Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης γιός της Ντόρας;

Ο Πανούσης σέρνει

τον χορό της ανηθικότητας


Χτύπημα κάτω από τη μέση, χαρακτηρίζουν οι φίλοι της Ντόρας Μπακογιάννη, τις δηλώσεις του γνωστού-αγνώστου γελωτοποιού Πανούση, ο οποίος αναίτια σε ραδιοφωνικό σταθμό επιτέθηκε κατά της κυρίας Μπακογιάννη, ισχυριζόμενος ότι: «ο κόσμος το ‘χει τούμπανο πως ο Κυριάκος είναι γιός της Ντόρας»!!!
Το παρόν ιστολόγιο έχει πολλές φορές αντιτεθεί στις πρακτικές και στις τακτικές της κυρίας Μπακογιάννη, όσον αφορά τους χειρισμούς της ως υπουργός στο υπουργείο Εξωτερικών. Απέχει όμως παρασάγγας η αντίθεση σε πολιτικές επιλογές και σε ανήθικες επιθέσεις στον χώρο της πολιτικής.
Ο κύριος Πανούσης αποφάσισε να γίνει μήπως αρχηγός στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας και τον απασχολεί τόσο πολύ η (δια στόματός του) μητρότητα της Ντόρας στον Κυριάκο Μητσοτάκη; Η ηθική του γελωτοποιού είναι δυνατόν να επιβάλλεται ως μέτρο στις πολιτικές εξελίξεις μίας χώρας; Ή μήπως ο κύριος Πανούσης ζήλεψε που δεν μπόρεσε ο ίδιος ακόμη να γίνει μητέρα;
Ο Τζίμης Πανούσης έριξε τη βόμβα στην εκπομπή του στο ΘΕΜΑ 98.9 και ο κρότος ήταν βαρύς. Δεν είναι όμως η πρωτη φορά που ο Πανούσης λέει κάτι τέτοιο. Στην πρόσφατη παράσταση του «Τα Δομημένα Βρομόλογα» ο διασκεδαστής ανέφερε: «Θα σκάσει η Ντόρα, αλλά της έχουνε ετοιμάσει και αυτηνής σκάνδαλο. Ποιος τραγουδιστής έχει κάνει παιδί εξώγαμο μετά τον Πασχάλη; Είναι ο Τέρης ο Χρυσός. Τα λέμε ανοιχτά. Αυτός το ‘59 έπαιζε σε μια συναυλία σ’ ένα κλαμπάκι στο Λουτράκι και πήγε ένα μικρό, ένα δεκαεξάχρονο, και πώς έγινε, είχε μια σεξουαλική μεταστροφή ο Χρυσός και την καβάλησε. Την πήδηξε την κοπέλα και ήταν η Ντόρα η Μπακογιάννη. Και έβγαλαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Είναι Κυριάκος Χρυσός Μητσοτάκης. Αυτό το σκάνδαλο θα βγει και πάει και αυτό το σκάνδαλο και να δούμε ποιος θα μας κυβερνήσει».
Η απώλεια μέτρου στην χώρα, αντανακλάται περίτρανα στα λεγόμενα του Πανούση, πως ως ικανότατος γελωτοποιός, αποφάσισε να επιτεθεί μίζερα κατά της κυρίας Μπακογιάννη. «Αρχή άνδρας δείκνυσι», αλλά προφανέστατα αυτά είναι ψιλά γράμματα για τον κύριο Πανούση, που προφανώς αποφάσισε να «ακουστεί» μέσω της συγκεκριμένης αήθους επίθεσης. Ακόμη και ο εχθρός αξίζει σεβασμού, εάν επιθυμείς να αναμετρηθείς επί ίσοις όροις και όχι άνανδρα… Ακόμη και ο χειρότερος αντίπαλος αξίζει τον σεβασμό μας προκειμένου να επιβάλλουμε την ανωτερότητά μας απέναντί του. Ο Πανούσης όμως (να με συγχωρεί που δεν αναγράφω τη λέξη «κύριος») αποφάσισε να πει όσα «ο κόσμος έχει τούμπανο» και να εκθέσει ένα γεγονός όπως το άκουσε, όπως του το μετέφεραν και όπως η νοημοσύνη του το αντιλήφθηκε… Δεν τολμώ να σκεφτώ πως είναι «περιορισμένης ευθύνης» ο συγκεκριμένος γελωτοποιός, εκτός και εάν το επικαλεστεί ο ίδιος. Θα έπρεπε όμως να γνωρίζει κάτι πως η προσωπική ζωή (ό,ποια και αν είναι) του καθενός πολιτικού ή μη, ελάχιστα ενδιαφέρει τους πολίτες που διατηρούν ως κύριο γνώμονα της πολιτικής τους σκέψης την πολιτική δράση ενός πολιτικού.
Όλα τα άλλα, αποτελούν απλώς φληναφήματα που κάποιος για προσωπικούς του λόγους, αποφάσισε να γνωστοποιήσει. Τελικά, ο Πανούσης αποφάσισε να βάλει τα δικά του «μέτρα και σταθμά» στην πολιτική ζωή της χώρας, ευελπιστώντας να εξαγοράσει μερικές ημέρες αναγνωρισιμότητας… Το παλιό θλιβερό σενάριο…
Κωνσταντίνος
Υ.Γ.: Άσχημο πράγμα η κατρακύλα και γίνεται χειρότερη όταν έχεις πολλά κιλά επάνω σου… Για την ιστορία, να πούμε οτι η Ντόρα και ο Κυριάκος έχουν 14 χρόνια διαφορά. Η Μπακογιάννη γεννήθηκε το 1954 και ο Κυριάκος το 1968. Τα συμπεράσματα δικά σας.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. Δεν έχουν 14, αλλά 18. Τα συμπεράσματα δικά σας...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. και εγώ το άκουσα πριν λίγες μέρες και γέλασα,και εγώ δεν γουστάρω την αγια οικογένεια αλλα να είμαστε και λίγο λογικοί.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με Λαζόπουλους και Πανούσηδες περιμένουμε να πάμε μπροστά και χαμογελαστά, θα βουλιάξουμε (όπως στον "Τιτανικό") ξεκαρδισμένοι. Χα,χα, Ααα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κώστα

