Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απειλεί ο νέος αρχηγός του Τουρκικού Ναυτικού

Ευθεία η επίθεση σε Ελλάδα και Κύπρο

Μας απειλεί ο νέος αρχηγός του τουρκικού Ναυτικού ότι θα μας… δείρει, εάν τολμήσουμε να εξορύξουμε τα πετρέλαια στην Ανατολική Μεσόγειο και ασχοληθούμε με τις θαλάσσιες οικονομικές ζώνες! Με ύφος… νταβατζή, ο ναύαρχος Εσρέφ Γιγίτ, ξεκαθάρισε ότι το τουρκικό Ναυτικό θα συνεχίσει να προασπίζει… τα δίκαια της Τουρκίας!
Οι δηλώσεις έγιναν στο πλαίσιο των αλλαγών στην ηγεσία των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων. Σημαντικές ήταν και οι δηλώσεις των υπολοίπων νέων αρχηγών που ήταν σχετικές με τα ζητήματα ασφαλείας της Τουρκίας.
Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Στρατού αναλαμβάνει ο στρατηγός Χασάν Ακσάι, ο οποίος δήλωσε ότι οι τουρκικές ένοπλες δυνάμεις θα συνεχίσουν τις αεροπορικές τους επιχειρήσεις κατά του Κουρδικού Εργατικού Κόμματος (ΡΚΚ) μέχρι την εξόντωση και του τελευταίου τρομοκράτη.
Μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις, σε συνδυασμό φυσικά με τα γεγονότα του τελευταίου διαστήματος, παρουσία της πολιτικής ηγεσίας της χώρας... είναι δύσκολο κανείς να περιμένει έστω και την παραμικρή αλλαγή στην τουρκική στάση.
Αν είχαν γίνει τέτοιες δηλώσεις από Έλληνα αρχηγό επιτελείου, θα είχε καλώς ή κακώς δημιουργηθεί τεράστιο πολιτικό ζήτημα και το κυριότερο, θα είχαν τύχει της ανάλογης πολιτικής εκμετάλλευσης από τις «άλλες πλευρές».
Στην περίπτωσή μας θα πρέπει να γίνει εκμετάλλευση αυτής της δήλωσης, στους κόλπους της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ, ειδικά τώρα που βρίσκεται στην Ελλάδα ο γενικός γραμματέας της Συμμαχίας!
Ακριβώς όπως εκμεταλλευθήκαμε τα στοιχεία της εκτέλεσης των πέντε αγνοουμένων και τις δηλώσεις του Τούρκου σκηνοθέτη.
Πηγή
Σχόλιο ιστολογίου: Η νευρικότητα η οποία διακατέχει τους υψηλά ιστάμενους, πολιτικούς και στρατιωτικούς, της Τουρκίας, θα πρέπει να γίνει κατανοητή στην δική μας ηγεσία και ταυτόχρονα να γίνει σημείο εκμετάλλευσης της απρόκλητης επίθεσης που δέχεται η Ελλάδα από τον εκάστοτε υψηλό αξιωματούχο της Τουρκίας. Δεν είναι δυνατόν να αφήνουμε ευκαιρίες, όπως αυτή, ανεκμετάλλευτες απέναντι στη Διεθνή Πολιτική...

