Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Έρχεται με τελεσίγραφα η Τρόικα


- Δυσαρέσκεια για το εργασιακό - Απαιτούν να επικρατήσουν οι επιχειρησιακές συμβάσεις - Εκπρόσωπος τρόικας: Η Αθήνα ''σέρνει'' τα πόδια της!

Με άγριες διαθέσεις και τελεσίγραφα στα χέρια έρχονται στην Αθήνα την προσεχή εβδομάδα οι εκπρόσωποι της Κοµισιόν που µετέχουν στην τρόικα, γιατί θεωρούν ότι η κυβέρνηση καθυστερεί στην εφαρμογή του προγράμματος σε σημείο που να ξεστομίζουν τη φράση η Αθήνα ''σέρνει'' τα πόδια της.

Σύμφωνα με τα Νέα οι δανειστές επαναφέρουν το αίτημα για μείωση στους ονοµαστικούς µισθούς και του ιδιωτικού τοµέα, γιατί πιστεύουν πως αν συνδυαστεί µε µέτρα απελευθέρωσης θα αυξηθεί το ΑΕΠ κατά 1%.

Οι εργασιακές σχέσεις θα αποτελέσουν και πάλι ''καυτή πατάτα'' καθώς η τρόικα εμφανίζεται δυσαρεστημένη με το σαμποτάρισμα, με ευθύνη της κυβέρνησης, των επιχειρησιακών συµβάσεων.

Τα Νέα υποστηρίζουν ότι οι δανειστές θα θέσουν τελεσίγραφο: ή θα δούµε επιχειρησιακές συµβάσεις µέχρι την επόµενη επίσκεψή µας ή θα καταθέσετε τροπολογία αίροντας τις δικλίδες ασφαλείας.

Οι εκπρόσωποι της Κοµισιόν στην τρόικα θέλουν εδώ και τώρα τις ''στοιχειωμένες διαρθρωτικές µεταρρυθµίσεις, με την εξυγίανση των ζηµιογόνων ∆ΕΚΟ, την απελευθέρωση χωρίς περιορισµούς των κλειστών επαγγελµάτων, αλλά και την εξυγίανση των κρατικών τραπεζών.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΕΡΑΣΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ
    EXTRA RPIMA GOOG ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
    ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ.ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΚΛΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΚΟΛΩΣ ΚΛΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]