Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Αυξάνεται η τυφλή βία στην Τουρκία και όλοι κάτι περιμένουν...

  • Αναφορές σε προβοκάτσιες από συγκεκριμένους κύκλους αναφέρει ο τουρκικός Τύπος...
  • Περιμένουν απόπειρα εμπόδισης των συνταγματικών μεταρρυθμίσεων...;
Εμπειρογνώμονες εξακολουθούν να εκφράζουν την ανησυχία τους για το ενδεχόμενο να αυξηθούν εφ' εξής οι «προβοκάτσιες» και οι «τρομοκρατικές επιθέσεις», συμπεριλαμβανομένων των δολοφονιών επιφανών προσώπων, στην Τουρκία.
Με αφορμή το θάνατο δέκα στρατιωτών την τελευταία εβδομάδα και σε συνδυασμό με τις στοχευμένες επιθέσεις κατά πολιτικών προσώπων, εμπειρογνώμονες προειδοποιούν για τον κίνδυνο αύξησης της τυφλής βίας στην Τουρκία στο άμεσο μέλλον.
Την ώρα που τo τουρκικό Κοινοβούλιο ενέκρινε, ήδη από την περασμένη εβδομάδα, μια ολοκληρωμένη δέσμη τροπολογιών του Συντάγματος, "συγκεκριμένοι κύκλοι" επιχείρησαν να στρέψουν την προσοχή της κοινής γνώμης αλλού με καλά στημένες "προβοκάτσιες" και "τρομοκρατικές επιθέσεις", επισημαίνουν Τούρκοι ειδικοί, σύμφωνα με δημοσίευμα της τουρκικής εφημερίδας Zaman.
"Οι τρομοκρατικές επιθέσεις στήθηκαν με σκοπό να εμποδίσουν τις συνταγματικές μεταρρυθμίσεις, σύμφωνα με ανώνυμη πηγή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών. Από την ημέρα που αναφερθήκαμε για πρώτη φορά στο ενδεχόμενο αυτό, ελπίζοντας οι σχετικές αναφορές των υπηρεσιών να αποδειχθούν λανθασμένες, τρομοκρατικές επιθέσεις σημειώθηκαν στο Giresun, στο Tunceli, στο Sirnak και στο Hakkari. Προειδοποιώ κυρίως τους αξιωματούχους μας", σημειώνεται στο εν λόγω άρθρο.
Τι να υπονοεί ο αρθρογράφος; Η "προειδοποίηση" δείχνει πως περιμένει κάτι; Μήπως αυτό το "κάτι" θα γίνει όταν ο πρωθυπουργός της Τουρκίας, κύριος Ερντογάν, θα βρίσκεται στην Αθήνα; Να σημειώσουμε πως ιδιαίτερα παράδοξο είναι το γεγονός πως οι υπουργοί που θα συνοδεύουν τον τούρκο πρωθυπουργό, θα φέρουν μέχρι και τις... οικογένειές τους...


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]