Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Τουρκία εκσυγχρονίζει 165 F-16

Τι ετοιμάζουν οι γείτονες;

Στον εκσυγχρονισμό των 165 υπαρχόντων αεροσκαφών F-16 ώστε να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα νέα, υπό παραλαβή, 30 σύγχρονα F-16 Βlock 50 Ρlus προχωρά η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας.
Σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κ. Γκιονούλ κατά την υπογραφή των σχετικών προγραμμάτων συναρμολόγησης και εξασφάλισης προσομοιωτών των F-16.
Αθήνα- Στον εκσυγχρονισμό των 165 υπαρχόντων αεροσκαφών F-16 ώστε να έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα νέα, υπό παραλαβή, 30 σύγχρονα F-16 Βlock 50 Ρlus προχωρά η Πολεμική Αεροπορία της Τουρκίας. Σχετική ανακοίνωση έκανε ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας κ. Γκιονούλ κατά την υπογραφή των σχετικών προγραμμάτων συναρμολόγησης και εξασφάλισης προσομοιωτών των F-16.
Ο εκσυγχρονισμός θα γίνει από την τουρκική αεροπορική βιομηχανία ΤUSΑS με τη χρησιμοποίηση και του 1ου Κέντρου Συντήρησης και Αεροπορικού Ανεφοδιασμού των Ενόπλων Δυνάμεων. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, ο υπουργός Άμυνας της Τουρκίας τόνισε ότι με τα 165 F-16, που θα έχουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα 30 νέα F-16 Βlock 50 Ρlus όπως και τα αεροσκάφη JSF (F-35) που θα συμπεριληφθούν στα υπάρχοντα τα προσεχή 10 χρόνια, θα ολοκληρωθεί η δημιουργία της πολεμικής δομής της Αεροπορίας για το μέλλον.
Η Ελλάδα
Να σημειωθεί ότι και η Ελληνική Πολεμική Αεροπορία- που έχει αρχίσει να παραλαμβάνει τα νέα βελτιωμένα F-16 Βlock 52 Ρlus- έχει στον σχεδιασμό της πρόγραμμα για τον εκσυγχρονισμό μέρους των F-16 που έχει ήδη στο οπλοστάσιό της. Εξάλλου η Ελληνική Αεροπορική Βιομηχανία (ΕΑΒ) έχει αποκτήσει σημαντικές δυνατότητες ηλεκτρονικού εκσυγχρονισμού και δομικής ενίσχυσης παλαιότερων F-16, καθώς υλοποιεί σχετικό πρόγραμμα των ΗΠΑ που αφορά 96 F-16 των δυνάμεών της στην Ευρώπη

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]