Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι διακοπές του πρωθυπουργού και ο ανασχηματισμός ενόχλησαν στην Ουάσιγκτον


«Τα σχόλια δεν είναι κολακευτικά και τα μηνύματα κυριαρχούνται από ειρωνεία. Ο ανασχηματισμός ήταν μια φαρσοκωμωδία από μόνος του.
Το γεγονός ότι χρειάστηκαν διαβουλεύσεις 45 ημερών για να καταλήξει ο πρωθυπουργός στο συγκεκριμένο σχήμα, όπου οι πάντες αναζητούν ακόμα τις αρμοδιότητές τους, έδειξε αναποφασιστικότητα από την πλευρά του πρωθυπουργού, που δεν εκτιμήθηκε από τους δανειστές της Ελλάδας.
Είναι βέβαια ικανοποιημένοι για την παραμονή στο υπουργείο Οικονομικών του Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αν και φαίνεται πως η διάσωσή του οφείλεται σε δική τους παρέμβαση».

«Στο ΔΝΤ είχαν δείξει εκνευρισμό με την απόφαση του κ. Παπανδρέου να δώσει στον εαυτό του 36 ημέρες διακοπών.
Η προτροπή του προς τους υπουργούς να πράξουν το ίδιο άφησε όσους ασχολούνται με την Ελλάδα με το στόμα ανοικτό από την έκπληξη.
Ήταν με την ίδια έκπληξη που αντιμετώπισαν και την είδηση της μετακόμισης του πρωθυπουργού, των υπουργών και της συνοδείας τους στη Θεσσαλονίκη. Όχι μόνο για τα έξοδα που θα απαιτηθούν, αλλά για το γεγονός ότι επί τρεις ημέρες δεν θα εργάζεται κανένας υπουργός και θα «παγώσουν» όλα στην κυβέρνηση.
Η απόφαση -όποιος και αν την έλαβε- χαρακτηρίζεται αψυχολόγητη και προϊόν του μυαλού ατόμων που ασχολούνται με τις δημόσιες σχέσεις και το προφίλ του κ. Παπανδρέου».

«Φίλια βέλη» …

Πρέπει όμως να απορούμε για τις μεγάλες διακοπές του Γιώργου Παπανδρέου; Όχι. Κι αυτό επειδή στο εξωτερικό, οι υπάλληλοι δικαιούνται και παίρνουν 1,5 μήνα (δηλαδή 45 ημέρες) άδεια... Και δεν πρέπει να ξεχνάμε πως πέρα από κοσμοπολίτης, ο σημερινός πρωθυπουργός της χώρας είναι και... αμερικανοτραφής...
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]