Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Οι Τούρκοι προσπάθησαν να αναχαιτίσουν ελικόπτερο πάνω από το Φαρμακονήσι!!!

Μετέφερε Έλληνες καταδρομείς

Η Τουρκία κλιμακώνει ακόμη περισσότερο και παίζει πλέον πολύ επικίνδυνα με ζωές Ελλήνων στρατιωτών. Πρόκειται για μία νέα κλιμάκωση των επιθετικών κινήσεων από την Τουρκία, η οποία έγινε χθες και αναστάτωσε το Ελληνικό Πεντάγωνο.
Συγκεκριμένα, χθες το πρωί μεταφορικό ελικόπτερο CH-47DGR του Στρατού Ξηράς, το οποίο μετέφερε στρατιωτικό προσωπικό στο Φαρμακονήσι, "αναχαιτίστηκε" από την τουρκική αεράμυνα! Το ελικόπτερο αδιαφόρησε για την τουρκική προειδοποίηση και ολοκλήρωσε κανονικά την αποστολή του.
Συγκεκριμένα στις 09:22 χθες το πρωί, το ελικόπτερο προεχρόμενο από την Κω και κατευθυνόμενο προς το Φαρμακονήσι, έμφορτο με άνδρες και υλικό, δέχθηκε σήμα από το τουρκικό ραντάρ περιοχής DATSA με το οποίο του ζητούσαν να δηλώσει τα στοιχεία του και να αποχωρήσειαμέσως από την περιοχή!
Αμέσως ενημερώθηκε το ΓΕΕΘΑ, το οποίο διέταξε το ελικόπτερο να συνεχίσει κανονικά την αποστολή του, όπως και έγινε.
Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, το ελικόπτερο επέστρεψε στην Κω.
Το ελικόπτερο μετέφερε τους άνδρες για την τακτική αλλαγή φρουράς του νησιού. Η απαίτηση των Τούρκων ελεγκτών ήταν αυτή που έχει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον δεδομένου ότι του αρνήθηκαν το δικαίωμα να προσεγγίσει με την αιτιολογία ότι "Δεν έχει δικαίωμα να βρίσκεται στην περιοχή"!
Πηγή


Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το ξέρουμε οτι σε λίγο δεν θα έχουμε το δικαίωμα να ζούμε σε αυτόν τον τόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για τα Ιμια περιμεναν οι γειτονες την στιγμη που εκτιμησαν οτι θα ειχαμε maxιmum ακυβερνησια , αρα minimum αντιδραση . Υπολογιζουν πως μεχρι τις εκλογες θα υπαρξει- παλι-τετοιο αδυνατο σημειο ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εγω φοβαμαι οτι η κριση θα ερθει μετα τις εκλογες οπυ μια κυβερνηση (εθνικης ενοτητας)θα διασφαλισει και το ατιμωρητο σε οποια προδοσια προκειται να γινει(50+1%) και θα συνεχισθει το παρων πολιτικο status που βολευει τους ξενους(οποιοι και αν ειναι αυτοι)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]