Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η απάντηση στις γελοιότητες του "Επαναστατικού Αγώνα"

Επαναστατικός Αγώνας:
Οι "επαναστάτες" που εξευτέλισαν

την έννοια της λέξης Επανάσταση


Του Γεωργίου Μιχαήλ
Στο άρθρο της 20ης Νοεμβρίου «Με παλιές δοκιμασμένες «συνταγές» αλά 17Ν εμφανίζεται ο Επαναστατικός Αγώνας» διαβάζουμε και την προκήρυξη του Επαναστατικού Αγώνα (ΕΑ).
Ας αναλύσουμε μερικούς από τους ισχυρισμούς που σχετίζονται με το «ιδεολογικό» υπόβαθρο της συγκεκριμένης «επαναστατικής» οργανώσεως:
1ος ισχυρισμός:
«Ένας στους τρεις εγγεγραμμένους, το 30%, γύρισαν την πλάτη σε όλα τα κόμματα και δεν ψήφισαν κανέναν, ενώ σε έρευνα που είχε προηγηθεί των εκλογών το 85% των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι δεν εμπιστεύονται τα κόμματα και το 67% ότι δεν εμπιστεύεται τη βουλή, δηλαδή το πολιτικό σύστημα.
Τα κόμματα εξουσίας, παρά το γεγονός ότι προεκλογικά πάντα καταφέρνουν να παραπλανούν με τα ψέματα τους μεγάλο μέρος της κοινωνίας προκειμένου να αντλήσουν ψήφους, στις τελευταίες εκλογές αυτών που τα ψήφισαν ήταν το 53% των εγγεγραμμένων, δηλαδή οριακά πάνω απ' τους μισούς, με το κυρίαρχο κόμμα, το ΠΑΣΟΚ, να στηρίζεται στο 30% των ψηφοφόρων.
Οταν λοιπόν το ΠΑΣΟΚ θα μιλάει από εδώ και στο εξής για «κοινωνική πλειοψηφία» που νομιμοποιεί τις πολιτικές του, δεν θα εννοεί περισσότερους από το 1/3 των ψηφοφόρων -ποσοστό που είναι ακριβώς το ίδιο με όσους δεν ψήφισαν απολύτως τίποτα - και ένα ακόμη μικρότερο ποσοστό από το σύνολο της κοινωνίας, αφού δεν συμπεριλαμβάνονται στους εκλογικούς καταλόγους ένα τμήμα της νεολαίας και οι μετανάστες.»
Ανάλυση
Αφού ξεκινά όντως σωστά με την ανάλυση ποσοστών (30%,85%,67%) και τι πρεσβεύουν, βγαίνει το αυθαίρετο συμπέρασμα ότι ο κόσμος δεν εμπιστεύεται το πολιτικό σύστημα!
Το πολιτικό σύστημα περιλαμβάνει τους θεσμούς αλλά περιλαμβάνει και τους ανθρώπους που το πρεσβεύουν!
Ποιός μπορεί να ισχυρίζεται ότι λόγω των ποσωστών αυτών δεν υπάρχει εμπιστοσύνη στους θεσμούς του πολιτικού συστήματος και όχι απλώς εμπιστοσύνη σε άτομα που τον πρεσβεύουν;
Η ηθική στηρίζεται στους θεσμούς ή σε αυτούς που πρεσβεύουν τους θεσμούς;
Το 30% μπορεί να γύρισε την πλάτη του στα κόμματα, αλλά το 70%, δηλαδή η πλειοψηφία, εψήφισε!
Από πότε ο ΕΑ εκπροσωπεί αυτούς που διαλέγουν την αποχή;
Και από πότε στην δημοκρατία επιβάλλεται η μειοψηφία;
Αυτοί που δεν πιστεύουν στα κόμματα και στην βουλή πιστεύουν στην «ένοπλη επανάσταση»;
Αυτό είναι ένα τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα!
Ποιό τμήμα της νεολαίας δεν συμπεριλαμβάνεται στους εκλογικούς καταλόγους?
