Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βραβείο Γκίνες για... λαμόγια

  • Μόνο μια εξήγηση υπάρχει για το τι συμβαίνει στη χώρα και αυτή είναι ότι το ΠΑΣΟΚ έχει βάλει στόχο να κερδίσει πολλαπλά βραβεία Γκίνες
  • Θέλει το βραβείο υποκρισίας
  • Θέλει το βραβείο λαμογιάς
  • Θέλει το βραβείο εθνικής προδοσίας
Έχει παραδώσει την χώρα αμαχητί στη διακυβέρνηση του ΔΝΤ και πλέον λειτούργει ως κυβέρνηση κουκλοθέατρο για να νομιμοποιούνται οι αποφάσεις των διεθνών κέντρων. Δεν έχει υπάρξει άλλη κυβέρνηση στον κόσμο που να χρησιμοποιεί σαν μόνιμη δικαιολογία σε κάθε απόφαση της την επιβολή των μέτρων από την ΕΕ ή το ΔΝΤ. Καμία αντίσταση και καμιά προσπάθεια να διατηρηθούν οι ισορροπίες στη ελληνική κοινωνία. Πλήρης υποταγή.
Αποτελεί αίσχος για την δημοκρατία μας να κατατίθενται τα σημαντικότερα νομοσχέδια κατά την διάρκεια των θερινών μηνών. Ανακοίνωσαν και για τα φρουτάκια ότι θα συζητηθούν τον Αύγουστο. Ολόκληρη η κοινωνία είχε αντιδράσει το 2002 για να απαγορευτούν και η εντολοδόχος κυβέρνηση του ΔΝΤ θα επαναφέρει την ενισχυμένη μορφή τους όταν όλοι θα είναι διακοπές.
Εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας στους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να μην φέρουν κανένα νομοσχέδιο προς ψήφιση κατά την περίοδο που οι πολίτες προσπαθούν να ξεκουραστούν και όλα τα κρίσιμα θέματα να συζητηθούν από Σεπτέμβρη με συμμέτοχη της Ελληνικής Κοινωνίας. Αλλιώς ας παραιτηθούν και ας έρθουν οι εκπρόσωποι της τρόικας να μας κυβερνούν μέχρι να τους στείλουμε από εκεί που ήρθαν. Δεν υπάρχει λόγος να παίρνουν βουλευτικές αποζημιώσεις για να λένε απλά YES SIR.
Αν πάνε όμως να περάσουν εν κρυπτώ μέσα στον Αύγουστο νομοσχέδια που αφορούν τη ζωή μας και τη ζωή των παιδιών μας θα είμαστε εδώ για να δηλώσουμε την αντίθεση μας στη λεηλασία της χώρας. Δυστυχώς για εμάς είμαστε πολλοί που δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα για διακοπές και δυστυχώς για αυτούς δεν έχουν καταφέρει να φιμώσουν πλήρως την ελευθερία του λόγου.
Α. Γ.
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]