Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Ελλάδα είναι πλέον υπό κατοχή - Στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ.

  • Η κατοχή της Ελλάδος συνετελέσθηκε...!
  • Η πατρίδα μας υποδουλώθηκε στα ξένα κέντρα αποφάσεων μετά από την φαύλη πολιτική που άσκησε επί επτά μήνες ο Παπανδρέου και η παρέα του
Γράφει ο Νίκος Παπαγεωργίου
Οι ειδικοί οικονομικοί αναλυτές λένε ότι εάν η κυβέρνηση είχε λάβει μέτρα τον περασμένο Δεκέμβριο ή τον Ιανουάριο έστω και τα μισά από αυτά που παίρνει τώρα, δεν θα είχαμε φτάσει στο οικονομικό αδιέξοδο που βρισκόμαστε σήμερα.
Όλα αυτά που συμβαίνουν σήμερα στην χώρα μας (χωρίς να ξεχνούμε τις μεγάλες ευθύνες της κυβερνήσεως Καραμανλή), είναι έργο της σημερινής κυβερνήσεως για μας να ρίξει συνειδητά στις δαγκάνες του Δ.Ν.Τ.
Οι κοινοβουλευτικοί πολιτικοί δεν είναι πλέον σε θέση να δώσουν ελπίδα και σιγουριά στον λαό ότι θα μπορέσει να ξεπεράσει την δύσκολη αυτή οικονομική κατάσταση που οι ίδιοι έφεραν στην χώρα με την ανερμάτιστη πολιτική τους τα τελευταία τριάντα επτά χρόνια. Από την ημέρα που μας επέβαλαν την μεταπολιτευτική δημοκρατία εργάστηκαν με μεγάλο ζήλο για να μας φέρουν την πολιτική, κοινωνική, και οικονομική κατάσταση που βιώνει σήμερα ο Ελληνικός λαός. Φόβος έχει καταλάβει τον Ελληνικό λαό. Έχει απογοητευθεί πλήρως με την κυβέρνησή του και γενικά με τους πολιτικούς και την κοινοβουλευτική Δημοκρατία όπως του την επέβαλαν από το 1974.
Η απόφαση του κ. Παπανδρέου να παραδώσει την χώρα στο Δ.Ν.Τ. ενώ άλλα είχε υποσχεθεί προεκλογικά στον Ελληνικό λαό ήταν μία απόφαση την οποία ουσιαστικά έλαβε μόνος του. Δεν ερωτηθεί ο λαός, ο οποίος δίνοντας του μεγάλη κονοβουλευτική πλειοψηφία στις τελευταίες βουλευτικές εκλογές, είχε στηρίξει επάνω του όλες τις ελπίδες, για να βγει η πατρίδα από τη κρίση, στην οποία την είχαν οδηγήσει οι φαύλες πολιτικές όλων των προηγούμενων κυβερνήσεων. Τελικά και αυτός επεδείχθη αναξιόπιστος αφού τίποτε δεν έκανε αυτούς τους έξη τελευταίους μήνες, ούτε και οι συνεργάτες του, παρά μόνο ταξίδια και δηλώσεις χωρίς αντίκρισμα.
Μετά από όλα αυτά την διακυβέρνηση της χώρας την παραδίδει στους ξένους δυνάστες της διεθνούς τοκογλυφίας και ο ίδιος γίνεται ο πρώτος μεταπολεμικά κατοχικός πρωθυπουργός. Οι διαβεβαιώσεις του ότι οι ξένοι κατακτητές της χώρας θα έχουν λόγο μόνο για τα οικονομικά δεν πείθει κανένα. Η πατρίδα πλέον βρίσκεται υπό ξένη κατοχή και μάλιστα υπό τριπλή κατοχή ΔΝΤ, ΕΕ, ΕΚΤ. Όσο και εάν χρησιμοποιούν τους πράσινους αναλυτές και τα πράσινα διαπλεκόμενα δημοσιογραφικά παπαγαλάκια τους που τα παίρνουν για να κάνουν το μαύρο άσπρο, τους πληροφορούμε ότι ο λαός πλέον δεν πείθεται και όπου τους βρίσκει θα τους παίρνει με τις πέτρες.
