Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διδασκαλία Τουρκικής γλώσσας στα Ελληνικά Γυμνάσια!!!


Μπορεί να νομίζει κανείς ότι πρόκειται για φάρσα η σχετική είδηση που διαβάσαμε ΕΔΩ... αλλά αρκεί να κατεβάστε το ΦΕΚ από το ΕΘΝΙΚΟ ΤΥΠΟΓΡΑΦΕΙΟ πατώντας ΕΔΩ ή ΕΔΩ για να διαπιστώσουμε για ΑΚΟΜΑ μία φορά ότι οι μαριονέτες που νομίζουμε ότι εκλέγουμε και που προσποιούνται ότι κυβερνούν, δουλεύουν με σχέδιο ΑΛΛΩΝ και πρόγραμμα ξεκάθαρα ενάντια σε κάθε λογική υπεράσπισης του δημοσίου συμφέροντος.
Η ατζέντα των Αμερικανοεβραϊκών κέντρων προχωρεί με σταθερά βήματα προς υλοποίηση ΧΩΡΙΣ να μας ρωτήσουν αλλά με ΔΙΚΑ μας έξοδα.
Βέβαια είμαστε υπέρ της καλής γειτονίας και η γνώση της γλώσσας θα μας φέρει πιο κοντά κι αντίστοιχα θα δημιουργήσει επιχειρηματικές ευκαιρίες εκατέρωθεν. Όμως δεν πιστεύουμε ότι αυτοί που βομβάρδισαν άμαχους στη Γιουγκοσλαβία, στο ΙΡΑΚ, το ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ, τη ΓΑΖΑ κλπ... έχουν τέτοιο καημό να μας φέρουν πιο κοντά στην γειτονική Τουρκία με την οποία κάθε συμπλοκή από το 1922 και μετά γινόταν κατ'εντολήν των νταβατζήδων της Ελλαδίτσας μας με σκοπό την "αναπόφευκτη" αγορά όπλων για την άμυνα της χώρας μας.
Η Τουρκία είναι γνωστό ότι αποτελεί μετρήσιμη δύναμη για τους μεγάλους του πλανήτη και χρόνια τώρα ζητάει και παίρνει ανταλλάγματα για κάθε διευκόλυνση που παρέχει στους "μεγάλους". Έτσι ενώ εμείς αγοράζαμε F16 που μπάζουν νερά, η Τουρκία πέτυχε την εγκατάσταση γραμμής παραγωγής F16 στο έδαφος της.
Η χρηματοδότηση Αμερικανικών κέντρων ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ της Τουρκικής επιρροής στην Ελληνική Θράκη είναι αποτέλεσμα συναλλαγής των Τούρκων με τους Αμερικάνους όπου εμείς είμαστε απλοί θεατές. Κάπως έτσι έδωσαν την Κύπρο στους Τούρκους ελέγχοντας την χούντα στην Ελλάδα... που έμεινε επίσης απλός θεατής κατόπιν διαταγής έξωθεν.
Οι Έλληνες πολιτικοί απλά είναι εκεί για να εξασφαλίζουν ότι ΔΕΝ θα φτάσει ποτέ η πραγματικότητα στ' αυτιά μας. Είναι για να δικαιολογούν τα αδικαιολόγητα και να εξασφαλίζουν τα ΞΕΝΑ συμφέροντα εις βάρος των πολιτών που τους εκλέγουν, τους πληρώνουν και πληρώνουν και για τη φύλαξή τους.
Αυτά που μόλις αναφέραμε, αποτελούν την προμετωπίδα της άλωσης της Θράκης. Βέβαια, ίσως στο υπουργείο Παιδείας κάποια στιγμή αντιληφθούν αυτό που έχει ήδη αντιληφθεί ο υπόλοιπος πλανήτης: Η Ελληνική Γλώσσα είναι η σπουδαιότερη στον πλανήτη, η πλουσιότερη και βασικά είναι γλώσσα που περιέχει και πάρα πολύ εύκολα γεννά νέες έννοιες. Μέχρι και η επιστήμη της πληροφορικής αποφάσισε να κάνει χρήση της Ελληνικής γλώσσας προκειμένου να γίνουν εφικτά ακόμη μεγαλύτερα επιτεύγματα από τον άνθρωπο...
Η Ελληνική γλώσσα είναι αυτή που πρέπει να γίνει γνωστή από τους σύγχρονους κατοίκους της Ελλάδας και όχι η Τουρκική. Η νέοι άνθρωποι πρέπει να μάθουν την Ελληνική γλώσσα και όχι τα Greeklish ή τις άλλες γλώσσες που προωθεί με μεγάλη επιμέλεια η υπουργος Παιδείας κυρία Διαμαντοπούλου. Αλλά αυτά είναι "ψιλά γράμματα" για την κυρία Δραγώνα και τα άλλα κορίτσια του υπουργείου, που μισούν οτιδήποτε Ελληνικό, αγνοώντας πως η Ελληνική γλώσσα παρέμεινε ζωντανή από σοβαρούς και βάρβαρους κατακτητές και τα δραγωνοειδή δεν μπορούν να την ενοχλήσουν διόλου... Απλώς θα εκτεθούν, πολλάκις και ανεπανόρθωτα...
Κωνσταντίνος

