Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Πανωλεθρία του Παναθηναϊκού στην Βαρκελώνη


Ήττα με 5-1, που θα μπορούσε να είναι ακόμη μεγαλύτερη, πραγματοποίησε ο Παναθηναϊκός.
Η ομάδα του τρυφυλιού βρέθηκε, τουλάχιστον, ανέτοιμη αν όχι ανεπαρκής, να κρατηθεί στο γήπεδο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι. Με άμυνα που έμπαζε από παντού και με τον Λέτο να περπατάει στο γήπεδο και χωρίς επιστροφές για βοήθεια στον Βίντρα, η αριστερή πλευρά της Ελληνικής ομάδας ήταν χώρος περιπάτου για τους Ισπανούς.
Ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με τον Γογού στο 19', αλλά μετά από δύο λεπτά η άμυνα πιάστηκε να κάνει "βόλτες" και η ισοφάριση για την Μπαρτσελόνα ήταν γεγονός, με εκτελεστή του τέρματος των Ισπανών τον Μέσι, που "κεντούσε" και έγραψε το 1-1
Από εκείνο το σημείο άρχισε η επέλαση των Ισπανών. Όποτε ήθελαν οι Ισπανοί δημιουργούσαν ευκαιρίες. Και οι παίκτες του Παναθηναϊκού προσπαθούσαν να... παρακολουθήσουν τι συμβαίνει.
Ο Νταβίντ Βίγια, μετά από χτύπημα κόρνερ, στο 33' "κάρφωσε" την μπάλα στα δίχτυα και έγραψε το 2-1 για τους Ισπανούς.
Το 3-1 έγινε από τον Μέσι στο 45' μετά από απίθανη ενέργεια μέσα στην περιοχή (χάθηκε η μπάλα).
Το 4-1 έγινε στο δεύτερο ημίχρονο και αφού πρώτα ο Μέσι είχε χάσει ένα πέναλτι (54'). Μετά από "είσοδο" του Μέσι και πλάγιο σουτ, η μπάλα αφού χτύπησε στο δοκάρι έφτασε στον Μπόγια που την έσπρωξε στα δίχτυα του Τζόβρα.
Τέλος, το σκορ έκλεισε ο Ντάνι Άλβες μετά από απίθανη πάσα του Μέσι, και με κεφαλιά έγραψε στον πίνακα του στεδίου το τελικό 5-1 υπέρ της Μπαρτσελόνα.
Η Μπαρτσελόνα είχε τον απόλυτο έλεγχο του παιχνιδιού, ενώ οι παίκτες του Παναθηναϊκού δεν μπορούσαν να κρατήσουν την μπάλα στα πόδια τους. Νευρικότητα, αμηχανία, ανικανότητα; Ό,τι και να ήταν, έφερε οικτρό αποτέλεσμα (αν και αναμενόμενο) και έστειλε τελικά τους παίκτες στα αποδυτήρια με το βαρύ 5-1 εις βάρος τους.
Ο Μέσι, έβαλε δύο γκολ, είχε δοκάρια, έχασε ένα πέναλτι και αναδείχθηκε δίκαια ο παίκτης του αγώνα, ενώ ο τερματοφύλακας του τριφυλιού, Τζόρβας, "ξελάσπωσε" πολλές φορές με απίθανες επεμβάσεις, κρατώντας "χαμηλά" τον τελικό αποτέλεσμα.
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]