Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Η Ελλάδα θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους»

Η Ελλάδα ουσιαστικά έχει χρεοκοπήσει», εκτιμά ο Mark Mobius της Templeton Asset Management και υποστηρίζει πως η χώρα θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση χρέους ακόμη και μετά τη λήψη του πακέτου βοήθειας από την Ε.Ε. και το ΔΝΤ.
Σύμφωνα με το δισεκατομμυριούχο επενδυτή, η Ελλάδα θα επιμηκύνει το διάστημα αποπληρωμής του χρέους της προχωρώντας σε αναδιάρθρωση. Όπως μετέδωσε χθες το Bloomberg, ο κ. Mobius εκτίμησε πως η Ελλάδα πρέπει να απελευθερώσει την οικονομία της, μειώνοντας τη γραφειοκρατία: «Από τη στιγμή που θα το κάνουν αυτό, νομίζω πως θα τα πάνε καλά», υποστήριξε.
Το περίεργο είναι πως ενώ και ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην ΔΕΘ αναφέρθηκε σαφέστατα στην προβληματική γραφειοκρατία, έχει διαφορετική γνώμη από τον δισεκατομμυριούχο επενδυτή (σύμφωνα με τον Γ. Παπανδρέου η χώρα δεν κινδυνεύει να πτωχεύσει), ο οποίος σαφέστατα δεν έγινε δισεκατομμυριούχος παίρνοντας λάθος αποφάσεις ή σχηματίζοντας λάθος εικόνα για τις επενδύσεις του...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]