Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Daily Telegraph: Το σχέδιο της ΕΕ και ΔΝΤ δεν είναι λειτουργικό


Κάποιοι μας φωνάζουν να σωθούμε, αλλά τα πράσινα λέπια στα μάτια αρκετών, ενώ σε άλλους ο φόβος για το τι μπορεί να συμβεί, αναβάλλουν μία εξέγερση των πολιτών. Πολύ σύντομα, όμως, ακόμη και οι κομματικοί ενδιαιτήσαντες θα κατανοήσουν το τραγικό αδιέξοδο (με απλή αριθμητική επιβεβαιώνεται αυτό) στο οποίο τους οδηγεί ο κοσμοπολίτης Παπανδρέου. Εκείνοι που φοβούνται για το τι πρόκειται να τους συμβεί, όταν συνειδητοποιήσουν το τέλος που τους επιφυλάσσει ο δρόμος του Παπανδρέου, τότε θα νιώσουν μία τρομερά επικίνδυνη οργή...
Σε δημοσίευμά της η «Daily Telegraph», επικαλούμενη έρευνα της Barclays, αναφέρει ότι το σχέδιο της ΕΕ και του ΔΝΤ για τη στήριξη της ελληνικής οικονομίας δεν είναι λειτουργικό και απλώς δίνει χρόνο στις γερμανικές και τις γαλλικές τράπεζες να μεταφέρουν τη ζημιά από το ελληνικό χρέος στους φορολογουμένους της ΕΕ.
Η έρευνα της Barclays αναφέρει ότι το 82% των πελατών της Τράπεζας θεωρούν ότι η ευρωζώνη θα αντιμετωπίσει κάποια αναδιάρθρωση εθνικού χρέους ή μία εθνική πτώχευση ή και ολική διάλυση της νομισματικής ένωσης έως το 2013.
Στο ίδιο δημοσίευμα, ο επικεφαλής στρατηγικής ανάλυσης της BNP Paribas κ. Hans Redeker δηλώνει ότι η παγκόσμια προσοχή ίσως στραφεί ξανά στην Ευρώπη εάν η Fed ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της περί μιας πιθανής ποσοτικής χαλάρωσης την ερχόμενη εβδομάδα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]