Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εμ, Γιώργο μου, ήθελες τα κι έπαθες τα


  • Γράφει η Κουκίδα

Ο κολλητός του George και συμβουλάτορας του, οικονομολόγος νομπελίστας Νουριέλ Ρουμπινι, έδωσε συνέντευξη σε διεθνές πρακτορείο ειδήσεων και είπε το αυτονόητο: Ότι με το παραμικρό σοκ (είτε απ έξω είτε από μέσα) θα υπάρξει εκτροχιασμός των στόχων του μνημονίου. Κοινώς το όλο εγχείρημα κρέμεται από μια κλωστή.

Πανικός στην κυβέρνηση. Δεν μπορείς George μου να ελέγχεις τι λένε οι έξω. Ούτε πρόκειται να σου κάνουν τη χάρη να χρεωθούν τις εξελίξεις επειδή είναι φιλαράκια από τα παλιά (Νταβός).

Διερωτόμαστε πόσο θα κρατήσει η συγκάλυψη της κατάρρευσης της πραγματικής οικονομίας. Κάτι μου λέει ότι ένας - ένας θα βγάζει την ουρά του απέξω. Γιαυτό και στο τελευταίο υπουργικό συμβούλιο η πρωθυπουργάρα μας, διεμήνυσε «τα κεφάλια μέσα» γιατί με την παραμικρή λάθος δήλωση -είπε- θα ανεβούν τα σπρεντ. Δηλαδή, η πτώση τους (που πανηγυρίστηκε δεόντως απο το ΠΑΣΟΚ) δεν οφείλεται στην επιτυχημένη οικονομική πολιτική της κυβέρνησης;;; Έλα, δεν το πιστεύω!

ΥΓ: τρώμε χοντρό ξύλο απο την Γιούροστατ που ανακαλύπτει συνεχώς νέες τρύπες στα στοιχεία. Και όχι δεν αφορούν μόνο τα χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ. Αφορούν και "κινήσεις" (για να το πούμε κομψά) που έγιναν από τον Οκτώβριο και μετά...


Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]