Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ζητείται εμβόλιο κατά του τρόμου των ΜΜΕ!

Οι 11 νεκροί της γρίπης , που είναι 8 ,αλλά στην πραγματικότητα μόνο 5! Ότι γράφει όμως στα τρομο-κάναλα δεν ξεγράφει!

Του Σπύρου Χατζάρα
Μετά τον θάνατο την Παρασκευή, ενός 40χρονου παχύσαρκου Βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας με τη νέα γρίπη, και ενός 70 χρονου, με ιστορικό βαρύτατης πνευμονικής ίνωσης και ανοσοκαταστολής, που νοσηλευόταν επίσης σε ΜΕΘ, το Ε.Κ.ΕΠ.Υ. ανακοίνωσε ότι το Σάββατο21/11/2009 απεβίωσε ένα αγόρι 16 ετών, που νοσηλευόταν με ανοσοκαταστολή, και συγχρόνως νόσησε από το νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1)ν, και παρουσίασε σύνδρομο οξείας αναπνευστικής ανεπάρκειας.
Διασωληνωμένοι σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσηλεύονται ακόμη τέσσερεις ασθενεις, που προσβλήθηκαν από τον ιό Α(Η1Ν1). Μεταξύ αυτών ένα αγόρι 7,5 ετών, χωρίς υποκείμενη νόσο, και μία 11χρονη*, που, όπως διαπιστώθηκε πάσχει από υποκείμενη νόσο (φυματίωση). Οι άλλοι δύο ασθενείς εμφάνισαν βαριά πνευμονία.
Τα κάθε είδους «κοράκια» τσακώνονται αν οι νεκροί από την Γρίπη στην Ελλάδα είναι δέκα ή έντεκα. Παλιά τσακωνόντουσαν για τους νεκρούς της « ασφάλτου».
Λοιπόν: Οι Έλληνες νεκροί από την Γρίπη δεν είναι ούτε 10 ουτε11. Είναι 5.
Σε ελληνικά νοσοκομεία πέθαναν ένας Γάλλος, ένας Βούλγαρος και ένας Αλβανός. 3+5,σύνολο 8.
Τα «κοράκια» επέβαλαν, τον πρώτο νεκρό, που είχαν ανάγκη τα κανάλια με το ζόρι.
«‘Ηταν 23χρονος καρδιοπαθής, που είχε προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης, και νοσηλευόταν στο Ωνάσειο. Ο 23χρονος καρδιοπαθής εξέπνευσε στις 24 Αυγούστου 2009».
Ωστόσο, τόσο ο διοικητής του Εθνικού Κέντρου Επιχειρήσεων Υγείας (ΕΚΕΠΥ) Πάνος Ευσταθίου όσο και η κυρία Ελένη Γιαμαρέλου, πρόεδρος της Επιστημονικής Επιτροπής για την Πανδημίας της Γρίπης, καθηγήτρια Λοιμωξιολογίας, διαβεβαιώσαν τον Αύγουστο, ότι δεν είχε πεθάνει κανένας άνθρωπος στη χώρα μας από τη νέα γρίπη: «Δεν έχουμε νεκρό από τον ιό Η1Ν1 της νέας γρίπης στην Ελλάδα. Ο νεαρός πέθανε από σοβαρότατα καρδιολογικά προβλήματα» δήλωσε κατηγορηματικά ο κ. Πάνος Ευσταθίου, ενώ η κυρία Γιαμαρέλου διευκρίνισε ότι:
«Ο συγκεκριμένος ασθενής στο Ωνάσειο πέθανε έχοντας και γρίπη, όχι όμως από τη γρίπη. Η αιτία ήταν μια νοσοκομειακή λοίμωξη. Δεν ισχύει αυτό που αναγράφεται στο ΚΕEΛΠΝΟ και έχουμε στείλει έγγραφο στο CDC (αμερικανικό κέντρο ελέγχου και πρόληψης νοσημάτων) να το αφαιρέσουν».
Ότι γράφει όμως, δεν ξεγράφει.
Άλλος ένας νεκρός της «επικοινωνιακής γρίπης» , πέθανε από την καρδιακή πάθηση από την οποία και έπασχε, ενώ στη λίστα των τρομολάγνων, μπήκε και μια κοπέλα