Το πρώτο πράγμα που έκαναν οι εκπρόσωποι των κατακτητών Όλι Ρεν και Ντομινίκ Στρός- Καν, ήταν να πέσουν πάνω στα εισοδήματα των μισθωτών και συνταξιούχων και να τα κατασπαράξουν. Κατάργησαν τα δώρα Χριστουγέννων, Πάσχα και επίδομα αδείας, δηλαδή τον 13ο και 14ο μισθό στους εργαζόμενους στον Δημόσιο τομέα, περικοπές σε μισθούς και συντάξεις τόσο στο Δημόσιο όσο και στον ιδιωτικό τομέα, ζητούν μείωση στις αποδοχές όλων τον Ελλήνων κατά 10% και αφήνει ελεύθερες τις απολύσεις στον ιδιωτικό τομέα χωρίς ουσιαστικά αποζημίωση. Αίρουν την μονιμότητα των δημοσίων υπαλλήλων και πρόκειται να απολυθούν χιλιάδες από αυτούς χωρίς να λαμβάνεται καμία μέριμνα τι θα κάνουν όλοι αυτοί οι άνεργο, οι οποίοι μαζί με αυτούς του ιδιωτικού τομέα θα ανέλθουν σε εκατοντάδες χιλιάδες. Αυξάνουν τον ΦΠΑ και ουσιαστικά ισοπεδώνουν την Δημόσια παιδεία και την κοινωνική περίθαλψη.
Η αντίσταση του λαού πλέον είναι αυτή η οποία θα καθορίσει εάν αυτά τα μέτρα θα υλοποιηθούν, διότι η κυβέρνηση είναι ανίκανη να αντισταθεί στους κατακτητές και αμέσως υποκύπτει σε ότι της επιβάλλουν. Δεν έχει σημασία πλέον εάν μπορεί ή δεν μπορεί να αντισταθεί, σίγουρα όμως δεν έχει καμία αξιοπιστία και δεν την λαμβάνει κανένας σοβαρά υπ' όψιν, για τα όσα αναγγέλλει και τα όσα πράττει.
Η κυβέρνηση Παπανδρέου έχει χάσει την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού καθώς επίσης και όλο το πολιτικό σύστημα εξουσίας. Παρά τους μελοδραματικούς πανηγυρισμούς του Παπανδρέου και του οικονομικού του επιτελείου, το οποίο είναι παντελώς ανίκανο, η υπαγωγή της χώρας στο ΔΝΤ είναι το μεγάλο Βατερλό τους. Αντί έξη μήνες να ασχολούνται πως θα σωθεί η χώρα από την οικονομική κατάρρευση, αυτοί ασχολούντο πως θα γίνουν τα εκατομμύρια των λαθρομεταναστών έλληνες, πως θα βγάλουν από τις φυλακές τους κακοποιούς και με τον Καλλικράτη.
Το ερώτημα είναι θα μπορέσει να επιβιώσει πολιτικά ο ίδιος το ΠΑΣΟΚ αλλά και ολόκληρο το πολιτικό σύστημα; Μετά την απόφαση του να υποτάξει την χώρα στο ΔΝΤ φέρνοντας την Ελλάδα πολλά χρόνια πίσω και τον Ελληνικό λαό σε μεγάλη φτώχια και μιζέρια διάλεξε την πλέον εύκολη γι' αυτόν λύση για να σώσει δήθεν την Ελλάδα και τους Έλληνες. Μία λύση την οποία μπορούσε να πάρει και ο πλέον αδαής περί τα οικονομικά Έλληνας. Είναι μία λύση η οποία θα συμπαρασύρει ολόκληρο το σημερινό πολιτικό καταστημένο.
Το πρόβλημα είναι πως θα μπορέσουν να εκμεταλλευτούν την κατάσταση αυτή οι Πατριωτικές - Εθνικιστικές δυνάμεις της χώρας. Μέσα από την μεγάλη αναταραχή η οποία πλησιάζει λόγο των επώδυνων οικονομικών μέτρων, να μπορέσουν να δώσουν λύσεις στο μεγάλο αυτό πρόβλημα πριν είναι αργά για την πατρίδα; Το πολιτικό σύστημα καταρρέει πιστεύουμε πως ήλθε πλέον οι ώρα να ενωθούν όλες οι εθνικιστικές δυνάμεις χωρίς παρωπίδες και μικροδιαφορές ακόμη και ιδεολογικές, για την σωτήρια της πατρίδός. Ήλθε η ώρα οι Εθνικιστές να βγουν μπροστά και να συμπαρασύρουν τον λαό σε μία νέα διακυβέρνηση της χώρας χωρίς εξαρτήσεις από ξένα κέντρα αποφάσεων, για μια νέα προοπτική για την πατρίδα και ελπίδα για τον λαό.
Για τους Έλληνες Εθνικιστές έφθασε η ώρα να δείξουν την δύναμη τους. Οι καιροί ου μενετοί.
Πηγή


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]