Οι 14χρονοι ή αυτοί που είναι στην φυλακή;
Ποιοί μετανάστες δεν συμπεριλαμβάνονται;
Αυτοί που έχουν έρθει παράνομα ή αυτοί που νομιμοποιήθηκαν παρανόμως για να αλλοιώνουν το εκλογικό σώμα άρα και το εκλογικό αποτέλεσμα;
2ος ισχυρισμός:
«Η ένοπλη επαναστατική δράση έχει πάντα ως αφετηρία τη ριζοσπαστικοποίηση των συνειδήσεων. Στην εποχή μας, εποχή έντασης των ταξικών και κοινωνικών ανισοτήτων, η ριζοσπαστικοποίηση μεγάλων τμημάτων του πληθυσμού της Ευρώπης και το πολύ πιθανό πέρασμα μεγάλου αριθμού ανθρώπων και κυρίως της νεολαίας, στην ένοπλη επαναστατική δράση είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις αλλά και για την Ελληνική».
Ανάλυση
Από πότε η «ριζοσπαστικοποίηση των συνειδήσεων» απαιτεί «ένοπλη επαναστατική δράση»;
Αυτή η ριζοσπαστικοποίηση δεν μπορεί να προέλθει μέσω επιχειρηματολογίας και διαλόγου;
Αν μπορώ να πείσω κάποιον μέσω επιχειρηματολογίας, τότε γιατί χρειάζομαι όπλα;
Από πότε οι «ταξικές και κοινωνικές ανισότητες» έχουν ως αποτέλεσμα το πέρασμα «μεγάλου» αριθμού ανθρώπων στην ένοπλη δράση; Για πόσο μεγάλο αριθμό μιλάμε;
Ανισότητες υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν! Υπάρχουν όμως και οι άνθρωποι (και ειδικά η νεολαία) που καταλαβαίνουν ότι η ζωή είναι ένας αγώνας από την αρχή μέχρι το τέλος της!
Υπάρχουν άνθρωποι που δουλεύουν,που μοχθούν, που αθλούνται,που μορφώνονται,που σπουδάζουν διότι έτσι θα γίνουν καλύτεροι κι έτσι μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν την ζωή και τις απογοητεύσεις της!
Αλίμονο εάν σε κάθε δυσκολία ή απογοήτευση που έχει ο καθένας μας πάρει και από ένα όπλο και το παίζει επαναστάτης!
Δεν έχει κανένα δικαίωμα ο ΕΑ ,και ο οποιοσδήποτε ΕΑ, να οικειοποιείται την νεολαία!
3ος ισχυρισμός:
«Οσο όμως πιο σκληρά μέτρα λαμβάνονται για ην αντιμετώπιση της ανατρεπτικής δράσης με το δόγμα για την «αντιμετώπιση της τρομοκρατίας», τόσο πιο δύσκολο είναι να κρύψουν την επικίνδυνη για την εξουσία αλήθεια: Ότι η επαναστατική δράση και οι ένοπλες επαναστατικές οργανώσεις είναι η πρακτική και ειλικρινής πολιτική απάντηση στην ένταση της εκμετάλλευσης και καταπίεσης».
Ανάλυση
Αφού υπάρχει εκμετάλλευση και καταπίεση γιατί το 70% των ψηφοφόρων ψηφίζει;
Και γιατί το υπόλοιπο 30% που είναι τουλάχιστον 2 εκατομμύρια δεν παίρνει τα όπλα και δεν παίρνει τους νόμους στα χέρια του;
Τι περιμένουν;
4ος ισχυρισμός:
«Και ενώ η κρίση του συστήματος συνεχώς βαθαίνει και καθώς οι αντιθέσεις, ταξικές και κοινωνικές, όχι μόνο δεν αμβλύνονται αλλά γίνονται αγεφύρωτες, οι ανά τον κόσμο πολιτικές ελίτ αντιλαμβάνονται πως η καταστολή είναι το μόνο όπλο για να χειραγωγήσουν τις όλο και πιο εξαγριωμένες κοινωνίες των καταπιεσμένων.
