Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Μπακογιάννη θα αμφισβητήσει το αποτέλεσμα και την διαδικασία εάν υπάρξει μεγάλη διαφορά...

Προβληματισμένη για τα οργανωτικά και διαδικαστικά προβλήματα της σημερινής πανελλαδικής ψηφοφορίας εμφανίστηκε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας με δημοσιογράφους.
Μετά τις επίσημες δηλώσεις της, όμως, συζητώντας με δημοσιογράφους, η υποψήφια πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας εξέφρασε τον έντονο προβληματισμό της για τα οργανωτικά προβλήματα, ιδιαίτερα στο Λεκανοπέδιο Αττικής, που θεωρείται το προνομιακό εκλογικό πεδίο της.
"Η διαδικασία πρέπει να είναι άψογη και... αδιάβλητη" είπε, ερωτηθείσα… "αν όντως είναι άψογη". Επίσης, έριξε το μπαλάκι στη Ρηγίλλης, λέγοντας ότι "την ευθύνη για τα οργανωτικά προβλήματα έχει η Κεντρική Εφορευτική Επιτροπή και το κόμμα». Αναγνώρισε, μάλιστα ότι «ειδικά στο Λεκανοπέδιο, υπάρχουν πολλά προβλήματα".
Στη Ρηγίλλης πάντως η αγωνία είναι μεγάλη, αφού ενδεχόμενη ένσταση από πλευράς της Ντόρας Μπακογιάννη θα μπορούσε να "τινάξει στον αέρα" τη διαδικασία. Μάλιστα, έμπειρα "γαλάζια" στελέχη θεωρούν δεδομένο ότι αν πρώτος αναδειχθεί ο Αντώνης Σαμαράς, αλλά χωρίς μεγάλη διαφορά, τότε η κ. Μπακογιάννη θα καταθέσει ένσταση επί της διαδικασίας.
Τα στοιχεία που έχουν συλλέξει τα δύο μεγάλα στρατόπεδα δείχνουν πως είναι πλέον σχεδόν σίγουρη η νίκη με μεγάλη διαφορά για τον Αντώνη Σαμαρά.
Τα ποσοστά μάλιστα επιμένουν πως η διαφορά θα είναι τέτοια που θα επιτρέπει την άνετη εκλογή αρχηγού χωρίς να χρειαστεί επαναληπτική εκλογική διαδικασία την ερχόμενη εβδομάδα.
Κανείς δεν αναμένει πάντως σίγουρα αποτελέσματα πριν τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Τα ποσοστά του τρίτου διεκδικητή, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, αναμένεται να είναι αρκετά χαμηλότερα από τις εκτιμήσεις των δημοσκοπήσεων.
Πηγή

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]