Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι πόρνες του χρήματος... και του συστήματος

  • "...η ελληνική ηγεσία δεν αμύνεται στοιχειωδώς, ούτε καν αποκαλύπτει τον ρόλο τους. Και η ευρωπαϊκή επίσης μένει αδρανής, σχεδόν άβουλη, για να μην πούμε ότι οι κεφαλές των Βρυξελλών, όπως ο συνυπεύθυνος για την ελληνική κρίση Μανουέλ Μπαρόζο, τους κλείνουν πονηρά το μάτι με αυτά που μεταδίδουν για δήθεν επερχόμενη κατάλυση της Δημοκρατίας..."
Είχε προηγηθεί πριν από δύο μήνες, όταν εξασφαλιζόταν η βοήθεια από την Ευρώπη, ο επίσης αμερικανικός οίκος Fitch με προφανή σκοπό και τότε να αμφισβητήσει εκ των προτέρων το αποτέλεσμα και να διατηρήσει ενεργό το παίγνιο κατά του ενιαίου νομίσματος.
Οι πράξεις τους είναι τόσο εξόφθαλμες που κλονίζουν ακόμη και τους υποστηρικτές τους. Και επιβεβαιώνουν, κατά τρόπο απόλυτο, εκείνους που εδώ και καιρό επιμένουν ότι οι άνθρωποι παίζουν παιχνίδι βρώμικο σε βάρος της Ελλάδας και του ελληνικού λαού. Βρήκαν τη χώρα μας ασθενή, την κατέστησαν αδύναμο κρίκο και έκτοτε την αντιμετωπίζουν σαν μοχλό πίεσης της ευρωζώνης.
Ουσιαστικά οι ίδιοι συμμετέχουν σε μια συγκεκαλυμμένη γεωπολιτική μάχη ισχύος, έχουν στοιχηματίσει στην κάμψη του ευρώ και χρησιμοποιούν τη χώρα μας ως βάση των βρώμικων επιχειρήσεών τους.
Το κακό είναι ότι η ελληνική ηγεσία δεν αμύνεται στοιχειωδώς, ούτε καν αποκαλύπτει τον ρόλο τους. Και η ευρωπαϊκή επίσης μένει αδρανής, σχεδόν άβουλη, για να μην πούμε ότι οι κεφαλές των Βρυξελλών, όπως ο συνυπεύθυνος για την ελληνική κρίση Μανουέλ Μπαρόζο, τους κλείνουν πονηρά το μάτι με αυτά που μεταδίδουν για δήθεν επερχόμενη κατάλυση της Δημοκρατίας.
Ας μην έχουμε αυταπάτες.
Η Ελλάδα είναι σε πόλεμο και τελικώς μένει μόνο σε εμάς να αμυνθούμε και να υπερασπιστούμε την πατρίδα μας.


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]