Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο «εθνικιστής» Άνθιμος στο πλευρό της Ντόρας!!!

Οι «υπερ-πατριώτες» φωνακλάδες είναι κάλπικοι παράδες:
Σκέτοι δημοκόποι πατριδοκάπηλοι…


Είναι ιστορικά αποδεδειγμένο: Όσο πιο υστερικά φωνάζεις για «πατρίδα», «δημοκρατία» και «ηθική», τόσο και πιο μεγάλος απατεώνας είσαι…
Ο πατριωτισμός, η ηθική, κ.λπ, δεν είναι «εμπορεύματα» της αγοράς. Όταν νιώθεις την ανάγκη να διαλαλήσεις τον πατριωτισμό σου, το ήθος σου και τις πολιτικές σου ιδιότητες (την πραμάτεια σου), σημαίνει ότι είσαι απλώς ένας έμπορας…
Αργά ή γρήγορα αυτοί οι φωνακλάδες έμποροι αποκαλύπτονται. Έρχεται η στιγμή που πρέπει να «εκτελέσουν» τις «εντολές»…
Έτσι είδαμε τον πατριδοκάπηλο Καρατζαφέρη να προπαγανδίζει υπέρ της Ντόρας: Τον «εκτελεστή» των «εντολών» κατά της πατρίδας!!!
Μετά είδαμε τον έτερο πατριδοκάπηλο: Τον Ψωμιάδη!
Και αυτός ο υστερικός πατριώτης κρατάει ουδετερότητα που ισοδυναμεί με θέση υπέρ της Ντόρας…
Ο «υπερπατριώτης» φωνακλάς, χάνει τους πατριωτικούς ψαλμούς του και σιωπά μπροστά στη διαβόητη ιστορία και πολιτική της Ντόρας: δεδηλωμένη αμερικανική και τόσο εναντίον των εθνικών μας θέσεων που έχει προκαλέσει την ΟΡΓΗ της ελληνικής κοινωνίας…
Το κακό τρίτωσε με έναν άλλο υστερικό πατριώτη: Το Μητροπολίτη Άνθιμο!!!
Φαίνεται ότι στη Θεσσαλονίκη η πατριδοκαπηλία έχει «δουλευτεί» πολύ, διότι υπάρχουν πιο εκρηκτικά τα «εθνικά» αισθήματα.
Βγαίνει, λοιπόν και ο Άνθιμος, εμμέσως πλην σαφώς, υπέρ της Ντόρας!!!
ΟΛΟΙ οι φανατικοί «υπερπατριώτες» τάσσονται με το «σύμβολο» και τις ιδέες του ακραιφνούς αντιπατριωτισμού!!!
Οξύμωρο σχήμα άκρατου παραλογισμού;
ΟΧΙ. Απλώς όλοι αυτοί είναι καθεστωτικοί υπάλληλοι, άνθρωποι των ισχυρών μηχανισμών, οι οποίοι εκτελούν «διατεταγμένη» υπηρεσία θορυβώδους εμπορίας του «πατριωτισμού».
Την προβολή της Ντόρας μέσα στο Ναό την έδειξαν, σχεδόν, όλα τα κανάλια.
Για μας, φυσικά, ο Άνθιμος, δεν αποτελεί καμία έκπληξη.
Καθαρά δείγματα γραφής είχε δώσει από τότε που διεκδικούσε την Αρχιεπισκοπή. Τότε που είχε δηλώσει στον Κουναλάκη, ποιον τον Κουναλάκη, ότι αν βγει Αρχιεπίσκοπος δεν θα λέει αυτά που λέει!!!
Διαβάστε το συμβάν και το τι είχαμε γράψει τότε, 2 Φεβρουαρίου 2008.
Καιροσκοπισμός
Ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος πληροφόρησε τον Δημοσιογράφο κ. Νίκο Ευαγγελάτο πως «Η δική μας προσπάθεια έχει φθάσει σ ένα σημείο να μας υποστηρίζουν 24 Μητροπολίτες, και γι΄αυτό που σας λέω ομίλησα με όλους αυτοπροσώπως».
Επίσης ο κ. Άνθιμος ξεκαθάρισε πως σε περίπτωση που εκλεγεί στον Αρχιεπισκοπικό Θρόνο, ο λόγος του θα είναι διαφορετικός, όσον αφορά τις πολιτικές εξελίξεις.
ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ
Ο Άνθιμος, σαν κοινός πολιτικάντης, βγήκε στην κανιβαλική αρένα του Ευαγγελάτου, να δώσει «είδηση»: Έχω 24 ψήφους!!!
Το σπουδαιότερο, όμως είναι άλλο. Δήλωσε ότι αν εκλεγεί θα πάψει να μιλάει «πολιτικά». Δηλαδή θα συμμορφωθεί «προς τας υποδείξεις»!!!
Μπροστά στο αξίωμα του Αρχιεπισκόπου, τι αξία έχουν οι αρχές και τα πιστεύω!!!
«Πατερικός» αμοραλισμός και πολιτικαντισμός του χειρίστου είδους.
Γι αυτό και Κουναλάκης (αυτός ο σύγχρονος σκοταδιστής) και οι άλλοι της «αρένας» του Ευαγγελάτου γέλασαν με ικανοποίηση.
Ο Άνθιμος είναι παντελώς ακίνδυνος!!!
Πηγή

