Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Καρατζαφέρης: "Μόνο εγώ έφυγα από το μαντρί και ορθοπόδησα"

  • Χαμογελούσε ο Καρατζαφέρης μόλις είδε το ρεπορτάζ της Ν.Δ, και δεν άντεξε το είπε πως από τους πρώτους τέσσερις της Ν.Δ, όλοι είχαν φύγει από τη Ν.Δ και ξαναγύρισαν (Σαμαράς, Αβραμόπουλους, Μαρκόπουλος, Λυκουρέτζος)… Ο Χατζηνικολάου του υπενθύμισε ότι και αυτός έφυγε (διαγράφηκε) όμως… ο Καρατζαφέρης σημείωσε πως ήταν ο μόνος που κατάφερε να ορθοποδήσει…
Μπράβο σας κ. Καρατζαφέρη που ορθοποδήσατε!!!
Και τί καταφέρατε;
Ό,τι χτίσατε να το γκρεμίσετε με την ψήφιση του Μνημονίου. Δώσατε στήριξη στην χειρότερη σειρά νόμων που έχει επιβληθεί. Υπογράψατε την καταδίκη των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ που ορθοποδήσατε για να στηρίξετε ό,τι επί χρόνια λέγατε ότι πολεμούσατε…
Κάτι μου λέει ότι ο ΛΑ.Ο.Σ θα έχει τρομερές απώλειες στις επόμενες εκλογές, και σίγουρα στα ερείσματά του στην κοινωνία.
Ζητήστε συγγνώμη τουλάχιστον για την ταφόπλακα που ρίξατε στον λαό. Καταλάβατε τί υπογράψατε ή όχι; Είτε ξέρατε και είστε 100% συνυπεύθυνοι, είτε δεν γνωρίζατε τί κάνετε οπότε είστε αναξιόπιστοι και επικίνδυνοι να ζητάτε την ψήφο του λαού, απλά γιατί δεν μπορείτε να κάνετε σωστά την δουλειά σας.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ και πάλι μεγάλε Έλληνα κ. Καρατζαφέρη...


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Από το μαντρί ε; Και τι φαντάζεται ότι ήταν, αρνάκι πράο ή λύκος που κατάφερε να μπει μέσα; Σε ότι χειρότερο τον στήριξε τον ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]