Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι νταλικιέρηδες τους "έγραψαν" κανονικά...

  • Μέγα λάθος Παπανδρέου η Επιστράτευση…

Η επιστράτευση που αποφάσισε ο Πρωθυπουργός αποδεικνύεται μέγα λάθος του.
Δεν αναφέρομαι στο πολιτικό επίπεδο που μπορεί να συμφωνείς η να διαφωνείς ανάλογα πώς κρίνεις τα πράγματα αλλά στο επίπεδο του κράτους.
Η επιστράτευση απέδειξε σε όλους για μία ακόμα φορά την ανικανότητα του κρατικού μηχανισμού να λειτουργήσει υπό πίεση και με ταχύτητα.
Γιατί δεν πιστεύω να έχει κανείς υπ’ όψιν του έστω και ΕΝΑ οδηγό η ΜΙΑ νταλίκα που να εργάστηκε 40 και πλέον ώρες μετά την απόφαση του πρωθυπουργού…
Απέδειξε η επιστράτευση ότι ο κρατικός μηχανισμός είναι τόσο πολύ γραφειοκρατικός και δυσκίνητος ώστε μέχρι αργά χθες το βράδυ είχαν επιδοθεί η θυροκολληθεί ΕΛΑΧΙΣΤΑ φύλλα ενώ ακόμα και σε αυτούς που επιδόθηκαν αλλά δεν υπάκουσαν δεν επεβλήθη ΚΑΜΙΑ ποινή από τις πολύ αυστηρές που προβλέπονται…
Ήταν λάθος η απόφαση του πρωθυπουργού γιατί έδειξε την γύμνια του κράτους όχι μόνο στους Έλληνες (που λίγο πολύ γνωρίζουν) αλλά και στους ξένους και μάλιστα στους άσπονδους φίλους και γείτονες της χώρας μας.
Δεν χρησιμοποιείς ”βαριά όπλα” όταν τα πυρομαχικά σου είναι ΑΣΦΑΙΡΑ…
Δεν γνωρίζω αν ήταν προσωπική απόφαση του κ. Παπανδρέου η αν κάποιοι τον παρέσυραν να πάρει αυτή την απόφαση αλλά το μήνυμα που έδωσε ο κρατικός μηχανισμός ήταν αρνητικό και δεν έλυσε ΤΙΠΟΤΑ…



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]