Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι θρησκευτικές "επενδύσεις" της Άγκυρας στη Θράκη

  • Ισλάμ και Κεμαλισμός εισβάλλουν στην Θράκη...!
  • Μεγαλειώδες τέμενος κατασκευάζεται στο Ήπιο Ροδόπης...!
  • Μπορούν 297 κάτοικοι να χτίσουν αυτό το τζαμί;
Χρηματοδοτείται από… έρανο, λένε οι πληροφορίες, αλλά το διαψεύδει το ίδιο το μέγεθος και φυσικά το κόστος του έργου, που ξεπερνά κατά πολύ τις οικονομικές δυνατότητες των κατοίκων ενός αγροτικού χωριού που αριθμεί όλο κι όλο άντρες και γυναικόπαιδα 297 κατοίκους
Το ερώτημα, αν μπορούν λιγότεροι από 300 κάτοικοι ενός χωριού να χτίσουν το μεγαλοπρεπές αυτό τζαμί της φωτογραφίας, είναι φυσικά ρητορικό, αφού το κόστος του έργου ξεπερνά τις οικονομικές δυνατότητες ενός αγροτικού οικισμού.
Κι όμως το τζαμί που απεικονίζεται στις φωτογραφίες και κατασκευάζεται στο χωριό Ήπιο, δήμου Αρριανών Ροδόπης σύμφωνα με πληροφορίες, χρηματοδοτείται από …έρανο. Μόλις 297 μόνιμους κατοίκους κατέγραψε η απογραφή του 2001 στον ημιορεινό αυτό οικισμό του δήμου Αρριανών, λίγο πριν τη Νέα Σάντα. Και οι αριθμοί αυτοί μπορεί σε κάποιους να μην λένε τίποτα, με μία βόλτα όμως στο Ήπιο, μπορεί κανείς να καταλάβει την οικονομική κατάσταση των κατοίκων του.
Μικρά σπίτια και απλοί άνθρωποι, αγρότες ή κτηνοτρόφοι συνθέτουν τον πληθυσμό, που σίγουρα αν είχαν τόσα πολλά λεφτά θα τα διέθεταν για να καλυτερέψουν τις δικές τους συνθήκες ζωής, χτίζοντας ίσως ένα καλύτερο σπίτι ή αγοράζοντας, ένα καλύτερο αυτοκίνητο. Είναι το λιγότερο αστείο να ισχυρίζεται κανείς ότι ένα τέτοιο τέμενος μπορεί να χρηματοδοτηθεί χάρη στον έρανο μεταξύ βιοπαλαιστών. Πάντως η γραμμή, που θέλει το Ισλάμ να εισέρχεται δυναμικά στη ζωή των μουσουλμάνων της Θράκης, εξυπηρετείται με το καλύτερο τρόπο, από τη δημιουργία ενός ακόμα τζαμιού. Και φυσικά δεν είναι το κτίριο που από μόνο του προκαλεί, αφού το δικαίωμα της ανεξιθρησκείας είναι δεδομένο για όλους και αναφαίρετο, αλλά με τον τρόπο που κάποια πράγματα μεθοδεύονται στην περιοχή μας, εξυπηρετώντας αλλότριους σκοπούς και όχι την ανεξιθρησκεία και το δικαίωμα σε ευπρεπείς χώρους λατρείας.
Κεμαλισμός και Ισλάμ εισβάλλουν συστηματικά και δυναμικά στη Θράκη, ενώ η γραμμή είναι όλα τα χωριά και τα πιο μικρά να ξεχωρίζουν με τους μιναρέδες από μακριά. Λες κι αυτό μας λείπει στην περιοχή.
Πηγή



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Επενδύσεις απο ΠΟΥ & ΠΟΙΟΥΣ, φιλοι;
    Ξυπνάται Έλληνες.
    Ξυπνάται Ευρωπαίοι.
    Τα πάντα είναι ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΓΛΗΜΑ κατά της ανθρωπότητας όπωε τα σοφίστικαν οι απαταιώνες που δημιούργησαν ΤΟ ΠΟΙΟ ΑΙΣΧΡΟ έργο που τα ανθρωπάκια (τέκνα των ανθρώπων όπως τα αποκαλούσαν στο δημιούργημά τους οι απαταιώνες) υιοθέτησαν σαν βάση Ιερών αποκαλύψεων.
    Για δεκαετίες τώρα συστήννω την προσοχή φίλων και γνωστών στο κείμενο της ΑΙΣΧΡΑΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΑΠΑΤΑΙΩΝΩΝ, στην Παλαιά Διαθήκη (το δημιούργημα των απαταιώνων) στο ζήτημα του Πύργου της Βαβέλ.
    Διασβάστε, παρακαλώ το σενάριο, και αναγνωρίστε ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΙΟΥΣ ΤΟ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ (κροϊδευε τα κοθώνια τέκνα των ανθρώπων της γης και κανε τους κομάντο, με άλλα λόγια).
    Στο Διαδύκτιο για 13 χροόνια τώρα συγκρίνω το αισχρό σκηνικό / σενάριο που οι απαταιώνες αποδίδουν (στο δημιούργημά τους) στον δήθεν δημιουργόν των πάντων, ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΝΩΜΕΝΟΥ ΒΕΒΑΙΩΣ και το 'ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ΄ σενάριο.
    Οι Αγγλομαθείς καλα κάνουν να μελετήσουν τα κείμενα Παλιάς Διαθήκης και Αισώπου (το δεύτερο προηγήται το της Παλαιάς Διαθήκης αρκετούς ΑΙΩΝΕΣ, φίλοι.
    Προσβαση στά κείμενα στο,
    http://www.uk-human-rights.org/convicti.htm#Star
    &
    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΩΤΗΤΑ, διότι υπάρχουν και αποδείξεις ΓΙΑ ΤΥΑ ΣΧΕΔΕΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ οι απαταιώνες δημιουργοί της αισχράς Παλαιάς Διαθήκης (και οι ακόλουθοι των διδασκαλίων) σαν οι Τέκτωνες (Μασώνοι), οι Ιλλουμινάτοι, οι Μπίλντερμπεργκ και κτλ, κτλ. ΝΑ ΕΦΑΡΜΩΣΟΥΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΚΤΑΤΩΡΙΚΑ ΕΝΤΑΛΜΑΤΑ όπως τα προέγραψαν οι Απαταιώνες δημιουργοί των δεινών που η ανθρωπότης υπέστη και ΑΝΑΙΧΕΤΑΙ γισ αιώνες / χιλετηρίδες τωρα.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ.
    ΞΥΠΝΑΤΕ ΤΕΚΝΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΧΡΗΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ, ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΝΟΗΜΩΣΥΝΗΣ, επί τέλους.
    Με εκτήμηση και αδελφική φιλία
    Ανδρέας Γιαννιδης NDD., ACFI., ATI., FNAAAS
    webmaster@uk-human-rights.org
    Also at http://www.urrights.ning.com
    London - UK

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]