Με τον φόβο και την τρομοκρατία ως το μοναδικά πλέον μέσα επιχειρούν να αποτρέψουν τις εκδηλώσεις δυναμικών αντικαθεστωτικών μορφών δράσης».
Ανάλυση
Γιατί οι αντιθέσεις γίνονται αγεφύρωτες;
Ποιός μου λέει ότι δεν μπορώ να προοδεύσω στην ζωή μου,δεν μπορώ να σπουδάσω δεν μπορώ να δουλέψω,δεν μπορώ να κάνω σωστή διαχείριση χρημάτων, δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω το μυαλό μου για κάτι καλύτερο;
Γιατί θα πρέπει η «ταξική» συνείδηση μου να λέει ότι είμαι καταδικασμένος ενώ έχω όλες τις παραπάνω δυνατότητες; Δεν πρέπει να μάθω να βλέπω κατάματα την ζωή και να την αντιμετωπίζω;
Η «καταστολή» έχει ως στόχο την χειραγώγηση «καταπιεσμένων» ή την επιβολή της τάξης;
Και από πότε η επιβολή της τάξης ορίζεται ως «φόβος και τρομοκρατία»;
Ποιος ευθύνεται για την αταξία;
Γιατί δεν συλλαμβάνει κι εμένα η αστυνομία αφού θέλουν να μας τρομοκρατούν;
5ος ισχυρισμός:
«Στην Ελλάδα το ΠΑΣΟΚ διά στόματος Χρυσοχοΐδη, που πήρε ξανά το τιμόνι της κατασταλτικής και της τρομοκρατικής εκστρατείας του κράτους, διαμηνύει πως με κάθε μέσο θα «πατάξει την τρομοκρατία» και θέτει σε εφαρμογή την ευρωπαϊκή κατασταλτική συνταγή για άμεση αντιμετώπιση της ριζοσπαστικοποίησης των πολιτών, εν αρχή με επιχειρήσεις κατοχής από αστυνομικές δυνάμεις ολόκληρων περιοχών της πρωτεύουσας, όπου ως «υπουργός προστασίας του πολίτη» όπως επονομάστηκε, διατάζει την άσκηση κάθε είδους βίας εναντίον των πολιτών «για το καλό τους».
Στην ουσία η «σοσιαλιστική» κυβέρνηση ήδη έχει δείξει τις κατασταλτικές της προθέσεις και το σοσιαλ-φασιστικό ΠΑΣΟΚ ξεδιπλώνει σταδιακά την πολιτική του.»
Ανάλυση
Ο «υπουργός» δεν διατάζει την κάθε είδους βία εναντίον των πολιτών!
Η Αστυνομία επιβάλλει την τάξη με το να προσάγονται συγκεκριμένα άτομα (κουκουλοφόροι, αναρχικοί,κ.α) σε αστυνομικά τμήματα για εξακρίβωση στοιχείων και εν συνεχεία για την κράτηση τους αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο! Ως πολίτης οφείλω να σέβομαι τους νόμους του κράτους. Αν όμως κάποιος δεν σέβεται τους νόμους,σπάει μαγαζιά,καταστρέφει αμάξια και οποιαδήποτε δημόσια και ιδιωτική περιουσία πως αυτός ο κάποιος σέβεται τους συμπολίτες του,αφού θέλει να τους καταστρέψει την περιουσία τους;
Αυτός δεν είναι ο πραγματικός φασισμός;
6ος ισχυρισμός:
«Γελά πραγματικά το πανελλήνιο με τις φανερά αγχωμένες προσπάθειες του να σπιλώσει την επαναστατική δράση όταν με μια αξιοπερίεργη εμμονή επαναλαμβάνει συνέχεια "η τρομοκρατία είναι παρακλάδι του κοινού εγκλήματος" άποψη με την οποία διαφωνούν ακόμα και οι συνάδελφοι του στο ΠΑΣΟΚ.»