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Το μεγάλο λάθος τις Τουρκικής στρατιωτικής ηγεσίας είναι η έπαρση που φαίνεται ότι τους διακατέχει πλέον έναντι τις Ελλάδος.
    Αυτό είναι δεδομένο πια και αρχίζει να λειτουργεί υπέρ μας με την προϋπόθεση εμείς να εκμεταλλευτούμε αυτή τη πραγματικότητα όταν και αν προχωρήσουν σε τετελεσμένα.
    Η Τούρκοι είναι ένας λαός που αποκτά δύναμη όσο ο αντίπαλος φαίνεται ότι αδυνατή να τους αντιμετωπίσει.
    Η κορώνες που κατά καιρούς βγαίνουν όλο και από πιο επίσημα χείλη δείχνει μια υποτίμηση έναντι τις Ελλάδος.
    Συγχρόνως μιλούν για το μεγαλοϊδεατισμό του Κεμαλικού έθνους κράτους, και την ανασύσταση τις οθωμανικής αυτοκρατορίας.
    Η νομοτέλεια τις ιστορίας έχει δείξει ότι η ιστορία διαχρονικά επαναλαμβάνετε, ας περιμένουμε υπομονετικά την επανάληψη τις και πρέπει αυτή τη φορά να τελειώνουμε με αυτούς τους οπισθοδρομητές του Ανθρώπινου πολιτισμού.
    Πάντα υπήρξαμε ο κυματοθραύστης τις Ευρώπης εξ ανατολών.
    Τα τελευταία χρόνια έχουν πάρει τα οπίσθια τους αέρα,εάν είμαστε ενωμένη ως λαός δεν έχουμε να βοηθούμε τίποτα.
    Τους έχουμε αποδείξει αυτούς και άλλους στο βάθος τις ιστορίας την αξία μας ως μαχητές.
    Η στρατηγική τους είναι απλός κλεφτοκοτάδων,αναβαθμίστηκε τα τελευταία χρόνια σε κατσικοκλεφτών.
    Ακόμη και το σενάριο να κάνουν κατάληψη σε μεγάλο Ελληνικό νησί θα απελευθερώσουν τη τρελή
    διάθεση μας για πόλεμο μαζί τους, θα τους τσακίσουμε τόσο που δεν φαντάζονται.
    Αυτό το γνωρίζουν τους μπερδεύει όμως η Ντόρα και τα ντολμαδάκια τις κυρα Μαρίκας.
    ΑΛ-ΤΣΑΝΤΙΡΙ ΝΙΟΥΖ
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!!!! Αυτό ήταν για τους Κούρδους και δεν είχε καμιά σημασία για την Ελλάδα και την Κύπρο. Αν νομίζετε ότι είναι το ίδιο... Καλό θα ήταν να σταματήσετε την παραπληροφόρηση!!!! Και να μην βγάζετε συμπεράσματα μόνοι σας και ειδικά αν δεν γνωρίζετε τα γεγονότα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και τι εχει να κανει με την "ασφαλεια της Τουρκιας" το εαν η Ελλαδα και η Κυπρο εξορυσουν τα πετρελαια η οχι ?
    Ενα ειναι ξεκαθαρο , εχουν κατι στο μυαλο τους οι τουρκαλαδες και ψαχνουν για αφορμη ! Τα εξορυσουμε η οχι τα πετρελαια δεν τους νοιαζει , θελουν να διαταραξουν την Ελλαδα , και εαν τους βρεθει ευκαιρια να παρουν και αλλα εδαφοι ! Το eαν εκμεταλευτουμε η οχι σε διεθνοι επιπεδα δεν τους καιγεται καρφι ! Να κανουμε διαμαρτηριες και να μενουμε ανετοιμαστοι σε περιπτωση που κανουν καποια κινηση(που θα την κανουν !),αυτο θελουν ! Ενα μπορει να τους σταματησει , να βγαλουμε τα πετρελαια ΤΩΡΑ και τα πλοια στο Αιγαιο ! Να δουμε ως που ειναι "νταβατζης" ο κυριος ! Εαν ειναι να μπουμε σε πολεμο , καλητερα να το αντιμετωπισουμε , να μην γυρισουμε την πλατη ! Αρκετα μας εχουν ντροπιασει οι πολιτικοι , να τα παιξουν ολα για ολα και να τους απειλισουμε μα την σειρα μας ! Δεν θα βγαλουν αχνα οι τουρκοι ! Να τους κατεβασουν μερικα Φ16 κα να τους περιμενει στα στενα το ναυτικο ! Αυτοι ερευνουν τοις αντιδρασεις τον πολιτικον , ο Παπανδρεου κανει πολυ κακο με τοις δηλωσεις σαν "η τρεχουσα κηβερνηση ειναι ανικανη να κυβερνησει" . Τα τελευταια γεγονοτα τους κανουν να πιστευουν πως ειναι η καταλληλη στιγμη ! Οι τουρκοι ξαχνουν για ευκαιριες πολιτικης ασθενειας για νεο χτυπημα , παντα ετσι εκαναν και παντα ετσι μας αρπαξαν κατι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]