Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και η Θράκη χρειάζεται δάνεια και επενδύσεις, αλλά...


Πολιτικός.... Το επάγγελμα που κατέστρεψε την χώρα.
Εκτός απο ελάχιστες φωτεινές (ευτυχώς) εξαιρέσεις αυτοί όλοι ήταν που κατάφερναν πάντα όταν ο ελληνικός λαός έδειχνε ομοψυχία,μεγαλουργούσε και μεγέθυνε την χώρα τόσο εδαφικά όσο και πολιτισμικά να προκαλούν διχόνοια και εμφύλιους.
Το χρήμα ήταν πάντα ο σύμβουλος τους....Πουλούσαν την χώρα και τον λαό της προς εξόφληση της καρέκλας και της τσέπης τους.
Ιδιοτέλεια και προβολή ήταν αυτό που τους παρακινούσε....Αισχρό υπόλειμμα απο την εποχή του ραγιαδισμού όπου κοτζαμπάσιδες και προεστοί ξεπουλούσαν τον λαό για μερικά στρέμματα γης.
Μόνο δυο φορές στην ελληνική ιστορία οι πολιτικοί έστρεψαν αλλού το βλέμμα.
Μονο δυο φορές προτίμησαν κατι διαφορετικό απο το χρήμα.Και αυτό ήταν η προδοσία και το ξεπούλημα στις ξένες δυνάμεις.
Η πρώτη φορά οδήγησε τον τόπο στον εμφύλιο που ενω αλλα κράτη την ίδια εποχή προσπαθούσαν να ξαναχτίσουν τις πόλεις και τις οικονομίες τους εμείς πάντα με τις πολιτικές οδηγίες αποφασίσαμε ότι προτεραιότητα ήταν να υπηρετήσουμε τον ξένο παράγοντα και να βγάλουμε ο ένας το μάτι του άλλου.
Η δεύτερη φορά είναι τώρα.
Ιδια προδοσία....ίδιο ξεπούλημα στις ξένες δυνάμεις που βαφτίστηκαν "αγορές".
Ενας πόλεμος οικονομικός που έχει όμως τα ίδια αποτελέσματα την εκχώρηση της εθνικής μας ανεξαρτησίας.
Κανείς δεν ξέρει που θα οδηγήσει αυτό....Κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί για τίποτα.
Πόσο μάλλον όταν επιστρατεύονται κακομαθημένα κωλόπαιδα βαφτίζονται τρομοκράτες για να δημιουργηθούν εντυπώσεις τόσο στο εσωτερικό όσο και το εξωτερικό.
Ειλικρινά όμως ποιος θα μπορέσει να κατηγορήσει έναν πολίτη που απογοητευμένος απο όσα βλέπει...Απογοητευμένος απο την ανικανότητα των πολιτικών,την ενδοτικότητα τους και την ανεπάρκεια να δώσουν λύσεις.
Θα βγεί σαν πραγματικός λεβέντης ΟΧΙ με κουκούλα ούτε με δεματάκια.Αλλά με το πρόσωπο να φαίνεται προφίλ και ανφάς κρατώντας ένα τουφέκι στο χέρι και απαιτώντας το δίκιο που δεν βρίσκει απο την δικαιοσύνη..Απαιτώντας την ελευθερία που έχασε...Απαιτώντας την τιμωρία των επίορκων....Απαιτώντας την αξιοπρέπεια που του στέρησαν οι ευρωλάγνοι...Αλλά κυρίως απαιτώντας ενα καλύτερο μέλλον για τα παιδιά του όπως ακριβώς έκαναν οι πρόγονοι του.
Και μπορεί ο Πάγκαλος να είναι....αντιπρόεδρος όμως μυρίζει τον αέρα και υπάρχουν φορές που οι δηλώσεις του δίνουν ειδήσεις.
Μια λοιπόν απο αυτές που έγινε σε κρατικό κανάλι είναι η εξής.."Γνωρίζω ότι οι Έλληνες δεν θέλουν το μνημόνιο αλλά....δεν μπορούν να κανουν τίποτα".
