Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λίγη αξιοπρέπεια δεν βλάπτει...

  • Μπορεί κανείς να μας εγγυηθεί πως η κυβέρνηση Παπανδρέου - ΔΝΤ δεν θα μας ανακοινώσει το επόμενο χρονικό διάστημα πως δεν πρέπει να γίνουν εκλογές για λόγους κοινωνικής συνοχής, οικονομικούς και εθνικούς;

Δεν είμαι Νεοδημοκράτης, αλλά ΚΥΡΙΩΣ δεν είμαι πασοκτσής κωλοτούμπας.

Εσύ ως πιστός ψηφοφόρος τού ΠΑΣΟΚ, το 1980 ήθελες να διώξεις το ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ εθνικοποιώντας μέχρι και το βρακί τής γιαγιάς μου, ενώ από το 2000 και μετά το παίζεις τουρκομπαρόκ Γουόρεν Μπάφετ και βαλκανοριεντάλ Τζορτζ Σόρος υποστηρίζοντας την “ανάγκη” το κράτος να ξεπουλήσει στο μεγάλο κεφάλαιο ακόμη και νησιά και δάση.

Οι Νεοδημοκράτες, όταν απογοητεύτηκαν από τη ΝΔ, τη γκρέμισαν από την εξουσία. Εσύ, και το υπόλοιπο 40% των πράσινων χαχόλων, ακολουθείς άβουλα και άκριτα και σαν Χατζηαβάτης λές “ναι σε όλα” σε ό,τι κατεβάσει η κούτρα τού εκάστοτε προέδρου σας.

Δεν καταλαβαίνεις ότι το ΠΑΣΟΚ είναι στο μεδούλλι του φασιστικό κόμμα; Το μόνο που το ενδιαφέρει είναι η αγκίστρωση στην εξουσία και η άλωση τού κράτους, από όπου κι αν φυσάει ο άνεμος.

Δεν ντρέπεσαι να αυτοαποκαλείσαι σοσιαλιστής και κεντροαριστερός και να βάζεις πλάτες στην οικονομική πολιτική τού Πινοτσέτ και των Chicago Boys που αυτή τη στιγμή εφαρμόζεται στην πατρίδα μας;

Είπα “πατρίδα μας”… παρατήρησα ότι από τότε που ο Τζέφρι άρχισε να μιλάει κι αυτός για “patreeda” η λέξη έπαψε να είναι ταμπού για τους πασοκτσήδες που μέχρι τότε μιλούσατε μόνο για τον “τόπο”. Έλα μονή στον τόπο σου, δηλαδή. Αν ο Τζέφρι βγάλει κανέναν εμπνευσμένο λόγο για τη “threeskeea”, σας βλέπω όλους τους πασοκτσήδες να ανεβαίνετε στη Μεγαλόχαρη τής Τήνου με τα γόνατα!

Αν και δεν είμαι “φιλελεύθερος νεοδημοκράτης”, είμαι

α) υπέρ της συνέχειας του κράτους και του μη εμπαιγμού επαγγελματιών που η κυβέρνηση Τσολάκογλου τους απαξιώνει ετσιθελικά την περιουσία,

β) υπέρ της μη καταφυγής σε χουντικά μέτρα (επιστράτευση) μετά από μόλις δύο ημερών απεργία μιας επαγγελματικής ομάδας και, τέλος,

γ) υπέρ της εθνικής αξιοπρέπειας και όχι της υποταγής κυβερνήσεων στις προσταγές υπερεθνικών κέντρων και παράκεντρων.

Από χθες, είμαστε όλοι φορτηγατζήδες... Γιατί; Μα επειδή αυτοί βρήκαν τα guts να αντισταθούν και δεν συμπεριφέρθηκαν όπως όλοι εμείς που αντιστεκόμαστε "δια του καναπέως" και περιμένουμε τον Γιώργο να "χτυπήσει" και την δική μας πόρτα...

Λίγη αξιοπρέπεια ρε παιδιά του ΠΑΣΟΚ και προσκυνητές του ΔΝΤ! Λίγη αξιοπρέπεια, επιτέλους, δεν βλάπτει...

