Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βραδυνή έκρηξη βόμβας στο σπίτι του προέδρου της Πακιστανικής κοινότητας

  • Κάποιοι έχουν αποφασίσει να τραβήξουν την χώρα στα άκρα και σε επικίνδυνες καταστάσεις...
Στις 1.45 (περίπου) ξημερώματα Σαββάτου με τηλεφώνημα ειδοποιήθηκε η ελληνική αστυνομία για εκρηκτικό μηχανισμό που ήταν οπλισμένος και έτοιμος να εκραγεί στο σπίτι του προέδρου της Παλιστανικής Κοινότητας της Ελλάδας. Η αστυνομία έφτασε έγκαιρα και αφού εκκένωσε το σπίτι-στόχο, στη συνέχεια έκλεισε την κυκλοφορία στους παρακείμενους δρόμους.
Η έκρηξη έγινε στις 2.10 (περίπου) το βράδυ προς ξημέρωμα του Σαββάτου και δεν υπήρξαν θύματα, αλλά μόνο ζημιές.
Οι άνδρες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας άρχισαν να ερευνούν το σημείο της έκρηξης και αναμένεται πως θα υπάρξουν κάποια στοιχεία για τον εκρηκτικό μηχανισμό.
Αυτή είναι η δεύτερη ενέργεια που εκδηλώνεται μέσα σε 48 ώρες, αφού πριν δύο ημέρες εμπρηστική ενέργεια κατά αυτοκινήτου που έφερε διπλωματικές πινακίδες και ανήκε στην Πακιστανική πρεσβεία.
Τί γίνεται στην Ελλάδα; Ποιός προσπαθεί να "ταρακουνήσει" τα νερά ή να θολώσει το τοπίο; Η βομβιστική ενέργεια κατά των γραφείων της "Χρυσής Αυγής" (για όσους δεν γνωρίζουν, πρόκειται αναγνωρισμένο από το Σύνταγμα της χώρας για πολιτικό κόμμα) και τώρα η βομβιστική ενέργεια στο σπίτι κάποιου ανθρώπου από το Πακιστάν, δείχνουν ότι στην Ελλάδα λειτουργούν παρακρατικοί μηχανισμοί που επιθυμούν την εκτροπή της προσοχής των πολιτών από μείζονος σημασίας ζητήματα (οι διαβουλεύσεις για την οικονομική κατάσταση της χώρας που πιθανότατα μας οδηγούν στην "σκληρή" αγκαλιά του Δ.Ν.Τ.) προσπαθώντας μέσα από βομβιστικές ενέργειες να ξεσηκώσουν μερίδες πολιτών και να δημιουργήσουν εσωτερική αναστάτωση.
Η περίπτωση του βομβιστικού χτυπήματος στο σπίτι του Προέδρου των Πακιστανών (λαθρο)μεταναστών, δυναμιτίζει ιδιαίτερα το κλίμα και αναμένεται πως θα ενσπείρει ανησυχία, φόβο ή ακόμη και διάθεση για αντίδραση από τους (λαθρο)μετανάστες Πακιστανούς που διαμένουν στην Ελλάδα...
Δυστυχώς, το παρακράτος φαίνεται πως κινείται αρκετά άνετα και μπορεί να πραγματοποιεί χτυπήματα σε στόχους με σχετική συμβατότητα μεταξύ τους. Η επόμενη ημέρα είναι σίγουρο πως θα βρει τον κύριο Χρυσοχοΐδη στη θέση του υπουργού Προστασίας του Πολίτη. Το ερώτημα είναι, εάν θα τον βρει και το τέλος της ημέρας στην ίδια θέση...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Η Ελλαδα, ηδη εχει επιβαρυνθει, σ ολο το κοσμο.
    Σκανδαλα, ακριβεια, η τρομοκρατικες λοιπον καταστασεις λειπουν.
    Οσοι τα κανουν , δεν ειναι Ελληνες.
    Αςπροσεξουμε.
    Οι ξενοδοχοι, να κατεβασουν απο 100 ευρω σε 70 τουλαχιστον , τις τιμες, ολα τα μαγαζια, να κανουν αληθινες εκπτωσεις, ρεστωραν, καφε...
    Ολοι εμεις μπουκοταζ σ οτι ακριβαινει βενζινη κυριως.
    Δεν ειμαστε πια αφελεις, βλεπουμε δε παει με το "δε βαριεσαι"
    Ευχομαι να καταλαβουν οσοι ειναι υπευθυνοι γι αυτεςτις βομβιστικες επιθεσεις , εστω και τωρα πως δε φταιμε ολοι να πληρωσουμε τις δικες τους απερισκεψιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΛΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ,ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΑΝ.ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΣΕΙ ΚΟΥΤΣΑ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ.ΜΙΑ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ,ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕ ΠΕΛΕΚΗΣ,ΣΠΑΘΙΑ.ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΒΑΡΒΑΡΗΛΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΓΙΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΣΠΑΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΑΙΣΘΑΝΘΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΔΕΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΛΑΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καπιοι μηχανισμοι εξωθεν προσπαθουν να διμιουργησουν κλιμα αποσταθεροποιησης της χωρας,αλλα και να στρεψουν αλλου την προσοχη του κοσμου και οχι στα τεραστια προβληματα που καπιοι δημιουργησαν και συνεχιζουν να δημιουργουν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]