Τώρα αν αυτή είναι μια πραγματικότητα που οι πολιτικοί έχουν φροντίσει να δημιουργήσουν με τους εργατοπατέρες,τον ανθελληνισμό στα σχολεία,την πτώση των αξιών και την ανυπαρξία ιδανικών ή πρόκειται για άγνοια κινδύνου και ΠΡΟΚΛΗΣΗ προς αυτό τον λαό....
Το αφήνω στην κρίση του καθενός.
Ομως οι λεγόμενοι "μνημονιακοί" καλυμμένοι και μη θα πρέπει να μας απαντήσουν τι θα πράξουν στην περίπτωση της άλλης "Ελλάδας".
Θα αντισταθούν ή θα συνάψουν και εκεί "μνημόνιο".
Και μιλάμε για την Θράκη μας όπου συντελείται αργά αλλά μεθοδικά ακόμα μια προδοσία κατα του ελληνισμού.
Η γνωστή πλέον κυρία Μουσταφάογλου πέρα απο τις γνωστές φιλοτουρκικές κορώνες που μεταξύ άλλων τονίζει ότι "η ψήφος του Τούρκου πρέπει να πάει στον τουρκικό συνδυασμό".
Αναφέρθηκε και στην οικονομική κατάσταση της Θράκης ζητώντας....επενδύσεις.
"Πρέπει πλέον να σωθούμε από τη φτώχεια,να υπάρξουν δουλειές για τους νέους και τα παιδιά μας. Αυτό το κράτος και αυτή η κυβέρνηση,αυτό το έθνος δεν μπορούν να τα κάνουν αυτά.Αυτή η χώρα είναι μπατιρισμένη. Εμείς θα φέρουμε βοήθεια από την Τουρκία,θα ανοίξουν βιομηχανίες εδώ και θα υπάρξουν δουλειές για τους νέους".
Και ρωτάμε τους "μνημονιακούς".... Τι θα πράξετε κύριοι σε αυτή την περίπτωση....
Και κυρίως αναφέρομαι φυσικά όχι στους Αμερικανοεβραίους και το υπουργικό συμβούλιο τους αλλά σε όσους δαιρυγνύουν τα ιμάτια τους όσο αφορά τον πατριωτισμό τους.
Θα επιτρέψετε τέτοιου είδους "επενδύσεις"; Θα υπογράψετε και αυτό το "μνημόνιο";
Άλλωστε η Οθωμανή υποψήφιος σας το λέει "είναι για το καλό της Θράκης".
Ακριβώς δηλαδή ότι μας λεει ο ΓΑΠ και μερίδα πατριωτών για το μνημόνιο και το ΔΝΤ.
Ξεπουλήσατε κύριοι για χάριν "επενδύσεων" την Ελλάδα στους Φράγκους. Τώρα άραγε θα κάνετε το ίδιο με την Θράκη ξεπουλώντας την στους Οθωμανούς;

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Το διαμέρισμα της χώρας που έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο - λόγω ακριτικής θέσης, λόγω μειονότητας και δρομολογημένης τουρκικής πολιτικής - με αναπτυξιακή πολιτική (αφού ο τουριστικός τομέας σχεδόν δεν υφίσταται) βρέθηκε σήμερα να μην αναπνέει. Τι θα πει "Μας ξεγέλασε ο Χ και ο Ψ, γιαυτό τον ψηφίσαμε"; Στα εθνικά θέματα δεν υπάρχει δικαιολογία και το κρίμα είναι δικό μας.

    Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ας είναι καλά οι προδότες χαφιέδες που μας κυβερνάνε. Και ας είναι καλά τα μαζοχιστικά πρόβατα που τους πιστεύουν και τους ψηφίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]