Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Είδε ο γύφτος τη γενιά του και αναγάλλιασε η καρδιά του...

  • Ας αρχίσουν οι χοροί… οι γύφτικοι και ο bravo Giorgo τους δικούς του...
  • Ο Ρετζέπ χάρισε στον Γιώργο τη φωτογραφία με το γνωστό... ζεϊμπέκικο!!!
Μια απορία έχω από την επίσκεψη του Ερντογάν στην Αθήνα: Αφού είναι να ξαναγίνουμε επαρχία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας – έστω και με πιο… πολιτισμένο τρόπο – τι τη θέλαμε την Επανάσταση του ’21;
Τι ήθελε ο Κανάρης και έβαζε μπουρλότο στην Τουρκική ναυαρχίδα; Δεν άκουσε τον Πάγκαλο που ντρέπεται κάθε φορά που δίνουμε λεφτά για εξοπλισμούς και αυτός πήγε και κατέστρεψε ολόκληρη ναυαρχίδα που μια ειρηνική διέλευση ήθελε να κάνει στο Αιγαίο;
Και εσύ Κολοκοτρώνη γιατί δεν καθόσουν στα αυγά σου; Πήγες και ξεσήκωσες το λαό και να τώρα τι τραβάμε! Αμ, ο άλλος ο Καραϊσκάκης. Με ποιο δικαίωμα κύριε μας έμπλεξες σε αυτή την περιπέτεια; Τι θα πούμε τώρα στα παιδιά μας που δεν θα πάνε διακοπές στη Μύκονο και δεν θα έχουν να φοράνε Αρμάνι;
Ελπίζω ο Γιώργος να το ξεκαθάρισε στον Ταγίπ, πως επρόκειτο περί… λάθους. Μια νεανική παρόρμηση μιας χούφτας φουστανελάδων που έβαλαν σε περιπέτειες ένα ολόκληρο έθνος. Και τι έθνος… ανάδελφον!
Έτσι που λέτε αγαπητοί μου αναγνώστες. Φανταστείτε τι ωραία θα περνάγαμε υπό την προστασία της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας. Ούτε ΔΝΤ, ούτε μπαίνουμε – βγαίνουμε από το ευρώ, ούτε φόροι, ούτε αυξήσεις, ούτε τίποτα. Θα πληρώναμε ένα κεφαλικό φόρο, θα το βουλώναμε και θα τη περνάγαμε μπέικα.
Για αυτό Γιώργο προχώρα. Μοίρασε Αιγαίο, Θράκη, Μακεδονία. Αφού το βλέπεις, ο λαός… μπουζούκια θέλει, φτάνουν τα προβλήματα. Ε, τώρα αν «συνεκμεταλλευτούμε» και λίγα από τα εθνικά μας εδάφη, καλή καρδιά!
Μπρος στα κάλλη τι είναι ο… Οθωμανικός πόνος;
Γιώργος Μιχαλόπουλος


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]