Έχετε κάνει κάποια δημοσκόπηση που διαπιστώνετε ότι γελά το πανελλήνιο;
Πότε θα παραδεχόσασταν ότι είστε εγκληματίες, -αν το παραδεχόσασταν-;
Ποιοί συνάδελφοι του Χρυσοχοΐδη θεωρούν ότι δεν είστε τρομοκράτες;
Για να ξέρουμε και εμείς ποιους ψηφίζουμε!
7ος ισχυρισμός:
«Εμείς, σε αντίθεση με τους εχθρούς μας, είμαστε σοβαροί πολιτικά και το μόνο που δεν θέλουμε είναι να σπείρουμε τη σύγχυση στην κοινωνία, γράφοντας κείμενα που βρίσκονται σε διαφορετικές και αντίθετες κατευθύνσεις. Ακόμα κι αν είχαμε τη δυνατότητα να πραγματοποιούμε καθημερινά ενέργειες, δεν θα επιλέγαμε να αναλάβουμε την ευθύνη αυτών με κανένα άλλο όνομα εκτός από το δικό μας.»
Και για να μην σπείρετε σύγχυση στην κοινωνία έχετε μάθει να καταστρέφετε δημόσια και ιδιωτική περιουσία, με κίνδυνο την αφαίρεση ζωών;
Ποιά ευθύνη αναλαμβάνετε; Αφού κρύβεστε!
Ό,τι κάνετε το κάνετε στα κρυφά, γεγονός που αντιτίθεται σε αυτά που πιστεύετε,διότι και οι πολιτικοί ενώ ισχυρίζονται ότι θα κάνουν και θα πράξουν, και τελικά κρυφά (ή ακόμα και φανερά) άλλα πράττουν,έχετε την ίδια νοοτροπία με τους «φασίστες» που μας κυβερνούν!
8ος ισχυρισμός:
«Οι προσπάθειες τους να βλάψουν πολιτικά τον Επαναστατικό Αγώνα πέφτουν στο κενό καθώς είναι εδραιωμένη πλέον η πεποίθηση σε μεγάλα κομμάτια της κοινωνίας πως πρόκειται για μια επαναστατική οργάνωση με βαθιά πολιτικά κίνητρα και κατευθύνσεις.»
«Αντιθέτως, ο επαναστάτης δεν έχει κανένα απολύτως ατομικό συμφέρον και καθημερινά ρισκάρει την ελευθερία και τη ζωή του για να προωθήσει στην κοινωνία τις αξίες της επανάστασης και της ελευθερίας. Όπως επίσης είναι πλέον συνείδηση για τους περισσότερους ανθρώπους πως αυτοί είναι οι εγκληματίες, αυτοί τρομοκρατούν καθημερινά με τις βαθιά αντικοινωνικές τους πολιτικές την πλειοψηφία των πολιτών. Ο όρος τρομοκράτες αρμόζει σε αυτούς και τη φάρα των πλουσίων που υπηρετούν.»
Ανάλυση
Το ότι είστε επαναστατική οργάνωση και όχι τρομοκράτες και αυτό είναι πεποίθηση της κοινωνίας είναι ένα τελείως αυθαίρετο συμπέρασμα που δεν προκύπτει από πουθενά!
Τα χρήματα για τις χειροβομβίδες,για τα καλάσνικωφ και για οποιοδήποτε εγκληματικό εργαλείο ποιός σας τα δίνει;
Ποιός σας είπε ότι έχετε το δικαίωμα να μιλάτε εκ μέρους μου και ποιός σας ζήτησε να δώσετε την «ελευθερία» σας και την ζωή σας για εμένα κύριοι «αλτρουϊστές»;
Ποιοί είστε εσείς που μάθατε να ετεροπροσδιορίζετε τους άλλους και να αυτοπροσδιορίζεστε ως «φίρμα της ελευθερίας και της επανάστασης»;
Αν εγώ διαφωνώ μαζί σας αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σας σκοτώσω;
9ος ισχυρισμός:
«Και δεν μπορούμε να μην αναφερθούμε στους κολαούζους του καθεστώτος, τα στελέχη του Σύριζα, που τελευταία διεξάγουν αγώνα δρόμου για να καταδικάσουν πρώτοι κάθε δυναμική ενέργεια ενώ ένας από τον Σύριζα έφτασε στο χαμηλότερο σκαλοπάτι της υποταγής στο καθεστώς μετά την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα της Αγ. Παρασκευής, προτείνοντας να γίνει διαδήλωση «ενάντια στην τρομοκρατία».
