Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το ΠΑΣΟΚ έτοιμο να δικάσει "δικούς" του, για λόγους επικοινωνιακούς...

  • Στήνουν "εκτέλεση εξπρές" αλά Γουδί... Πασόκων Δημάρχου και Νομάρχη για το ολοκαύτωμα της Ηλείας
Ξέρουν πολύ καλά στο ΠΑΣΟΚ ότι το ολοκαύτωμα της Ηλείας ήταν ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ, ΑΝΑΠΌΦΕΥΚΤΟ και κυρίως ΜΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΊΣΙΜΟ.
Ξέρουν ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ότι 170 μέτωπα σε 24 ώρες και 25 μεταμεσονύκτιες αναφλέξεις δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν ούτε από τον Superman...
Ξέρουν ότι πρόκειται για ΕΜΠΡΗΣΜΟΥΣ και ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ποιος πλήρωσε για να πραγματοποιηθούν αλλά δυστυχώς πρέπει να ψάξουν ανάμεσα στους υποστηρικτές τους κάτι που ΔΕΝ θα γίνει.
Δυστυχώς εμείς ξέρουμε ότι μπροστά σε ΜΠΙΖΝΕΣ 300 ΔΙΣ ευρώ δεν μετράνε καθόλου οι ανθρώπινες ζωές 2-3 αστυνομικών, ενός blogger ή 2 ασήμαντων πολιτικάντηδων της περιφέρειας.
Επικοινωνιακά το ΠΑΣΟΚ-USA θα κερδίσει 2 πόντους.
Έναν... για την "άμεση" απόδοση "δικαιοσύνης"... Γελάστε μία φορά!
Δύο... για το ότι "δεν διστάζει" να παραπέμψει ΠΑΣΟΚΟΥΣ πολιτικούς ως συνυπεύθυνους. Γελάστε δεύτερη φορά!
Ο Πασόκος Νομάρχης προσπαθεί απεγνωσμένα να εμπλέξει τον Καραμανλή διότι αυτή ήταν η γραμμή που είχαν όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ από το 2004 αλλά μάταια. Για τον Καραμανλή ετοιμάζουν ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ, τύπου Ανδρέα Παπανδρέου. Και κάπου στη γωνία ένας Μητσοτέσκου θα γελάει διαβολικά...
Στο έργο απόδοσης ευθυνών θα συμμετέχουν όλοι αυτοί οι "ηθικοί" εκδότες που λυμαίνονται τη χώρα και που φροντίζουν να παραπλανούν τον λαό ώστε να πλέει σε πελάγη ΕΙΚΟΝΙΚΗΣ ευτυχίας την ώρα που του αδειάζουν και του καίνε το σπίτι.
Το σημερινό ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΠΑΣΟΚ βαδίζει στα ίχνη του πράκτορα Ελευθερίου Βενιζέλου που αντί να ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕΙ ο ίδιος για την Μικρασιατική καταστροφή... φρόντισε να εκτελεστούν 6 ΑΘΩΟΙ στο Γουδί!
Διαβάζουμε στο σχετικό άρθρο δίπλα: Οταν ο Πλαστήρας υπέγραψε τη διαταγή για την εκτέλεση, κατέφθασε στο γραφείο του ο τότε σύμβουλός του Γεώργιος Παπανδρέου. Ο διάλογος είναι αποκαλυπτικός:
- Παπανδρέου: «Αν έρθει, αρχηγέ, τηλεγράφημα του Βενιζέλου που συνιστά να μη γίνει η εκτέλεση, τι θα γίνει;».
- Πλαστήρας: «Δεν μπορώ ν' αλλάξω γνώμη. Εχω δώσει το λόγο μου. (ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΡΑΓΕ;;;) Αλλωστε το τηλεγράφημα δεν ήρθε».
- Παπανδρέου: «Κι αν έρθει; Σκέφτεσαι τη θέση σου;».
** Ο Πλαστήρας δεν απάντησε. Δεχόταν πιέσεις από τον υπουργό Στρατιωτικών Πάγκαλο, ο οποίος επηρέαζε ένα μεγάλο μέρος του λαού, να επιταχύνει τις εκτελέσεις.

Παραπέμπει και το ΠΑΣΟΚ 6 ανθρώπους σε δίκη, ΟΧΙ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ αλλά αυτούς που υπήρξαν ΘΥΜΑΤΑ των εμπρησμών κι όχι εμπρηστές.
Κάπως έτσι έγινε κι επί Βενιζέλου:
Η Μικρασιατική εκστρατεία είχε διαταχθεί στον υποτακτικό Ελευθέριο Βενιζέλο από τους Αμερικάνους, τους Άγγλους και τους Γάλλους (βλέπε άρθρο στο ΕΘΝΟΣ).
Είναι ενδεικτικός ο σχετικός διάλογος:

ΑΠΕΦΑΣΙΣΑΜΕΝ ΕΜΕΙΣ... ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ... ΕΣΕΙΣ!
Ακόμα πιο εξοργιστικό ήταν ότι όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός ανακοίνωσε στον Βενιζέλο ότι θα πρέπει να επιτεθεί στην Τουρκία... ο Έλληνας "ηγέτης" ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΛΟΓΟ(!) για τον οποίο θα έπρεπε να στείλει στρατό στη Μ.Ασία.

