγμή (εάν τελικά καταφέρουν να φύγουν από τη χώρα) να μην μπορούν να ταξιδέψουν πουθενά εκτός ΗΠΑ; Λέτε ο Giorgo και η παρέα του να αντιμετωπίσουν αυτά τα οποία δημιουργούν;
Αν μη τι άλλο, είναι εγκληματίες ολκής, αφού (είτε λόγω πειραματισμών, είτε λόγω ανικανότητας, είτε λόγω κατευθυντήριων γραμμών) οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια έναν ολόκληρο λαό σε μία σύγχρονη μορφή υποδούλωσης και καθιστούν ένα ολόκληρο κράτος σε χώρο άκρατου πλουτισμού των "αγορών", αλλά και σε χώρο πειραματισμού μεθόδων μαζικού ελέγχου...
Ότι εξελίξεις και αν υπάρξουν, η περίπτωση του George Bush Junior προδικάζει πολύ άσχημες καταστάσεις για την παρέα του Γιώργου. Γιατί, το να μην μπορεί να ταξιδέψει, θα είναι μία πολύ χαλαρή περίπτωση... Για σκεφθείτε την περίπτωση να επιστραφεί πακεταρισμένος στην Ελλάδα (βλέπετε είναι πολλά τα λεφτά με τον ενεργειακό πλούτο του Αιγαίου και νότια της Κρήτης και καμία αμερικανική πετρελαϊκή πολυεθνική δεν θα ήθελε εξαιτίας κάποιου Jeffrey να βρεθεί έξω από τον... "χορό" της εκμετάλλευσης) και να παραδοθεί για να γνωρίσει την πραγματική και διάφανη Ελληνική Δικαιοσύνη...

Πληροφορίες από ΑΝΤΙ-ΝΤΡ
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]