Σίγουρα οι αριστεροί τιμητές του συστήματος δεν έχουν ακόμα αντιληφθεί πως αν κάποιοι απομονώνονται κάθε μέρα και περισσότερο, είναι αυτοί οι ίδιοι και η υποκριτική πολιτική τους και όχι η επαναστατική δράση η οποία βρίσκει όλο και μεγαλύτερο έρεισμα στην κοινωνία.
Γι' αυτό και ο κάθε αριστερός οσφυοκάμπτης ας το σκεφτεί καλά πριν επαναλάβει δημοσίως ανάλογες ανοησίες.»
Ανάλυση
Ο ΣΥΡΙΖΑ κάνει ό,τι κάνει ,διότι αν δεν καταδικάσει αυτές τις ενέργειες όπως και κάθε επεισόδια τρομοκρατών και αναρχικών θα χάνει όλο και περισσότερους ψήφους!
Εν τούτοις όταν συλλαμβάνονται παράσιτα σαν του λόγου σας είναι οι πρώτοι που θα τρέξουν στα αστυνομικά τμήματα!
Μην είστε αχάριστοι!Ειδικά με τον ΣΥΡΙΖΑ!
10ος ισχυρισμός:
«Στην ερώτηση «πιστεύετε ότι η ένοπλη βία κάτω από τις σημερινές συνθήκες είναι αδικαιολόγητη ή δικαιολογημένη» το 34% από τους 24.091 που συμμετείχαν δήλωσε δικαιολογημένη, ενώ στην ερώτηση αν είναι πολιτικά ή όχι τα κίνητρα των ένοπλων οργανώσεων, πολλοί περισσότεροι από το 50% δήλωσαν ότι είναι πολιτικά.»
Ανάλυση
Αυτό προκύπτει από «δημοσκόπηση» του zougla.gr του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου!
Με την μόνη διαφορά ότι αυτές οι δημοσκοπήσεις δεν είναι επιστημονικά τεκμηριωμένες διότι το κάθε άτομο μπορεί από διαφορετικους servers να ψηφίσει παραπάνω από μία φορά.Η επιλογή ανθρώπων που συμμετέχουν σε μια δημοσκόπηση γίνεται με βάση συγκεκριμένων κριτηρίων!Κάτι το οποίο ο «κύριος» Τριανταφυλλόπουλος δεν έκανε,με αποτέλεσμα το κάθε αποτέλεσμα να θεωρείται και πραγματικό αλλά και επιστημονικά τεκμηριωμένο!
Τελείως λάθος συμπεράσματα από ένα site που έχει ταυτίσει τους τρομοκράτες με την γενιά των 700 ευρώ!
Εντυπωσιακό δείγμα αμεροληψίας!!
11ος ισχυρισμός
«Επίσης οφείλουμε να συμπεριλάβουμε και τον φόβο που πολλούς καθορίζει στο τι δηλώνουν δημοσίως σχετικά με τέτοια ζητήματα - ίσως στο προσεχές μέλλον να μπορεί να διωχθεί ποινικά κάποιος, που δηλώνει πως δικαιολογεί την ένοπλη δράση - καθώς οι ένοπλες επαναστατικές οργανώσεις διώκονται με τις βαρύτερες κατηγορίες του αστικού ποινικού κώδικα και θέλει αρκετό θάρρος - σε ένα κόσμο που οι άπαντες παρακολουθούνται από τις μυστικές υπηρεσίες και που η «ελευθερία του λόγου» αφορά μόνο ζητήματα νομιμοποιημένα από την καθεστωτική ιδεολογία - για να δηλώσει κάποιος δημόσια δίνοντας και τα στοιχεία του, ότι αποδέχεται την ένοπλη βία υπό τις παρούσες συνθήκες».