Αναγνώστης

Υ.Γ.: Και μην ξεχνάτε, όλοι εσείς που στηρίζετε την σημερινή κυβέρνηση του ΔΝΤ, πως έχετε ήδη αναλάβει (ηθικά) την επιστράτευση (που ονομάζετε επίταξη) των φορτηγών...
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Έχει επιστρατεύσει όλη την ανικανότητά του
    Μετά την ψήφιση του ασφαλιστικού και με τις αστείες τροποποιήσεις της τελευταίας στιγμής το ίδιο βράδυ οι βουλευτές ( που το ψήφισαν ) το γλέντησαν σε Γλυφάδα και Κολονάκι μέχρι πρωίας



    http://xristakis41.blogspot.com/2010/07/blog-post_26.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ούτε ελάχιστη αξιοπρέπεια θα έβλαπτε!...
    (Αλλά φαίνεται ότι ούτε αυτή έχει ο συντάκτης του παραπάνω κειμένου)

    Δεν έχετε το θάρρος να βάλετε το όνομά σας κάτω από ένα κείμενο, όταν μάλιστα αυτό το κείμενο επιτίθεται σκαιότατα στον Πρωθυπουργό της Ελλάδας (ναι της πατρίδας σας) και σε ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του Ελληνικού Λαού (ναι τους συμπατριώτες σας – εκτός αν δεν νιώθετε ότι έχετε στη ζωή κανέναν άλλο εκτός από τον ΕΑΥΤΟΥΛΗ σας…)

    Ο συντάκτης «δεν είναι νεοδημοκράτης»… ή απλά ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ τόσο πολύ που ψήφισε 2 φορές τον χειρότερο πρωθυπουργό από την ίδρυση του ελληνικού κράτους, τον ακαταλληλότερο κ. Καραμανλή;;; Το σίγουρο είναι ότι ντρέπεται για τον εαυτό του…

    Οι γαλάζιες παρωπίδες που φοράει, δεν του επιτρέπουν να βλέπει ότι ενώ από το 2004 μέχρι και το 2009 μια συμμορία κατέστρεφε τη χώρα (σε όλους τους τομείς), οι συμπεριφερόμενοι ως αμνοί οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, έκαναν τουμπεκί. Σε αντίθεση με τους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ, που όταν δεν τους αρέσει κάτι στην κυβέρνησή τους, έστω και μερικούς μήνες από την ανάληψη της εξουσίας (όχι 5 χρόνια μόκο ρε παιδιά…), κράζουν ασύστολα, όπως τον τελευταίο καιρό καλή ώρα!

    Η σαπίλα όμως της ανάρτησης (και ενός διεστραμμένου μυαλού που κρύβεται από πίσω;) μεγαλώνει στη συνέχεια: Περιγράφει το ΠΑΣΟΚ με χαρακτηρισμούς που ταιριάζουν μόνο στις κυβερνήσεις Καραμανλή και Μητσοτάκη! Αφήνει εκτός τόπου και χρόνου υπονοούμενα για τον Πρωθυπουργό της χώρας και φυσικά υπερασπίζεται με πάθος φασιστικές συμπεριφορές, κατηγορώντας την κυβέρνηση που τις πολεμά, ως… φασιστική!!!

    Ποιός, εκτός από φίλο της Χούντας, θα υπερασπιζόταν σήμερα Χουντικούς νόμους; Τους εγκληματικούς για την ΠΑΤΡΙΔΑ μας νόμους των κλειστών επαγγελμάτων του ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ Γεωργίου Παπαδόπουλου!

    Ποιος θα αποκαλούσε το ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ μέτρο της πολιτικής επιστράτευσης, υπέρ της διασφάλισης του κοινού συμφέροντος, «χουντικό» ;;

    Ποίος μπορεί να κατηγορεί τα «παιδιά του ΠΑΣΟΚ» ως «προσκυνητές του ΔΝΤ» όταν η προηγούμενη κυβέρνηση δανείστηκε συνολικά όσο ΟΛΕΣ οι κυβερνήσεις από το 1974 μέχρι το 2004;;; Και δανείστηκε για να τα μοιράσει σε ημέτερους ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ, ΔΟΜΗΜΕΝΑ ΟΜΟΛΟΓΑ, ΒΑΤΟΠΑΙΔΙΑ κλπ κλπ κλπ…

    Συνεχίστε λοιπόν να συμπεριφέρεστε εσείς και οι όμοιοί σας να κατεβήκατε μόλις από τον Άρη, απλά και μόνο γιατί δεν μπορείτε πλέον να κλέβετε το κράτος και να τρώτε με δέκα μασέλες! Η ιστορία θα σας κρίνει και θα σας δώσει τη θέση που σας αξίζει: Μια θέση στη λήθη! Τη θέση που αρμόζει στους προδότες…

