Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ισλαμιστές θέλουν να χτίσουν τέμενος στο "σημείο μηδέν"

  • Το σημείο όπου υπήρχαν οι δίδυμοι πύργοι, συμβολίζει τον αποτροπιασμό του φανατισμού και της μισαλλοδοξίας, αλλά αυτό δεν εμποδίζει το Ισλάμ στο να επιδιώκει να προκαλέσει ζητώντας την ανέγερση ενός τεμένους, στο σημείο ακριβώς όπου "χτύπησαν" φανατικοί μουσουλμάνοι, αφαιρώντας τη ζωή από χιλιάδες ανθρώπους
Προφανέστατα κανείς στην ελληνική κυβέρνηση και ιδιαίτερα ο κύριος Παπανδρέου, δεν έχουν αντιληφθεί την πραγματική διάσταση του Ισλάμ και τους τρόπους με τους οποίους αυτό "κινείται" και καταλαμβάνει "χώρους" πέρα από την θρησκεία. Το κοινωνικό, το οικονομικό, αλλά κυρίως το πολιτικό Ισλάμ, θα πρέπει να γίνουν αντικείμενο μελέτης, τόσο από την ελληνική κυβέρνηση -η οποία είναι φίλα προσκείμενη στο "άνοιγμα" προς το Ισλάμ και τους πιστούς του-, αλλά και σε άλλες προοδευτικού τύπου κυβερνήσεις που δεν έχουν κατανοήσει ακόμη τη μορφή και το μέγεθος του επερχόμενου προβλήματος.
Σφοδρή είναι η αντίδραση στις ΗΠΑ και ειδικά στη Νέα Υόρκη στο σχέδιο κατασκευής τεμένους και ισλαμικού πολιτιστικού κέντρου στην περιοχή του «Σημείου Μηδέν», σε μια απόσταση περίπου 200 μέτρων από τον τόπο όπου βρίσκονταν οι δίδυμοι πύργοι του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου.
Ο ιμάμης Φεϋσάλ Αμπντούλ Ραούφ, ο οποίος ηγείται της οργάνωσης των μουσουλμάνων που εισηγήθηκαν και υποστηρίζουν αυτή την πρωτοβουλία, δήλωσε πως «θα πρέπει τόσο να δώσουμε ζωή σε έναν παραμελημένο δρόμο της Νέας Υόρκης στην καρδιά του Μανχάταν, όσο να αλλάξουμε τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίζονται οι Αμερικανοί μουσουλμάνοι», σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείο.
Και μόνο η πρόταση της ανέγερσης του μουσουλμανικού τεμένους έχει εκληφθεί ως «πρόκληση» και «προβοκάτσια», πόσο μάλλον λόγω της επιλογής του σημείου, δίπλα στους δίδυμους πύργους, αναφέρει η ίδια πηγή.
Εν τω μεταξύ, στο διαδίκτυο η ιστοσελίδα Όχι τέμενος στο Σημείο Μηδέν καταδικάζει το γεγονός και επισημαίνει πως το «σκάνδαλο συνεχίζεται».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ο κύριος Παπανδρέου και ο ισλαμό-εβραίο-χριστιανός(ίσως και βουδιστής) Ομπάμα είναι το ίδιο. Δεν αποκλείεται να χτιστή το τέμενος. Μετά το Ομπάμα οι αμερικάνοι θα λένε θέλουμε τον Μπους πίσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]