Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Στην Ελλάδα δεν υπάρχουν Έλληνες ισχυρίζεται τουρκόφωνη εφημερίδα της Θράκης!

Λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει το προκλητικότατο δημοσίευμα της «μειονοτικής» τουρκόφωνης εφημερίδας της Κομοτηνής «Birlik» στις 19 Αυγούστου.
Η εφημερίδα φιλοξενεί μια παντελώς αυθαίρετη εθνοτική απογραφή της χώρας των Γραικών, όπως χαρακτηριστικά αποκαλεί την Ελλάδα, σύμφωνα με την οποία περισσότεροι από 8,5 εκατομμύρια Έλληνες δεν είναι Έλληνες.
Η «Birlik» προσπαθεί να εγείρει θέμα μειονοτήτων στην Ελλάδα τις οποίες, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το επίσημο κράτος προσπαθεί να κρατήσει στην αφάνεια. Υποστηρίζει ότι σε μελλοντική απογραφή και εφόσον οι Έλληνες πολίτες έχουν το δικαίωμα να επιλέξουν απρόσκοπτα την εθνική τους συνείδηση, το αποτέλεσμα θα εκπλήξει.
Σύμφωνα λοιπόν με τους... πρόχειρους υπολογισμούς της εφημερίδας,στην Ελλάδα κατοικούν 3,5 εκατομμύρια Ρουμανοβλάχοι και 800.000 Αρβανίτες παλαιάς γενιάς.
Στην περιοχή της Μακεδονίας κατοικούν -σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα- 500.000 Βουλγαρο μακεδόνες ενώ 400.000 είναι εκχριστιανισμένοι οθωμανοί-Καππαδόκες. Συνεχίζοντας την «απογραφή» της, η εφημερίδα πηγαίνει στην Κρήτη, όπου βρίσκει να κατοικούν 200.000 πολίτες αραβικής, άλλοι τόσοι τουρκικής καταγωγής και ένας μικρότερος αριθμός (100.000) ενετικής καταγωγής!
Οι ελληνοποιημένοι Αλβανοί - Βορειοηπειρώτες φτάνουν τους 100.000 και οι Τούρκοι μουσουλμάνοι της Θράκης τους 150.000.
Επίσης, χαρακτηρίζει άλλους 3,5 εκατομμύρια Έλληνες «μιγάδες ακαθόριστης προέλευσης».
Μήπως άραγε θα έπρεπε να θυμίσουμε τα δημοσιεύματα του τουρκικού τύπου αλλά και τα λεχθέντα από τον σημερινό πρόεδρο της Τουρκίας κύριο Γκιούλ σχετικά με την ποιότητα των Τούρκων της Τουρκίας;
Επειδή οι εντεταλμένοι αρθρογράφοι της «Μπιρλίκ» θέλουν να δημιουργούν ζητήματα εκ του μη όντος, ακολουθώντας την τακτική του "τα απλώνω και ό,τι κερδίσω", αναρωτιέμαι μήπως θα μπορούσαν να πούνε και την πηγή αυτής της απογραφής τους.

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

5 σχόλια :

  1. ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΝΑ ΠΕΙΣ ΣΤΗΝ BIRLIK

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πριν λίγα χρόνια η NATIONAL GEOGRAPHIC έκανε έρευνα στο DNA Ελλήνων, Ιταλών της Νοτίου Ιταλίας και σε περιοχές της Τουρκίας για να δουν πόσο μοιάζει με το DNA των αρχαίων Ελλήνων.
    Στην Ελλάδα το DNA των Ελλήνων είναι κατά τεράστια πλειοψιφία πολύ πάνω απο 70% όμοιο με το αρχαίο Ελληνικό.
    Στην Νότιο Ιταλία ξεπερνά το 40% και στην Τουρκία μέχρι σήμερα δεν μας λένε γιατί το κρατάνε μυστικό οι Τούρκοι.
    Κυριε BIRLIK η NATIONAL GEOGRARHIC σας γυρεύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. H Birlik as mas pei ta dyo atoma pou synelhf8hsan thn Nyxta ton Imion sthn Xan8h,se Meros pou den eprepe na einai ekeinh thn Ora,kai pou meta eksefanisthkan apo Prosopou Ghs,Ti E8nhkothtas htane?
    Etsi kai allios,den paizei pia kanenan Rolo,
    Giati HTANE.
    Kai as mas pei h Birlik,oi dikoi tous giati den tous psaksane?
    As bgoune kai alloi Enga8etoi tou Proxeneiou se mellontikes Nyxtes san aythn ton Imion.
    Tous perimenoume.
    EXOUN GNOSHN OI FYLAKES
    ISTAME8A AGRYPNOI

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]