    Φάνης Παναγιωτόπουλος - Έλληνας Πολίτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΟΙΠΟΝ κε ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ

    ΕΠΕΙΔΗ ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΕΙΤΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΙΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΣΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΗΣ:
    ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΠΟΥ ΕΚΛΕΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ. ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΓΡΑΦΤΗΚΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΩΣ ΤΟ 1994 ΠΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑ ΤΙΣ ΣΠΟΥΔΕΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΤΥΠΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΣΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΚΑΜΠΤΟΙ) ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΜΟΥ ΤΗ ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΣΙΧΑΘΗΚΑ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ.
    ΠΑΡΑ ΤΑ ΟΣΑ ΕΖΗΣΑ ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΛΟΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΣΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΩΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ 2009. ΠΙΣΤΕΥΑ (Ο ΑΦΕΛΗΣ) ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΞΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΛΑΟ.
    ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ. ΨΗΦΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙ. ΕΣΥ ΝΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΚΥΒΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΗ ΒΑΖΕΛΙΝΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΟΔΙΝΟ ΓΙΑ ΕΠΑΛΗΨΕΙΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΙΣΔΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΙΑ ΤΡΥΠΑ ΣΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ (ΑΣ ΥΠΟΘΕΣΩ) ΑΦΕΛΕΙΑ?
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ 'Η ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥΛΗΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΣΥΜΜΟΡΙΑ (ΕΙΜΑΙ ΔΕ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΜΙΖΑ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΤΟΤΕ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΒΛΑΚΑΣ) ΜΕΓΑΛΟΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΠΟΥ ΣΚΟΠΟ ΕΧΟΥΝ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΚΑΤΑΚΕΡΜΑΤΙΣΜΟΥ?
    ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΡΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΑΚΗ? ΤΟ ΨΕΜΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕ? ΑΠΟ ΤΟ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ ΣΕ ΜΙΣΘΟΥΣ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ. ΚΙ ΑΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΔΕΙΣ ΕΣΥ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΕΛΑ ΝΑ ΜΕ ΦΤΥΣΕΙΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ. ΓΙΑΤΙ Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΡΟΫΠΟΘΕΤΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΟΛΑ ΞΕΠΟΥΛΗΘΟΥΝ ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΔΑΝΕΙΚΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΑΦΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ?
    ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΠΑΡΙΘΜΗΣΩ ΑΠΕΙΡΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΑΦΕΡΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ. ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΣΑΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΝΑΣ ΚΑΛΑ ΓΙ' ΑΥΤΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΕ ΒΑΛΟΥΝ ΣΤΑ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΔΙΑΦΥΓΗΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΜΕ. ΠΡΟΤΙΜΗΣΑΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΣ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΔΙΑΚΟΠΕΣ "ΧΩΡΙΣ ΕΝΟΧΕΣ" ΚΑΙ 'ΜΕΙΣ. ΜΟΝΟ ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΔΛΔ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ?
    ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΑΓΑΠΗΤΕ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΒΡΕΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΧΩΡΑ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΥΝΗΓΗΤΟ. ΜΕ ΧΑΡΑ ΘΑ ΔΕΧΤΩ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΝΑ ΚΡΕΜΑΣΩ ΚΑΙ ΤΟΥΣ 300 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΤΣΙΡΑΚΙΑ. ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΩ ΤΥΨΕΙΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΕΩΣ ΑΦΟΥ ΘΑ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΚΡΕΜΑΩ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΟΥ.
    ΝΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΤΑΡΑΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΕΝΤΙΝΟΙ. ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ. ΜΗ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΠΑΣΟΚΟΛΑΜΟΓΙΑ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΥΣ.
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΑΝΩΝΥΜΙΑΣ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ ΑΠΛΑ ΤΟ ΕΞΗΣ: ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ? ΑΝΩΝΥΜΙΑ ΕΜΕΙΣ. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ (ΑΝ ΣΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟ). ΔΙΚΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.
    ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΕ:
    "ΚΡΕΙΤΟΝ ΤΟ ΣΙΓΑΝ"

    ΕΝΑΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΟΣ ΠΑΣΟΚΟΣ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]