Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σοβαρά επεισόδια στο Σύνταγμα


Ενώ τεράστιο πλήθος κόσμου, που συνεχώς αυξάνεται, κινείται προς το Σύνταγμα, οι συμπλοκές άρχισαν. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ χτυπάνε, χωρίς διάκριση, ανελέητα τους απεργούς πολίτες.
Σοβαρά επεισόδια σημειώνονται αυτή την ώρα, έξω από την Βουλή.
Διαδηλωτές συγκρούονται με την αστυνομία.
Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ρίχνουν συνεχώς βολίδες κρότου λάμψης και δακρυγόνα.
Στην οδό Πανεπιστημίου οι συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομικών είναι σφοδρές και υπάρχουν αρκετοί μικροτραυματισμοί πολιτών, που συμμετέχουν στη διαδήλωση.
Είναι άγνωστο τι θα συμβεί στη συνέχεια, αφού η οργή και η αποφασιστικότητα των πολιτών είναι έκδηλη, χωρίς όμως να είναι προκλητική...
Σημειώνουμε πως αρκετοί διαδηλωτές τραγουδάνε τον εθνικό ύμνο, αλλά τα ΜΑΤ μάλλον δεν ακούνε... αφού μαζί με τους γνωστούς - άγνωστους κουκουλοφόρους έχουν επιδοθεί στο γνωστό θέατρο των μεταξύ τους αψιμαχιών, με κύριο και μοναδικό σκοπό να "σπάσουν" την πορεία των απεργών, για να μην μπορέσουν όλοι οι πολίτες να φτάσουν στο Σύνταγμα.
Μεγάλο πρόβλημα στην αναπνοή έχει δημιουργηθεί από το πλήθος των καπνογόνων που ρίχνουν τα ΜΑΤ, που παραδόξως δεν προχωρούν σε συλλήψεις κουκουλοφόρων...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. Γιατί να προχωρήσουν σε συλήψεις κουκουλοφόρων; Αφού είναι δικοί τους. Μιά φίλη μου ερχόμενη στήν συγκέντρωση είδε στήν πλατεία Κάνιγγος γύρω στίς 11,30πμ δήθεν αναρχικούς να παίρνουν βόμβες μολότωφ από το πόρτ μπαγκάζ ενός αστυνομικού αυτοκινήτου, να τίς βάζουν σε σακούλα και να φεύγουν πρός εξάρχεια. Δυστυχώς φοβήθηκε να τραβήξη φωτογραφία με το κινητό. Δέν με εκπλήσει. Συνηθισμένο φαινόμενο, αλλα και θράσσος. Ετσι απροκάλυπτα. Φανερά. Καί βέβαια το ΠΑΜΕ. Οι δήθεν διαδηλωτές του ΚΚΕ ΑΕ έκαναν την σοσιαλιστική τους γυμναστική με έναν υποτονικό περίπατο γιά ξεκάρφωμα, και έξαφανίστηκαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. απο παπατζηλικια αλλο τιποτε,ειδε ο φιλος του γαμπρου της ξαδερφης του γιου του θειου μου αλλα φοβηθηκε να τραβηξει φωτο....χαχαχαχα.Γιατι πριν ερθουν οι αναρχικοι το παμε διαδηλωσε χωρις προβλημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μήπως την απάντηση την δίνεις μόνος σου; Πρώτα πέρασε το ΠΑΜΕ και μετά βγήκαν οι "αναρχικοί"...
    Σύμπτωση; Τυχαίο; Ποιός ξέρει!
    Αλλά αφού χλευάζεις, δίνεις την απάντηση μόνος σου.
    Οι "αναρχικοί" έπιασαν "δουλειά" αφού πέρασε το ΠΑΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gia ton apo panw mou. to pame panta paei prwto... ginoun den ginoun episodia. poly apla dioti einai to pio dynamiko mplok. syn oti exoun perifrourisi, kai den afinoun agnostous na tous spasoune.... as tous antigrafane kai oi apo pisw...... h Astynomia den ftaei se kati! oute mporei na mpei mesa se mplok gia na kanei sylipsis.... sovareutite. oti mporouse ekane apo to meros tis. ta ektropa eginan me thn anoxi twn diadilwtwn, efoson kanenas tous den ekane kati na stamatisei tous tara3ies!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]