Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μεγάλος εχθρός του ΠΑΣΟΚ είναι ο Παπανδρέου

  • ΠΑΣΟΚ: Το κόμμα που έγινε ανάθεμα και εθνικός κίνδυνος, ελέω ενός... Δεν μπορεί βέβαια να ποινικοποιηθεί η προεκλογική αγορά ελπίδας, θα έπρεπε να καταργηθούν οι εκλογές... Μπορεί όμως να αναιρεθεί το αποτέλεσμα που επέφερε η επιδίωξη μιας ελπίδας που διαψεύστηκε μόλις σε ένα 3μηνο
Οι άνθρωποι του ΠΑΣΟΚ, όσοι το ψήφισαν, όσοι τρέφουν ακόμα ελπίδες από αυτόν τον κομματικό σχηματισμό, οφείλουν να πρωτοστατήσουν στην δρομολόγηση των δράσεων που θα αποσκοπούν στην απομάκρυνση του Γιώργου Παπανδρέου από την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Ας θυμούνται ότι η ιδιότητα του πασόκου δεν πρόκειται να τους διασώσει από τις κοινωνικές συνέπειες των καταστροφικών χειρισμών του ΓΑΠ και της ομάδας του.
Και αν δεν ανήκουν στην στενή κάστα των 10.000, ή στην ευρύτερη των 200.000, που λυμαίνονται με διαφορετικό προσωπικό ποσοστό απόδοσης τον δημόσιο τομέα εν ονόματι «του κινήματος», είναι οι χρήσιμοι ηλίθιοι που παρέχουν με την ψήφο τους στους προηγούμενους το δικαίωμα να πίνουν στην υγεία των κορόιδων.
Οι ψηφοφόροι της ΝΔ, εσωκομματικά, έπραξαν το δέον.
Σειρά, αντιστοίχως, των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ.
Διότι ο Γιώργος Παπανδρέου, επιπλέον, κυριολεκτικά εκβίασε, με αήθη χρήση συνταγματικού προσχήματος, την ελληνική κοινωνία για να ανέλθει στην εξουσία.
Γιατί την ήθελε τόσο, αφού η κατάσταση ήταν δεινή;
Μήπως για να δημιουργήσει τη δική του εκδοχή στα διαφημιστικά μηνύματα του Johnie Walker: «ο Γιώργος φεύγει, το ΔΝΤ έρχεται»;
Αν φαίνεται «παρανοϊκό» να αμφισβητηθεί σήμερα ένας εν ενεργεία και έχοντας νωπή την λαϊκή εντολή πρωθυπουργός να θυμίσω ένα, πομπώδες αλλά αληθές -σʼ αυτά ήταν αξεπέραστος-, σύνθημα του Ανδρέα: «αν το Έθνος δεν εξαφανίσει το Χρέος, το Χρέος θα εξαφανίσει το Έθνος».
Μόνο που θα το παραφράσω: «αν το ΠΑΣΟΚ δεν εξαφανίσει το Γιώργο, ο Γιώργος θα εξαφανίσει το ΠΑΣΟΚ».


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Διαφωνώ ριζικά και κάθετα. Ο Παπανδρέου δεν πρέπει να απομακρυνθεί, η οργανωμένη μαφία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ πρεπει να απομακρυνθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Παπανδρεου δεν ανηκει στην οργανωμενη μαφια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]