Ανάλυση
Πολλά αυθαίρετα συμπεράσματα και πάλι,αλλά αν κάποιος αποδέχεται την ένοπλη βία και διακηρύττει «Κάψτε, καταστρέψτε σκοτώνετε μπάτσους, κ.α.» αποτελεί ελευθερία λόγου ή αναρχία;
Τότε για ποιούς είναι η φυλακή;
Εσείς «κύριοι» του ΕΑ τι παραδέχεστε δημόσια,αφου κρύβεστε;
Αν εγώ υποστηρίζω την ένοπλη επαναστατική οργάνωση γενικώς και σας θεωρώ και εσάς εχθρούς μου αυτό μου δίνει το δικαίωμα να σας κάψω ζωντανούς;
Επικίνδυνες αντιλήψεις!
12ος ισχυρισμός
«Όμως, όχι μόνο είναι πέρα για πέρα λογικό ένα μεγάλο τμήμα του πληθυσμού να έχει αυτή την άποψη(Δικαιολόγηση ένοπλης δράσης), αλλά πιστεύουμε ότι τα ποσοστά είναι ακόμη μεγαλύτερα, τη στιγμή μάλιστα που οι συνθήκες οικονομικές και κοινωνικές επιδεινώνονται εν μέσω της οικονομικής κρίσης και τη στιγμή που η συντριπτική πλειοψηφία της ελληνικής κοινωνίας πιστεύει πως οι καθεστωτικοί πολιτικοί είναι απατεώνες».
Ανάλυση
Το τι είναι λογικό ή όχι είναι τελείως σχετικό και σχετίζεται με τις αντιλήψεις, την κριτική ικανότητα και το μορφωτικό επίπεδο κάθε ατόμου!
Το τι πιστεύετε είναι καθαρά υποκειμενικό θέμα,καθώς δεν είστε σε θέση να σφυγμομετρείτε τις ανάγκες της κοινωνίας και να οικειοποιηθείτε την ίδια την κοινωνία για να δικαιολογείτε τα εγκλήματά σας!
13ος ισχυρισμός
«Αν η πολιτική εξουσία στην Ελλάδα έχει γερά θεμέλια, τότε ας δοκίμαζε για λίγες μόνο μέρες να αποποινικοποιήσει την αντικαθεστωτική δράση κάθε μορφής. Ας απέσυρε όλους τους μπάτσους που φρουρούν την πολιτική και οικονομική εξουσία, ας απέσυρε τους φρουρούς των κρατικών κτιρίων και των επιχειρήσεων και θα βλέπαμε με πραγματικούς όρους, τι αποδοχή από την κοινωνία απολαμβάνει το καθεστώς».
Ανάλυση
Δηλαδή να επικρατήσει η αναρχία για να τα διαλύσετε όλα και να μείνετε ευχαριστημένοι,χωρίς να πάτε και φυλακή και γενικώς να κάνετε ο,τι θέλετε χωρίς να αναλαμβάνετε τις ευθύνες των πράξεων σας!
Φοβερή λογική,απίστευτη δόση κυνισμού και τρομακτική έλλειψη ανδρισμού!
14ος ισχυρισμός
«Επειδή οι καθεστωτικοί πολιτικοί ζουν στη γυάλα της εξουσίας και οι «επαφές τους με την κοινωνία» περιορίζονται σε ένα αριθμό πελατών τους, δεν αντιλαμβάνονται το ακριβές μέγεθος της κοινωνικής οργής, δεν γνωρίζουν πως η κοινωνία βράζει, πως οι περισσότεροι άνθρωποι μισούν τους πολιτικούς και τα κόμματα, μισούν τους καλοθρεμμένους επιχειρηματίες, μισούν κάθε τι που τους αντιπροσωπεύει».
Ενώ εσείς έχετε επαφή με την κοινωνία και η κοινωνία σας είπε να τα κάψετε όλα,να σκοτώνετε μπάτσους,να πυρπολείτε ο,τι δεν σας αρέσει!