που έπασχε από λευχαιμία, η οποία ήταν και ο λόγος του θάνατου της.
«Έφηβη 16 ετών με υποκείμενο νόσημα, Οξεία Λεμφογενή Λευχαιμία, νοσήσασα προ διμήνου με τη νέα γρίπη A(Η1Ν1)v, απεβίωσε λόγω του υποκείμενου νοσήματος της»,λέει η ανακοίνωση.
Επομένως, 3 εισάγομενοι, 3 με μεταγραφή , και 5 οι Έλληνες. Το ψωμί τους πάντως το έβγαλαν οι «νεκρόσυλοι».
Από τους άλλους 3 που απεβίωσαν, (για τους δύο γράψαμε στην αρχή), ένας 56χρονος άνδρας που νόσησε από το νέο ιό γρίπης Α(Η1Ν1)ν ,απεβίωσε νοσηλευόμενος σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, από επιπλοκές των υποκείμενων νοσημάτων του .(χρόνιο αναπνευστικό και καρδιολογικό νόσημα) . Ενας Άνδρας 34 ετών, παραπληγικός και με υποκείμενο νόσημα (ηπατοπάθεια /κήρωση του ήπατος,).
Και τραγικός νεκρός στην Κρήτη, στον οποίο οι γιατροί έδιναν «Ντεπόν».
Να θυμίσουμε και τους τρόμοκρατικούς τίτλους του Σεπτεμβρίου:
Νέα γρίπη : Τον Οκτώβριο το πρώτο κύμα με 2,2 εκατ. ασθενείς, το 40% των παιδιών θα αρρωστήσουν.
Ο Οκτώβριος πέρασε. Πέρασε και ο Νοέμβριος σχεδόν. Και τα «κοράκια» επιμένουν στην τρομοκρατία και την παραπληροφόρηση.
Για τον πραγματικό κίνδυνο της μετάλλαξης δεν μιλάει κανείς. Δεν κλείνουν τα σύνορα με την Ουκρανία, παρότι στην ίδια την Ουκρανία, έχουν επιβληθεί μέτρα περιορισμού στις μετακινήσεις σε εννέα περιοχές.
Για τη γρίπη της Ουκρανίας, (αιμοραγική πνευμονία), δεν υπάρχουν εμβόλια, και η ασπιρίνη του Ράμσφελντ (Ταμιφλού) δεν κάνει απολύτως τίποτα.
Αυτός είναι ο πραγματικός κίνδυνος, για τον οποίο πρέπει να ανησυχούμε. Και για την εισαγόμενη φυματίωση, και για την εισαγόμενη ηπατίτιδα, και για την εισαγόμενη ελονοσία.
* Το 11χρονο κορίτσι που νόσησε από το ιό της νέας γρίπης και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας παρουσίασε πολυοργανική ανεπάρκεια και απεβίωσε χθες
ΥΓ1. Εμβόλιο κατά της παραπληροφόρησης υπάρχει;
ΥΓ2. Τα εθνικά στατιστικά στοιχεία πρέπει να διαμορφωθούν με βάση τους πέντε, και όχι τους 11, ούτε τους οκτώ.
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Οι επτά σοφοί της ελλάδος ήταν πέντε, εκ των οποίων οι σπουδαιότεροι δύο: ο Θαλής και ο Μιλήσιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ληψη αυτου του εμβολιου τελικα θα αποτελει ανθρωποκτονια υπο μορφη αυτοκτονιας.

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συμφωνώ απολύτως ειδικά στην εισαγωγή σας και τα ΜΜΕ
    ασχολείσθε με άτομα και κείμενα τα οποία υποκινούνται από υποκείμενα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. μη σας φανεί παράξενο, δεν βλέπω πια ειδήσεις,μονο τα blog παρακολουθώ. Ντροπή στα ΜΜΕ . Αλλά και αυτά σε λίγο θα κυνηγάνε με το τουφέκι κανα τηλεθεατή !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]