Υ.Γ.:
Εξάλλου, για όσους έχουν συναντηθεί με την κυρία Δραγώνα, γνωρίζουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, πως η κυρία Δραγώνα δεν γνωρίζει να μιλάει σωστά και σε ικανοποιητικό επίπεδο την Ελληνική γλώσσα. Κι έτσι εύκολα καταλαβαίνουν γιατί η κυρία αυτή (και η παρέα της) στερούνται ελληνικού πνεύματος...

Ευχαριστούμε το ιστολόγιο "Το Μακεδονικό Ζήτημα Σήμερα" για τις πληροφορίες που μας έστειλε



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Το ΦΕΚ έχει χρονολογία 2006, υποθέτω ότι το προσέξατε, οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οπότε τι; Άλλοι το αποφάσισαν και δεν φέρουν καμία ευθύνη οι σημερινοί που το εφαρμόζουν; Αυτό είναι το οπότε; Ως πότε, θα ρωτούσα εγώ, θα σκεφτόμαστε με τα οπότε λόγω των προηγουμένων, λανθάνοντας στο σήμερα και παραβλέποντας τα "οπότε" των σημερινών... Μπορούμε να αφήσουμε τα χρώματα και τα κόμματα και να πιαστούμε λίγο στα βασικά; Όπως για παράδειγμα το γεγονός πως η "φωτιά" ξεκινάει από ένα δένδρο κι εμείς απλά περιμένουμε να εξαπλωθεί σε ολόκληρο το δάσος, επειδή έχουμε μάθει να κοιτάζουμε το δάσος; Ως πότε, λοιπόν; Ως πότε θα κλείνουμε ερμητικά τα μάτια μας στα μεγάλα και σπουδαία και θα ασχολούμαστε με τα μικρά και ανόητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Eλλας Τουρκια συμμαχια. Ζητω η Κοινοπολιτεια.
    Για ολα φταινε οι Εβραιοι αλλα ξεχναμε οτι πισω απο τους Εβραιους ειναι παντα ενας Ελληνας.
    Ελληνας ηταν και ο Χριστος γι αυτο και τον σταυρωσαν
    Αν στην Ελλαδα ειχαμε παραγωγη F16 πως θα επαιρναν μιζες οι υπουργοι και η αυλη των υπουργων;;
    Προδοτες αυτοι προδοτες και η αλλοι.Οι Ελληνες εκτος απο μαλακες γινανε και αυτοκαταστροφικοι.
    Ελληνικη Γλωσσα το Μεγαλειο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ειναι και θρησκεια
    ΕΛΛΗΝΑΣ Μεγαλειο ψυχης.
    Οι φωτιες δεν ξεκινουν απο ενα δενδρο αλλα απο τα χαμοκλαδα και τα ξερα χορτα.
    Στα συνθηματα ο Ελληνας σκιζει.Οταν ειναι να πραξει περιμενει ειναι αναποφασιστος.
    Για να διωξουμε το τουρκικο προξενειο απο την κομοτηνη μαζευουμε υπογραφες, τετοια δημοκρατικη ευεσθησια;
    Να στειλουμε και τρανταφυλλα
    Αν εκφρασει καποιος μια γνωμη οπως να μαζεψουμε τα εκλογικα βιβλιαρια για να μην ψηφιση κανενας στις δημοτικες εκλογες θα πεσουν καμμια εκατοστη επανω του για να τον πεισουν οτι εχει αδικο χωρις να εχουν μια εναλακτικη προταση.
    Υπαρχει καλυτερρη εφαρμοσημη προταση να την ακολουθησουμε;
    Να κανουμε αγωνα;
    Αληθεια τι γινεται με τους κατοικους του Εχινου; Δεν ειναι Πομακοι; Γιατι τοσο φανατισμος;
    Ο Πομακος δημοσιογραφος απεκτησε τον ραδιοφωνικο του σταθμο να λεει τις ειδησεις στα πομακικα;
    Γιναμε χειροτεροι και απο τις κοτες.
    Αυτα προς το παρον
    Με φιλικους και αγωνιστικους χαιρετισμους
    Ο ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ και ετσι θα μεινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]