Το ακριβές μέγεθος κοινωνικής οργής σημαίνει ότι παίρνω πολυβόλο και σκοτώνω όποιον δεν με εκφράζει και καταστρέφω περιουσίες;
Έτσι θα λύσω τα προβλήματά μου ή απλώς θα χειροτερέψω την κατάσταση, ειδικά για τον εαυτό μου;
15ος ισχυρισμός
«Εν τέλει η περίφημη αποδοχή της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας από την πλειοψηφία της κοινωνίας δεν είναι παρά ένα ψέμα. Επίσης, ψέμα είναι και φράσεις όπως «όλη η ελληνική κοινωνία καταδικάζει την τρομοκρατία» που δεν κουράζονται να επαναλαμβάνουν οι καθεστωτικοί όλων των πολιτικών αποχρώσεων.
Αν όλη η κοινωνία καταδικάζει, τότε γιατί προβαίνουν σε επικηρύξεις προσφέροντας χρήματα για να μας συλλάβουν όπως έκαναν μετά την επίθεση μας στην Αμερικάνικη πρεσβεία;»
Ανάλυση
Η επικήρυξη έναντι αμοιβής δεν αποτελεί το μοναδικό κίνητρο, αλλά ούτε καν κίνητρο!
Είναι η επιβράβευση αυτών που θα δώσουν πληροφορίες για να συλληφθούν παράσιτα σαν και του λόγου σας!
Ακόμα και να μην υπήρχε χρηματικό «κίνητρο», να είστε σίγουροι πως όποιος είχε πληροφορίες για υπανθρώπους σαν και εσάς θα τις διεμήνυε στην αστυνομία.
16ος ισχυρισμός
«αναλαμβάνουμε την ευθύνη για τις ενέργειες αυτές που εμείς έχουμε πραγματοποιήσει. Κάθε απόπειρα από μεριάς του κράτους να μας χρεώσει ενέργειες άσχετες με εμάς, «ορφανές» ή όχι, σχετίζεται με τα ευρύτερα κρατικά κατασταλτικά σχέδια.»
Ανάλυση
Δεν αναλαμβάνετε καμία ευθύνη!
Έχετε μάθει να κρύβεστε και να μην αναλαμβάνετε την ευθύνες,διότι ο,τι κάνετε το κάνετε στα κρυφά και τελείως μυστικά και μετά μέσω προκηρύξεων προσπαθείτε με προπαγάνδα να αποδείξετε ότι ο,τι κάνετε το κάνετε για το καλό της κοινωνίας,για να δικαιολογήσετε τις εγκληματικές σας πράξεις!!
17ος ισχυρισμός
«Επειδή γνωρίζει(ο Χρυσοχοΐδης) ότι δεν έχει κανένα στοιχείο στα χέρια του και επειδή η πίεση για συλλήψεις είναι μεγάλη, κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι η επικήρυξη τριών ανθρώπων «δίνει τουλάχιστο ένα πρόσωπο» στον Επαναστατικό Αγώνα.
Εξάλλου γνωρίζει πως οι συγκεκριμένοι καταζητούμενοι βρίσκονται σε θέση αδυναμίας αφού είναι εκ των πραγμάτων δύσκολο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.»
Ανάλυση
Πως είναι δύσκολο να υπερασπιστούν τον εαυτό τους;
Αφού υπάρχει αιτιολογία για το ό,τι κάνουν, τότε τι έχουν να φοβηθούν;
Δεν έχουν την κοινωνία με το μέρος τους;
Πως όμως σκοπεύουν να υπερασπισθούν τον εαυτό τους;
Μέσω δικηγόρων; Αφού υπάνθρωποι σαν και του λόγου σας δεν πιστεύουν στο πολιτικό σύστημα,πως πιστεύουν στο νομικό σύστημα;
Ή μήπως σκοπεύετε να υπερασπιστείτε τους εαυτούς σας μέσω καλάσνικοφ;

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]