Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι "Τσάμηδες" οργανώνονται στην Αλβανία

  • Ένα νέο πρόβλημα θα έχει να αντιμετωπίσει σύντομα η χώρα μας -σύμφωνα με πληροφορίες- και αφορά τους λεγόμενους «Τσάμηδες»
Με τη στήριξη της αλβανικής κυβέρνησης και με τη νομική στήριξη μεγάλου βρετανικού δικηγορικού γραφείου, οργανώσεις «Τσάμηδων» ετοιμάζονται για μαζικές προσφυγές εναντίον της Ελλάδας, με στόχο αυτές να οδηγηθούν στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων με αίτημα κυρίως την απόδοση ιθαγένειας και διεκδίκηση επιστροφής περιουσιών.
Αντί, λοιπόν, το υπουργείο Εξωτερικών -που γνωρίζει τις κινήσεις αυτές- να εξηγήσει στην αλβανική κυβέρνηση ότι η υπόθαλψη τέτοιων ζητημάτων θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου στις ελληνοαλβανικές σχέσεις αλλά και να προετοιμάζεται για κάθε ενδεχόμενο, κάνει άλλη επιλογή: δεν κάνει απολύτως τίποτα...
Όπως συνηθίζεται, άλλωστε, οι φυσιολάτρες παρατηρητές παράγουν περισσότερο εθνικό έργο από το ανύπαρκτο ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]