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. φαναριώτικη πολιτική αντίληψη.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Καρατζαφερης εχει πολιτικο κινητρο που "υποστηριζει" την Μπακογιαννη!!
    Διοτι αν η Μπακογιαννη βγει προεδρος μεγαλη μεριδα της ΝΔ θα απογοητευτει και θα κοιταξει προς το ΛΑΟΣ!!
    Και μαλλον ο Ανθιμος στηριζει αυτο το σκεπτικο,διοτι εχει φανει ηδη η ΝΔ στα 5,5 χρονια διακυβερνησης της!
    Απο την αλλη ο Σαμαρας βασει αυτων που διαμηνυει θα μπορουσε να δειξει κατι διαφορετικο,αλλα θα πεσουν τοσα "συντροφικα" μαχαιρωματα που στο τελος θα φοραει αλεξισφαιρο!!

    ΓΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H πρώτη απογοήτευση από τον μητροπολίτη Άνθιμο ήταν όταν τον είδα στην τηλεόραση να δηλώνει, την εποχή που υπήρχε το θέμα της επίσκεψης του πάπα στην Ελλάδα, ότι και οι παπικοί έχουν έγκυρα μυστήρια. Νομίζω τότε ήταν ακόμα στην Αλεξανδρούπολη. Δεν γνωρίζω αν έχει αλλάξει άποψη.

    Όταν υπάρχουν δογματικά σφάλματα, τότε τίποτε δεν μπορεί να σταθεί σωστά, όσες προσπάθειες και άν κάνει κανείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα και ο Σαμαράς έκανε σημαία του τον πατριωτισμό. Τελικά μόνο μερικοί ονομάζονται πατριδοκάπηλοι ενώ κάποιοι άλλοι όχι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συγνώμη, αλλά παρακολούθησα το σύνολο του κηρύγματος του παπά από την τηλεόραση και σχημάτισαν αντίθετη εντύπωση απ' αυτά που γράφετε. Μάλλον έχετε πέσει θύμα κακοήθους προπαγάνδας. Την εκατέσφαξε με όλους τους τρόπους πότε με το μπαμπάκι πότε με το μπαλτά ! Ηταν ως κατηγουρούμενη στο εδώλιο. Πολύ καλή ομιλία περί του "άφρονος πλουσίου" με αρχή μέση τέλος και επίκαιρη στόχευση. Την έβαλε απέναντί του και επαναλάμβανε 10άδες φορές το απεταξάμην κάτα του "εγωκεντρισμού". Τις είπε ότι μόνη εθνικά κατανοητή θέση είναι να αποκλειστεί η χρήση του όρου Μακεδονία με κάθε μορφή. "Εσεις οι πολιτικοί θα αποασίσετε, αλλά εμείς σας το λέμε !".Η δε προτροπή για χειροκρότημα ήταν τέτοια, έτσι διατυπωμένη που ελάχιστη την ακολούθησαν οι περισσότεροι στράφηκαν και τιν κοιτούσαν παγερά. Το βίντεο υπάρχει στην ΕΤ3, το συνιστώ ως ευγενή ψυχαγωγία προς κάθε ορθονοούντα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η καταντια πολιτικων και θρησκευτικων προσωπων!Η αλληλεξαρτηση των πολιτικων μετα των θρησκευτικων θεσμων προς επιδιωξη υλικων αγαθων εκατερωθεν εκ των ηγητορων οδηγει στο ξεπουλημα της χωρας μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]