Και φυσικά η ΕΞΩΘΕΝ εντολή... με την βοήθεια των δημοσιογράφων-πρακτόρων της εποχής... μετατράπηκε σε... ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ, σε ΕΘΝΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ πάντα με τη φάτσα του Βενιζέλου σε περίοπτη θέση... για να ΜΗΝ ξεχάσουν οι Έλληνες που θα πολεμούσαν ΧΩΡΙΣ ΑΜΟΙΒΗ... σε ποιον θα χρωστούν αυτή την επερχόμενη μεγάλη νίκη που εξελίχθηκε σε τραγωδία.

Η καλλιέργεια του εθνικισμού στους Έλληνες της εποχής εκείνης ήταν επιτακτική καθώς ο στρατός ΔΕΝ ήταν μισθοφορικός. ΚΑΝΕΝΑΣ Έλληνας δεν θα άφηνε την οικογένειά του για να ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙ τους Αμερικάνους οι οποίοι με τη σειρά τους θα εξυπηρετούσαν τον Βενιζέλο και τους πολιτικούς κληρονόμους του να παραμείνουν στην εξουσία.
Γι' αυτό και η ιμπεριαλιστική εκστρατεία των ΗΠΑ στην ΑΝΤΟΛΗ, με ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΞΟΔΑ, ... είχε καμουφλάζ την Αρχαία Ελλάδα!
Με το ΙΔΙΟ καμουφλάζ... μας έφαγαν πάνω από 10 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ευρώ για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004.
Για την μεγάλη Μικρασιατική καταστροφή ... πλήρωσαν τελικά 6 αθώοι που δικάστηκαν κι εκτελέστηκαν άρον-άρον ΠΡΙΝ αναζητηθούν οι πραγματικές ευθύνες και ΠΡΙΝ συνδέσουν οι Έλληνες στη συνείδησή τους... την Μικρασιατική καταστροφή με συγκεκριμένους ηγέτες-υπηρέτες ξένων δυνάμεων.
Έτσι μέχρι σήμερα συνεχίζουν να κυβερνούν την Ελλάδα τα βαπτιστήρια του Βενιζέλου και τα εγγόνια του επίσης ΒΕΝΙΖΕΛΙΚΟΥ Γεωργίου Παπανδρέου.

Κατά περίεργο τρόπο με το που αναδεικνύεται κάποιος γαλλόφιλος Καραμανλής στην εξουσία... συμβαίνουν διάφορα παράξενα... (δολοφονία Λαμπράκη, Χούντα, Εισβολή στην Κύπρο, 17Νοέμβρη, Πυρπόληση της Ελλάδας, Ζαχόπουλοι κλπ).
Όταν αναλαμβάνει ο Παπανδρέου, φορτώνει σε μία νύχτα τη χώρα με χρέη και επιτόκια πιστωτικής κάρτας, αλλάζει πραξικοποηματικά νόμους εκλογικούς και μη, και είμαστε όλοι χαρούμενοι... ειδικά οι ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ !
Και είναι τόσο σίγουρος ότι όλα πάνε καλά και δεν υπάρχει πλέον κίνδυνος "φυσικών" φαινομένων με 170 μέτωπα ανά 24 ώρες που είπε να κάνει σύντομες οικονομικές διακοπές διάρκειας 35 ημερών!


Έτσι για την ιστορία, μερικά κομμάτια από την βιογραφία του Γεωργίου Παπανδρέου, του Γέρου των Αμερικανών.
ΤΑΥΤΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΑ ΑΓΓΛΟ-ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ...

Είχε ΑΝΤΙΤΑΧΘΕΙ στην ανεξαρτησία της Κύπρου...

Και μιας που είμαστε ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ... καλό είναι να ξέρετε ότι την εποχή που οι Αμερικάνοι άρχισαν να χρηματοδοτούν τους Γιουγκοσλάβους, να φύγουν από την Σοβιετική Ομπρέλα με αντάλλαγμα τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ... την εξουσία είχαν εναλλάξ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ και ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ.
Από τo 1962 σε ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ χάρτες των Αμερικανών η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ σταμάτησε να βρίσκεται εντός Ελληνικών συνόρων και πέρασε στη Νότια Γιουγκοσλαβία.
ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ 1958 με τη ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην ΕΛΛΑΔΑ.

Και ο χάρτης του 1962 όπου είχε συντελεστεί το "έγκλημα".


Κι όμως ΟΛΟΙ ΗΞΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΧΕΔΙΑΖΑΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ... αλλά σώπαιναν μέχρι και το 1991.
Τελικά οι Γιουγκοσλάβοι έμειναν ΕΚΤΟΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΜΠΛΟΚ και το ΝΑΤΟ για να τους ευχαριστήσει... τους ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ, διαίρεσε τη χώρα και μοίρασε ζώνες επιρροής στους συμμάχους.
Για να είναι ευχαριστημένοι και οι Σκοπιανοί τους βάφτισαν... "ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ"!
Και μιας που είδαμε τη Μάγια Τσόκλη θυμηθήκαμε ότι την είδαμε τις προάλλες ξανά στην τηλεόραση να επισκέπτεται την Φλώρινα.
Κι από 40-50 χιλιάδες ΕΛΛΗΝΕΣ κατοίκους του νομού που ΔΕΝ βρέθηκαν στον δρόμο της... έπεσε "τυχαία" στον βουλγαρόφωνο απόγονο του Αλεξάνδρου Παύλο Βοσκόπουλο του Ουρανίου Τόξου και την οικογένειά του. Φυσικά είχε τον χρόνο και δεν έχασε την ευκαιρία να παραπονεθεί που δεν έχουν λόγια τα τραγούδια των σλαβόφωνων της Μακεδονίας.
Κάνει κάτι παιχνίδια αυτή η ρημάδα η ζωή...

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]