Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι εκλογές που έρχονται θα καθορίσουν την συνέχεια της χώρας

  • Υπό φυσιολογικές συνθήκες, οι αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν βαρόμετρο εξελίξεων που θα καθορίσουν την μορφή και την έκταση της χώρας, όχι μόνο σε οικονομικό, αλλά και σε γεωγραφικό επίπεδο
Για να διώξουμε τα γιουσουφάκια του ΔΝΤ, δύο δρόμοι υπάρχουν.
Ο ένας είναι η επανάσταση. Δεν ξέρω τι θα γίνει τους επόμενους μήνες, αλλά δεν τη βλέπω και τόσο πιθανή.
Ο άλλος είναι η άγρια αποδοκιμασία μέσω των “αστικών” εκλογικών διαδικασιών. Υποθέτω ότι οι περισσότεροι, αυτή την επιλογή θα κάναμε.
Υπάρχουν βέβαια και κάποιοι που επιμένουν, καταμεσίς στη λαίλαπα που έχει ενσκήψει, να το βλέπουν το θέμα “αποχρωματισμένα”, “αυτοδιοικητικά” και άλλα τερπνά. Λες και το κύριο πρόβλημα αυτή τη στιγμή είναι τα παγκάκια, τα παρτέρια και τα κάγκελα στα πεζοδρόμια.
Πρέπει όμως να καταλάβουμε ότι Η ΙΔΙΑ η κυβέρνηση, ακόμα και με τις καθαρά αυτοδιοικητικές επιλογές της (το εθνοκτόνο εξάμβλωμα του “Καλλικράτη”), έχει εξ ορισμού μετατρέψει τις εκλογές αυτές σε ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ. Γι’ αυτό και πρέπει ως τέτοιο να τις αντιμετωπίσουμε.
Έρχεται η ώρα μας. Ας δείξουμε ότι πλέον ξυπνήσαμε...
Αναλόγως του αποτελέσματος θα καθορίσουν και την μετέπειτα πολιτική τους.
Η τρόικα έχει βάλει το 20% όριο. Οτιδήποτε πάνω από 20% για το ΠΑΣΟΚ σημαίνει συνέχιση και σκλήρυνση της οικονομικής πολιτικής με επιπλέον φόρους και περικοπές.



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]