Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οδεύουμε προς τεχνητή πτώχευση και πρόωρες εκλογές

  • Σοβαρές εθνικές εξελίξεις εν μέσω απεργίας
  • Προωθούν πρόσωπο λαϊκής επιλογής, αλλά απόλυτα χειραγωγούμενο από το σύστημα

Από τον στενό πολιτικό κύκλο της κυβέρνησης ενημερωθήκαμε για την Συνάντηση «πανωλεθρία» Παπανδρέου με τη Γερμανίδα καγκελάριο Ανγκέλα Μέρκελ η οποία πλέον εφαρμόζει την πολιτική γραμμή «Ελλάδα Δεν σας Στηρίζουμε πλέον» και δεν υποκύπτει στους εκβιασμούς μιας ενδεχόμενης πολιτειακής κρίσης εξαιτίας πρόωρων εκλογών. Αντίθετα μάλιστα προτρέπει με μια κίνηση Ρουα- Ματ την κυβέρνηση στην αναδιάρθρωση χρέους διαμέσου Τεχνητής Πτώχευσης.
Όπως προκύπτει από ... τις πληροφορίες η Γερμανίδα καγκελάριος Ανγκέλα Μέρκελ ξέκοψε κάθε περίπτωση επιμήκυνσης του Χρέους των 110 δισ. ευρώ από την τρόικα, καθώς όλα θα εξεταστούν στον πλαίσιο μίας συνολικής λύσης.
Η ελληνική κυβέρνηση πόνταρε στην έκδοση ευρωομολόγων και επαναγοράς του χρέους με καλύτερους όρους, αλλά οι εξελίξεις την διαψεύδουν καθώς ασκούνται πιέσεις για πτώχευση της χώρας, προκειμένου εκ των υστέρων να είναι εφικτό τον νέο σχέδιο των πλέον σκληρών μέτρων Λιτότητας.
Πολιτικοί κύκλοι βέβαια επισημαίνουν οτι μπορεί να παίζεται ένα τελευταίο χαρτί του Παπανδρέου ώστε να εκβιάσει την αδύναμη πλέον αντιπολίτευση, ή οποία σέρνεται στο άρμα των εξελίξεων του διεθνούς σκηνικού.
Μπλοφάρει ο Γιωργάκης ή είναι στριμωγμένος;
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. «Μπλοφάρει ο Γιωργάκης ή είναι στριμωγμένος;»

    Who is Γιωργάκης? O Jeffrey? Τούτος έχει υπανάπτυκτο εγγεφαλικό φλοιό. Μόνον εντολές ξέρει να εκτελεί.

    Ούτε στριμωγμένος νοιώθει, ούτε μπλοφάρει από μόνος του. Θεατρίνος της κακιάς ώρας είναι. Άλλος ο συγγραφέας και άλλος ο σκηνοθέτης του έργου της αποδόμησης της Ελλάδος.

    Και η Ανγκέλα Μέρκελ εντολές εκτελεί. Και οι δυό τους μαζί, μας παρουσιάζουν το σενάριο που φοβούνται ως νάταν τιμωρία γιά την Ελλάδα. Αυτόν τον ρόλο τους έμαθαν, αυτόν το ρόλο παίζουν.

    Η μόνη μας ελπίδα είναι να βρεθεί το νομικό παραθυράκι να περάσει η κρατική εξουσία στον ελληνικό λαό. Το κακό όμως είναι πως οι δικηγόροι με την τεχνογνωσία να κάνουν κάτι τέτοιο είναι ήδη όργανα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ.

    Καλή τύχη Ελλάδα! Άραγε γιά χώρες υπάρχει ζωή μετά θάνατον;

    Γιά ανθρώπους δεν υπάρχει. Μήπως όμως υπάρχει γιά χώρες ως μία νοόσφαιρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]