    Αυτό, που πιστεύω εγώ είναι
    ότι η αποστασία γέννησε τη χούντα
    και η χούντα διαμέλισε την Κύπρο...
    Αυτό ενδιαφέρει τους Έλληνες
    και καθόλου τα πανούσεια έπη...

    παπα-Ηλίας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. π.Ηλίας:"Αυτό, που πιστεύω εγώ είναι
    ότι η αποστασία γέννησε τη χούντα"

    ΚΧ: Αυτό που νομίζω εγώ, είναι ότι ο ελευθεροτεκτονισμός γέννησε την αποστασία και η βλακεία, έμφυτη του ελευθεροτεκτονισμού, έφερε τη χούντα. Για να βγάζει το διαρκείας ολίγων ωρών αυτόματο διαζύγιο κλπ. κλπ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΛΑ:

    ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ , ΕΞΕΤΑΣΗ DNA, ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είναι τόσα πολλά και μεγάλα τα σκάνδαλα της συγκεκριμένης οικογένειας που αυτό (αν ισχύει), είναι σχεδόν αμελητέο. Δειχνει όμως για άλλη μια φορά το "ποιόν" της οικογένειας: Να εξαφανίσει αμαρτίες. Συμφωνώ ότι ο Πανούσης το παρακάνει, προφανώς για τους δικούς του λόγους... Αυτό δε σημαίνει όμως ότι ένα δημόσιο πρόσωπο (το οποίο ενδέχεται ακόμη και να μας κυβερνήσει) πρέπει να απολαμβάνει ασυλίας. Διότι αν όντως κρύβεται κάτι τέτοιο, που ξέρουμε τι κόμπλεξ κατωτερότητας και τι άλλα προβλήματα κουβαλάει μια τέτοια τραυματισμένη ψυχή και κατά πόσο αύριο αυτό μπορεί να επηρεάσει αποφάσεις;
    Δημήτρης Χ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πρέπει να γνωρίζουμε τα πάθη τους. Από την στιγμή που διαχειρίζονται τις τύχες μας οφείλουν να είναι ειλικρινείς και να μην υπάρχουν "σκελετοί στην ντουλαπα τους", γιατί από ηγέτες μετατρέπονται σε πιόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. και ποιος σασ ειπε ωρε ραγιαδες οτι αυτα τα σουργελα σας κυβερνουν:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δε με νοιάζει ποιός γέννησε ποιόν... Με νοιάζει ότι ΕΓΩ ΠΛΗΡΩΝΩ τρεις γενιές Μητσοτάκηδων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ου μπλεξεις με αυτους κ τους γυρω τους αυτο ξερω εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τα μεγάλα συμφέροντα, έχουν αχυράνθρωπους που τους κάνουν Πρωθυπουργούς -μαριονέτες .Τώρα ,αν είσαι καλός,σε διατηρούν (βλέπε Κων-νος Μητσοτάκης).Αυτός κατά διαστήματα λάβαινε σκευάσματα,που τα έπινε ,συν την ανανέωση του αίματος ,που το είχαν στο ψυγείο.
    Όλα αυτά είναι απο αστυνομικό της φύλαξής του.Ας μη μιλήσουμε για τη Μαρίκα(γιατί την "έκανε") ή την Ντόρα που στράβωσε πολλά παλούκια.
    Το Χάρβαρντ , είναι το φροντιστήριο των αυριανών πολιτικών και πρωθυπουργών.
    Άτομα που δεν έχουν ιδρώσει και δεν έχουν κάνει ούτε ένα ένσημο ,ρυθμίζουν τις τύχες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]